Haber of Lokosi

Published in Saudi Arabia - Political debates and analysis - 04 Feb 2019 02:53 - 3

Iako se svi nalazimo u SA vodjen činjenicom da veliku većinu stanovnika SA čini raja sa prostora bivše zajedničke države ,tako i članak pišem na hajmo reći našem jeziku.

Nakon više  od deset godina aktivnog igranja ovakvih igrica odlučio sam da pokušam da odradim i jedan predsjednički mandat .

Kao što možete vidjeti jedini sam kandidat na sutrašnjim izborima tako da sam već krenuo sa sastavljanjem ekipe sa kojom ću raditi u narednom periodu.

U narednih mjesec dana o svim dešavanjima u našoj zajednici biti ćete redovno informisani od novog starog ministra informisanja ,rz 88.
Rz88 će takodje obavljati i funkciju MoE.

Premijerska funkcija nakon današnjih razgovora će biti definisana i u prvom članku za Februar i o tome će zajednica biti upoznata.

MU Brotherhood of Steel je dobila nove kapetane a to su harisHarko,covece i Benito Amiltare. Ova trojka ima zadatak da jedinicu izdigne na još jedan viši nivo a o vojnim planovima i budućim ratovima biti će govora u narednim danima.
Jedna od veoma bitnih funkcija ,MoD će pripasti jednom od trojice gore navedenih.

O eventualnom BB je ilozorno pričati jer već smo isti pokušavali napraviti i sa reklamiranjem ali bezuspješno. U svakom slučaju svaki igrač koji uspije dovesti nekog novog igrača koji bi ostao u igri biti će stimulisan i od države .

Činjenica je da erev2 prolazi kroz fazu stagnacije i da su potrebne promjene , kako unutar naše zajednice tako i na globalnom planu.

Kreditiranje za naredni mjesec će doživjeti male promjene a najvjerovatnije da će država podržati ovaj put i izgradnju wepraw firmi jer je hronična nestašica tog materijala.
Takodje trudićemo se da market bude obezbijedjen svim artiklima po pristupačnim cijenama a i vas bih molio da isti kupujete na našem marketu jer samim time jačamo ekonomiju SA.

Sve svoje prijedloge u vezi bilo kog segmenta igre vezanog za našu zajednicu možete slati direktno meni u inbox.

Toliko o planovima za naredni period.
o7

Support

Harisharko

Comments (3)

A di su Minutemen?
Prvi
o7