Govedov žurnal

Govedo - Newspaper from Serbia -

Published in Serbia - Social interactions and entertainment - 29 Jan 2019 00:59 - 15

Poštovani čitaoci,

Juče sam izbacio možda najbolji članak ikad, međutim greškom sam kliknuo i obruisao sam ga....pa kad im je delete zelene boje i mehanički kliknuh. Al dobro, danas ćemo ponoviti članak, naravno da nema šanse da bude bude isti kao juče, ali ćemo se potruditi da makar bude približno dobar. Elem, kao što sam naveo juče, dugo nisam pisao, što je uzrokovalo da se nakotila rđa po Srbije, da je udarila epidemija nemorala i haosa. Al bez brige moji maweni čitaoci, tu je vaše Govedo da demistifikuje mutne rađe i istera zmije iz travnjaka. Pa da otpočnemo polagano:

Govedo, voliš li veliki prasak?
http://thost2.com/content2/thumbs/new2/0363/ddc7307d85c1a5b4d2d9844c5dfe2656.jpg

1. Spellz - Iliti larni Šprcl, vratio se u Srbiju. Izgleda da je nestalo parica koje je akumulirao dok je bio CePe pa se vratio po još. Naravno da će on ispričati neku tužnu priču da je on kartičario, trošio svoje pare, da pitamo admine ako ne verujemo, itd. U suštini još uvek su mokri podovi servera od njegovih suza dok je bio CP. Neko vreme je divljao i po job marketu ali se brzo smirio dok je najavljeno štampanje dinara. Očekivanja: još mnogo suza i brzo proterivanje.

2. Otis - Trenutni CP i hronični protivnik izveštaja o trošenju državnih para. Mada da ne grešim dušu, izbacio je izveštaj kad je završio prethodni mandat, al vrv ni on ne zna šta je sve tu pisao, nego je nabacao neke cifre, kao ajd nek prođe. Heh, ne zakopčava se Govedo pozadi pa da ne zna šta se sve radi. Takođe Otis je došao na neverovatne ideje da štampa novac građanima, a da građani daju golde, pritom svakom goldu koji dođe sa države se gubi trag. Očekivanja: Apelujem da svi kongresmeni glasaju NE za donacije na Otisov profil dok ne da neki izveštaj i ne objasni šta se dešava, da ne kažem mulja.

Govedo, jel ti drago što me vidiš ili imaš šator u gaćama?
https://i.imgur.com/bli8Q5c.jpg

3. Piko - veliki manipulator, mutniji je od vode u lavoru gde je crnac iz Gabona oprao noge. Veoma opasan muljator, koji ne preza da izmanipuliše sa tobom. Ako se uhvatiš da ga braniš negde, znaj da si upao u zamku manipulacije i obmana. Pojavljuje se jednom emsečno u Srbiji, ko obilna mestruacija, i koristi sve blagoteti sumnjivog stečenog kapitala.

4. Sivi - Pikov multi, preko koga ovaj šalje naše golde koje je marnuo i štampa lovu preko Otisa i njegovog klana.

Govedo, zašto mi ne odgovoriš na video poziv?
http://eikenprocessierups.info/pics/beautiful-milf-tube.jpg

5. D 28 - sumnjiiv od samog početka. Stavili smo ga u obrisanom članku na listu da bi ga testirali, odma je palo neko pravdanje na nekoliko postova, što otvara vrata sumnje još više. Očekujemo da se istraga proširi.

6. Prazno mesto

7. Prazno mesto

8. Prazno mesto

9. Prazno mesto

10. Nilson - dno dna, nema dalje. Kao što rekoh u obrisanom članku, pisao sam Geografskom institutu koji je preneo Okeanografskom institutu moj predlog da se u definiciji ubaci pojam koji je ispod morskog dna, Nilsonovo dno, koje bi predstavljalo dno dna. 

Govedo, svrati malo i na Staro sajmište!
https://i.pinimg.com/736x/f4/b2/02/f4b202dd954b99b48bc99f3267ea8f6b--spicy-photo-shoot.jpg

To bi bilo to dragi čitaoci

Do sledećeg članka

Govedo

Support

D 28StevanGKosingasK1naskiSaSoldierguzvic209headhuterbg

Comments (15)

Serbia Wars: Govedo strikes again
Toooo Kiss o7
ovaj nilson svakog dana sve nize pada... jadno!
Ne moze covek da se okrene od olosa...
Срамота
Lophov do lophova Laugh
Govedo jesi li me dobiooo? Laugh
Kao i uvek. Najbolji. Samo tako nastavi. o7
Sta je ovo nilson nejach ne moze da napreduje :-)
Ima mene, ima vote.. Laugh
Laugh
evo 5g za šatore i ove ostale
Sub 200 za sve lijepe slike.
@djurdjo kako ne napreduje nilson? Vidis da napreduje al prema dolje, i to j nesto Laugh
Neda mu se nikako gore ici :-)