The Paper Bunny🐰

Bunnyliu - Newspaper from Romania -

Published in Romania - First steps in eRevollution - 27 Jan 2019 08:58 - 12

https://www.activenews.ro/images/articole/141049.jpg


Salutări dragi...

...prieteni(tovarăși... sunt nițel confuză și eu după articolele din presa locală din ultima vreme :))  Am fost rugată de domnul Președinte al acestei frumoase comunități din care facem parte, DamaChen, dacă aș avea 5 minute zilnic disponibile pentru a împărți din prea plinul patriei câteva merinde celor mai mici și neajutorați dintre noi... așa că am pornit la drum cu programul de donații pentru pitici. Zilnic(pe cât posibil) voi face un articol în care voi publica lista donatorilor de pâine și cuantumul acestora.  Invităm toți jucătorii noi să ceara pâine prin comentariu, urmând mai apoi a vă dona din pâinea primita de la donatori.

Reguli:
1.      Donatori: Oricine dorește să facă parte din program e bine-venit. Îi rog  pe cei care doresc să participe(sper să fiți cât mai mulți) să-mi trimită un mesaj, să-i pot adăuga ca sponsori(dacă nu doresc anonimatul).


2.      Beneficiari:
           -  Cetățenie română
           -  Jucător activ, întocmirea ordinului de luptă zilnic deci automat să facă parte dintr-o unitate militară.
           -  strength maxim 1500

3. Beneficiarul, cere pâine prin comentariu la articol (ex:“Vă rog, pâine”), iar după ce a primit, trebuie să confirme în articol cu alt mesaj dacă a “Primit”. (NU LA ACEST ARTICOL)
În acest fel, se  vor evita confuziile  și discuțiile care s-ar putea isca pe parcurs. E foarte greu să o faci o evidență clară cui ai trimis și cât(asta pt răutacioși, mi-a fost sugerat să o adaug în articol :) ), mai ales că eu  nu am acces la vreun tabel pe care să îl completez sau mai ales timp să  fac printscreen, așadar mergem pe încredere(facem schimb concomitent ;)).

4. Fiecare beneficiar va primi aceeași valoare de energie zilnic(ex:500) în diferite categorii(pâine Q1/Q2/Q3/Q4/Q5) în funcție de disponibilitate(asigurați-vă că aveți suficient spațiu în Storage).

5. Nu se va dona pâine în avans pentru ziua următoare și nu se va dona dacă nu se va cere prin comentariu în articol în ziua respectivă.

6. Fiecare articol va cuprinde în titlu numărul zilei din joc.(EX de articol: “Donație pâine - Day 18”. La aceste articole cereți pâine prin comentariu.

7. Donațiile vor avea loc pe tot parcursul zilei, în funcție de timpul meu liber disponibil.

8. Beneficiarul nu are voie să vândă pâinea. O va folosi pentru a-și reface energia. În caz contrar, va fi exclus definitiv din program.

      
9.  Pentru a beneficia zilnic de pâine, jucătorii trebuie să respecte toate  regulile de mai sus.

10. Voi încerca pe cât posibil în fiecare articol să fac publică: lista donatorilor și a beneficiarilor.


P.S. Pentru o mai bună vizibilitate și pentru a vă fi mai ușor pe viitor să nu ratați nici un articol cu donațiile, ar fi ideal să vă abonați la acest ziar ca să primiți alerta când voi publica articolul în ziua respectivă, sau puteți verifica zilnic pe pagina mea de profil sau  la știri(Top News) secțiunea RO, articole cu subiectul “Donație pâine - Day XXX”  În caz nu vă pricepeți prea mult la căutat, stați liniștiți  voi spama eu pe chaturile unde am acces. :D


Pentru mai multe informații despre joc, starea actuală a geopoliticii
(aliați/inamici/bonusuri), organizarea damage-ului, ajutor cu misiuni și
altele, vă așteptam pe canalul de discord al României, dați un click aici: https://discordapp.com/AnBdrx3

Donatori:

Anonim:  2500q1
DamaChen: 500q2
Trianon 1000q2
75 Roni primiți din donații la aceast articol.

Support

visatorDamaChenUhtred RagnarsonJohnadi

Comments (12)

Buna initiativa ! Respect autorului pt timpul dedicat !
o7 O să donez zilnic pâinea de la o fabrică pentru cei mici deci 160q3. Nu e nevoie să mă treci in nici un tabel, am scris aici o7
Sa inceapa programul! Multumesc mult bunny ca ai fost de acord sa te ocupi de program si multumim si lui Trianon pentru structura programului Laugh
BV, sa curga painea pentru cei mici.. nu avem nevoie de dovezi in ceea ce orivesc donatiile si corectitudinea acestora, avem incredere in Bunny. o/
Am umblat puțin la structură... Smile fără supărare... Wink
nu e rau dar cine mai e sub 1000 putere zilele astea?
eu spun ca e mai util sa tii contabilitatea in energie, poate donatiile vin bine, dar de dat dai mai greu si ramai cu inventarul prea plin, si poate ca anonimul da upgrade la q2 sau cineva iti trimite toata gama produselor de panificatie
Браво!
Am și eu depozit liber 10k pentru stocarea produselor dacă sunt prea multe. Măcar să fie..
Anonimul sunt eu, ce atata . Sunt la inceput pe acest joc cu dezvoltarea, calul de dar nu se cauta la dinti. Stiam eu de ce nu ma bag Smile)
https://prnt.sc/md3nhy strang bani pentru upgrade baza de antrebnament, nu bag bani in fabrici, deocamdata.
De mine nu uita