Напредък

Boikov - Newspaper from Bulgaria -

Published in Bulgaria - First steps in eRevollution - 28 Jan 2019 06:58 - 4

Здравей!

Тук ще разбереш как да откриеш своя реферален линк в играта и как да го използваш.


http://prikachi.com/images/578/9492578e.jpg
Какво представлява рефералният линк?

- Това е специален,индивидуален линк за всеки играч,с който той може да покани своите приятели,познати или когото и да било в играта.

С какво ми помага рефералният линк?

- Играчите могат да се поканят и с нормлания url адрес на играта,но използвайки своя индивидуален реферален линк,за да поканите нови играчи,вие ще подсилите собствения си акаунт.Всеки играч,който се регистрира чрез вашия реферален линк и достигне до 30то ниво ще ви донесе награда от 5 злато и медал Обществен деец.Ако успеете да поканите достатъчно играчи вие ще се борите и за специалния медал - Посланик,който ще ви донесе цели 100 злато награда!

- Освен това вие ще получавате по 10 % от всяко злато,което поканеният от вас играч спечели.Да речем той спечели 2 медала за Истински патриот.Това ще му донесе 10 злато.Съответно вие бихте получили 1 злато награда.Изглежда ви малко ли?Не е!Дори и един човек само поканен да имате и той да играе играта вие ще си осигурите постоянен доход,който ще помогне изклюително на играта ви,а ако успеете да поканите повечко хора в играта можете да спечелите и доста повече злато.

- Третия начин,по който това,да повикате своите приятели и познати в играта се отплаща е че така помагате изключително много и за развитието  на нашата държава.Всеки нов играч подсилва военната и икономическа мощ на нашата държава,което в крайна сметка е крайната цел на играта,ако може такава да се посочи.


http://prikachi.com/images/578/9492578e.jpg
Как да намеря своя реферален линк?
- Първо отиваш тук:

http://prikachi.com/images/645/9492645W.jpg
След това избираш второто меню тук:
http://prikachi.com/images/653/9492653q.jpg1.Тук ще откриеш менюто със своя реферален линк и списъка с активни и неактивни "реферали"(играчи,които лично си поканил в играта).
2.Това е твоят реферален линк.Ако имаш желание да помогнеш на развитието си,а и на България като цяло - използвай го задължително !Копираш го и го даваш на когото и където си решил :)

http://prikachi.com/images/578/9492578e.jpg
Откъде да вземете своята награда за активните,поканени от вас играчи?

-За целта оставате на същото меню - "Златен бонус" и скролвате до самото дъно на страницата.Там ще откриете колко злато се е насъбрало в сметката ви.Натискайки бутона вие ще съберете своя бонус и той ще отиде в главната ви сметка горе в ляво на профила ви:

http://prikachi.com/images/657/9492657j.jpg

86 злато не звучат зле за развитието ви,нали?Така че ако имате време,желание и идеи - използвайте рефералния си линк - най-добрият начин за печалба в играта е!
http://prikachi.com/images/578/9492578e.jpg

Support

Pavel 04

Comments (4)

Защо си мисля, че и аз се хванах на твоя кукичка в спортен сайт, а не се виждам тук Smile
Не си моя жертва уви Laugh Обърни се към Атила
spirtal? i men ottam uloviha Laugh
Не е и мой .. забелязал съм че има доста където са се регистрирали без реферален линк и златото се губи , но не е болка за умиране , важното е ,че са активни и играят . Очаквам следваща статия къде да се праща рефералния линк , аз също се включа с идеи , като коментари под статията Smile