Виц

A333 - Newspaper from Bulgaria -

Published in Bulgaria - Social interactions and entertainment - 30 Jan 2019 23:09 - 10

Този път ви пускам един забавен изпит

Наградата е хляб за боба по хайдушки. Колко? Ами колкото имам. Щото откак дигнаха данъците нещо не се оправям добре финансово. Затова няма пари и злато. Печели първия, който отговори на всички въпроси най-вярно. Няма такса за участие. Както и абсолютно верни отговори. Има само по-по-най верни. Ще гледам коментарите към статията. Срока е до понеденлик. Ако до една седмица не сте го решили ще публикувам най-верните отговори. Ще спечели първия познал най-много най-верни отговори. В смисъл, ако двама души са дали по 2 най-верни отговора, печели първия от тях.

Примерен въпрос: От кое животно се страхува най-много лъвът?
Примерен отговор: От лъвицата тъща

Ето ги и въпросите:
1. Как се готви боб по хайдушки?
2. Ако в Китай на китайската храна ѝ казват само храна. Ако в Бавария на бавареца му казват просто кола. Ако тъщата е Македонка (в смисъл не само има македонски паспорт, ами и се казва Македонка). Ако жената е родена в град/село Македонска Каменица. Защо тогава има държава, която се казва Македония? И въпроса не е какво ТИ мислиш или какво А333 мисля. А какво мисли жената по въпроса?
3. Като знаем колко паднаха завчера младежите от Белгия, защо все още се развива този спорт у нас?
4. Играч минал през Манчестър Юнайтед си тръгва от уефски по собствено желание. Кой по собствено желание се натиска да го замени?
5. Колко е потна фанелката на Тошко Неделев след тренировка лятото?
6. На колко и кои океани е граничила България по вереме на най-голямото си териториално разширение в играта?
7. Какво трябва да направиш, когато видиш малко зелено човече?
8. Кой град в България боде?
9. Колко правописни и пунктуационни грешки имам в тази статия/въпросник? Общо, не поотделно
10. Кой въпрос поред задавам? Пак ли са прекалено много?

бонус въпрос извън класирането:
Кога варих Ракията бях пийнал, и сипах една кофа пръвак у бидона с виното. Ся кво първо да пия??? Вино или Ракия?

Support

MirkoMvenko722BardokvaOLIO28

Comments (10)

1 чеверме 7 да пресечеш улицата 8 Трън
медовина пий Laugh
1. Важното е хайдуклък да има, боба сам ще стане! 2. Луно, луно.. мъкидонска! „От мъки идва името Мъкидония. Мъкидония - мъки!”. 3. Парата пра и играта. 4. Най - закъсалият.. 5. Наистина много се радвам, че не мога да отговоря на този въпрос. 6. България на три планети! 7. Да пиеш хапчето. 8. Отговорът на този въпрос е силно зависим от пола на убоденият. 9. Шест. 10. 12-ти. А, и какво и да решиш, моля те, само не пий от бидона! Вземи си чаша.
Davai parite na Velev dori nqa se zanimavam da probvam Laugh
аааа не. има и по-правилни отговори
1. Хайдутите боб не ядът, те са на месце; 2. Вече няма държава Македония, а северна македония; 4. Някой селски футболист; 5. през лятото тренира гол сигурно и не несо фанелка; 6. бг е на 3 планети; 7. Да попиташ Йода какво прави тук и дали е дошъл да те вземе да станеш джадай; 8.Казанлък; 9.5; 10.10 защото другите не са у реда Cheeky ; Бонус: пий една студена вода най добре
трите планети да не планета, планета фолк и планета ХД?
почти позна Cheeky
край на теста: отговорите на въпросите са https://www.erev2.com/en/article/3051
като гледам лозаря е отговорил на 2 въпроса напълно абсолютно вярно. и на първия почти. Велев на 3 и 4-ти е отговорил правилно. единака е отгошорил на наполовина вярно на 1, 3 и 5. Като умножа по 100 и го превърна в хляб: на лозаря 250, на велев 200 и на единака 150.