A Voice in the Darkness

Published in Croatia - Political debates and analysis - 03 Feb 2019 05:00 - 11

https://i.postimg.cc/WzSCJM9J/Untitled-1.png
Dobar dan dobri ljudi, danas ću ukratko pisati što se događalo proteklih mjesec dana i neke male planove za budućnost. Trenutno strateški držimo koji položaj više nego na početku mandata, danas se odvijaju bitke za naš opstanak na britanskom otoku. Imamo direktnu i RW bitku koje moramo pod svaku cijenu obranit. Trenutno stanje na mapi ovako izgleda: 

https://i.postimg.cc/QMGDDJvX/preuzmi.png
U središnjoj, južnoj i istočnoj Europi je poprilično mirno, na sjevero-zapadu imamo našu kampanju protiv Irske, a na jugo-zapadu Španjolsku protiv Brazila. Protiv Brazila ratuju još Amerikanci i Bugari. Amerikanci su izgubili dio svojih regija u Kanadi i Kubi, dok su bugarske bitke završavale i ne baš najbolje. 

https://i.postimg.cc/Hnhx97nV/preuzmi-1.png
Po osnutku našeg saveza TNT, bilo je dosta plača od strane brazilaca; kao da nema balansa. Trenutni broj ratova i njihove inicijative govore više nego dovoljno. Brazil uspješno vodi rat protiv 4 top 5 države svijeta.https://i.postimg.cc/dVm6Q802/preuzmi-2.pnghttps://i.postimg.cc/44PXc0Fq/preuzmi-3.png

https://i.postimg.cc/CLZLVNm2/preuzmi-4.png
Na dalje, potpisani NAP sa francuzima i slovencima ne samo da je jednom prekšen, nego ga slovenci već danima krše postavljanjem DO protiv nas. Naš stav jest da NAP više nije valjan. 

https://i.postimg.cc/X7XcSRM0/preuzmi-5.png

O budućim planovima saveza se naravno ne smije pisati ovako javno. Ali jedno je sigurno rat za nas se ne završava, idemo dalje još jače. Hvala svima koji prate zapovijedi; dolaze na akcije. Također hvala svim saveznicima na potpori. 

Slijede nam izbori za CP, pošto Nemeton treba malo odmora odlučio sam preuzeti odgovornost i kandidirati se za idućeg CP. Ukoliko dobijem vašu podršku Nemeton zasigurno ostaje u Vladi RH, novo lice će biti Manga. Na potpunom sastavu Vlade se još radi, nadam se da Motorina ostaje MOD, a Drogan Guverner. Najslabiji smo na pozciji MoE, ako ko ima volje neka se javi ako ne nađemo nikoga mjesto će ostati prazno. Do idućeg tipkanja, lp.




Support

MotoGod RaspageJerryZGBBradonjaNemetonNebra007Nebra007Batko BatistutaLordMarlockRomperShisuiMali GofArgrobmihovilAdmin

Comments (11)

o7
o7
O/
o7
Opet Manga nastupa hahahha o7
o7
Samo kruto!!
o7
o7
Delete Slovenia
bizi te ljudi manga dolazi u vladu,