A Voice in the Darkness

Published in Croatia - Political debates and analysis - 2 years ago - 11

https://i.postimg.cc/WzSCJM9J/Untitled-1.png
Dobar dan dobri ljudi, danas ću ukratko pisati što se događalo proteklih mjesec dana i neke male planove za budućnost. Trenutno strateški držimo koji položaj više nego na početku mandata, danas se odvijaju bitke za naš opstanak na britanskom otoku. Imamo direktnu i RW bitku koje moramo pod svaku cijenu obranit. Trenutno stanje na mapi ovako izgleda: 

https://i.postimg.cc/QMGDDJvX/preuzmi.png
U središnjoj, južnoj i istočnoj Europi je poprilično mirno, na sjevero-zapadu imamo našu kampanju protiv Irske, a na jugo-zapadu Španjolsku protiv Brazila. Protiv Brazila ratuju još Amerikanci i Bugari. Amerikanci su izgubili dio svojih regija u Kanadi i Kubi, dok su bugarske bitke završavale i ne baš najbolje. 

https://i.postimg.cc/Hnhx97nV/preuzmi-1.png
Po osnutku našeg saveza TNT, bilo je dosta plača od strane brazilaca; kao da nema balansa. Trenutni broj ratova i njihove inicijative govore više nego dovoljno. Brazil uspješno vodi rat protiv 4 top 5 države svijeta.https://i.postimg.cc/dVm6Q802/preuzmi-2.pnghttps://i.postimg.cc/44PXc0Fq/preuzmi-3.png

https://i.postimg.cc/CLZLVNm2/preuzmi-4.png
Na dalje, potpisani NAP sa francuzima i slovencima ne samo da je jednom prekšen, nego ga slovenci već danima krše postavljanjem DO protiv nas. Naš stav jest da NAP više nije valjan. 

https://i.postimg.cc/X7XcSRM0/preuzmi-5.png

O budućim planovima saveza se naravno ne smije pisati ovako javno. Ali jedno je sigurno rat za nas se ne završava, idemo dalje još jače. Hvala svima koji prate zapovijedi; dolaze na akcije. Također hvala svim saveznicima na potpori. 

Slijede nam izbori za CP, pošto Nemeton treba malo odmora odlučio sam preuzeti odgovornost i kandidirati se za idućeg CP. Ukoliko dobijem vašu podršku Nemeton zasigurno ostaje u Vladi RH, novo lice će biti Manga. Na potpunom sastavu Vlade se još radi, nadam se da Motorina ostaje MOD, a Drogan Guverner. Najslabiji smo na pozciji MoE, ako ko ima volje neka se javi ako ne nađemo nikoga mjesto će ostati prazno. Do idućeg tipkanja, lp.
Support

MotorinaSalah ad din YusufspageJerryZGBBradonjaNemetonNebra007Nebra007Batko BatistutaLordMarlockRomperShisuiMali GofArgrobmihovilAdmin

Comments (11)

o7
o7
O/
o7
Opet Manga nastupa hahahha o7
o7
Samo kruto!!
o7
o7
Delete Slovenia
bizi te ljudi manga dolazi u vladu,