Shiffrin News

Published in Bulgaria - Social interactions and entertainment - 05 Feb 2019 01:12 - 8

Здрасти мафията,

Днеска ще е труден ден, защото имам да пиша 2 статии до обяд. Но каквото такова..

Измина един цял месец от както съм отново активен по държавните дела.

Мога да кажа само едно – труден месец беше.

Имам доста неща които искам да засегна, но в момента нямам силите да опиша.

Само ще ви кажа, че стоим много добре върху картата на еСвета въпреки, че не взимаме всяка една битка в която бием. Това е нещо, което може да се по работи над него.

Трябват ни повече активни хора и то да са на разположение в края на битките. Държавата има някакви средства да осигурява оръжия, но често това не е достатъчно. А и става не рентабилно за играчите след време да плащат за оръжията, които държавата дава и затова вероятно и спада активността. Затова ще се търсят алтернативни методи.

Търсят се производители, които да продават на производствена цена всякакъв вид оръжия. Но може и да се помисли за подпомагане с храна също.

От друга страна имаме нужда и от това новите играчи да им бъдат обяснявани нещата навреме за да не изпадат в трудни ситуации.

С изненада установих, че много хора не разбират точната концепция на играта. Има хора се отказват, защото била трудна, защото е трудно на човек да се развие и така нататък. Тя играта, като цяло е нарочно така направена за да стимулира хората да пускат реални пари. Което си е решение на собственика така, че не можем да го виним за бизнес модела, които е избрал. Ако не ни кефи напускаме и това е. От друга страна, ако приемем този факт за ок, а не нещо от което да се притесняваме и нямаме намерение да влагаме реални пари , това всъщност стеснява полето на действие на обикновения играч в играта.

Това, което ми се ще да можем да изградим е добра информираност за началните етапи на един играч,  които не смята да се подкрепи с реални пари в развитието си. Трябва да можем да кажем докъде ще може да изкарва бързо злато и да може да си прецени как да инвестира първоначалните си злата по най добрия възможен начин.

Също трябва да можем да посочим, кои са слабите моменти от ден първи и първите 1-2 месеца от еЖивота на играча. Какви трудности посреща, до колко получава помощ за да ги премине. Държавния апарат трябва да може да работи в полза на хората и да помага на всички по равно.

В този ред на мисли трябва да оправя очакванията на хората, защото определено има хора които не схващат концепцията на държавния апарат в играта и какво му е по силите. От там и куп заблуждения и не реалистични очаквания.

Държавата сама по себе си има силата да организира хората, да ги сплотява, да ги насочва. Тя разполага с определен % от активите на хората, които печели с набиране на данъци.

Не скрит факт е, че държавата абсолютно не може да помогне на 100% за вдигане на фирми и тренировъчни и фабрики за ракети. Но може да помогне с малки суми, които не достигат на играча, които после да се възстановят.

Но понякога и това не е възможно. Всичко зависи от броя активни играчи, нивото на данъците, какъв % от населението произвежда продукция и така нататък.

Най лесното, което може да направи държавата е да изкупува на производствени цени от избрани държавни производители оръжия и да ги използва при организиране на удари, като стимул за играчите да бият в правилния момент в правилната битка.

Ние сме държава с не добре регулирани харчове, следствие на факта, че сме в активна военна фаза и постоянно ни налитат. Ние обаче като топ страна нямаме право на почивка. Нашата икономика се движи именно, защото водим постоянно военни действия. Единствения голям минус е, че нашите хора изнемогват, защото не могат да насмогват на постоянните харчове за оръжия и храна.

Аз усещам, както споменах по нагоре в статията, че основния негатив на играчите в момента е цената на раздадените оръжия. И то защото държавата не може да си позволи да покрие на 100% тези оръжия. Ако го направи то раздаване на оръжия ще става по рядко и в крайна сметка няма да си изпълнява целта.

Затова трябва да променим малко този механизъм на действие, защото по всичко личи, че не е оптимален за тази игра и по скоро отказва играчите от колкото да ги кара да са активни в края на битките. Което е най важния фактор.

Президента по късно ще пусне своята програма за новия месец и може би няколко думи за изминалия мандат, но искам да кажа, че вече сме взели с хората от новия кабинет под предвид горе изложените данни и ще мислим за по адекватен метод за поощряване на хората.

Аз, като човек играещ подобни игри от години имам желанието да помогна на всеки играч от нашия малък колектив, но не винаги има начин да се помогне както е редно да стане.

Няма достатъчно за всички. Затова трябва да се измислят методи хората да си спечелят помощ по показана активност и отборна игра.

Искам да ви кажа, че това, че нямате к5 от всичко не значи, че профила ви не става. Не, напротив, дори и с по ниски класове от различните компании и трен центрове сте напълно пълноценен фактор за държавата. Както споменах вече, тя е така направена, че най развитите в началото и ще са хора с пари. За това няма нищо лошо, ако сте по назад. Не е идеята всеки да е с топ фирми и трен центрове и фабрики за бомби. Да, които има тези неща ще е по силен в битките, по лесно ще печели медали, по голям фактор ще е. Но в играта не са толкова много хората, които притежават тези възможности , така, че вие все още сте си фактор с ниските нива независимо от присъствието на визаджиите. Не бива да се отказвате лесно.

Що се отнася до военните действия понякога бройката на хората , а не тяхната сила печели битките. Важно е в края на битката с колко човека разполагаш да ударят, а не колко щета притежава 1 човек. Защото за 1 минута различно могат да вкарат 1 човек и 10 човека. Единия има възможност да кликне 1 път, докато 10 човека могат да кликнат 10 пъти. Това не е малка разлика. Дори и милиарди да имаш подготвени с барове и РПГ-та , бустери и прочие все пак си човек и могат да те над кликат . Затова е важно да се следват инструкции за да над кликваме хората с картите. И затова е важен всеки един от вас независимо в кой период от развитието се намира.

Имаме държавно покритие за осигуряване на ресурси за производство на ракети. Единственото изискване е тези ракети да се потребяват съобразно военния план и по инструкции на съответните привилеговани лица.

Който следи внимателно събитията по картата, може да забележи, че основния ни враг се намира в Южна Америка. По принцип играта е много по сложна откъм стратегия от колкото изглежда на пръв поглед. Ние като държава не правим самостоятелни военни маневри, ние се координираме със съюза в които се намираме. Освен това не се правят движения по картата без да е координирано и обмислено преди това. Да има завъртания на фронтовете, почваш една държава, спираш, почваш друга. Това е напълно наред. Случва се, когато приоритетите се променят. А те се променят непрекъснато според динамиката на военните фронтове и където е нужна намеса. Ние сме доста силна държава, макар и с не особено добра организация за края на битките. Дори само като си минем ДО-то надхвърляме с пъти щетата на доста страни по картата. Единствено ни липсва завършека, това което да донесе победата.

Аз поздравявам всички активни играчи, които допринесоха с ангажираността си и отдадеността си за това, че постигнахме доста ценни победи през последния месец. Има и хора дето сериозно се бръкнаха по джоба. Без вас нямаше да е възможно.

От тук насетне ни остава само да работим над подобряване на бойния си потенциал и подпомагане до колкото това е възможно на активното население в страната. Казвам активното, защото те ни вадят битките. Независимо дали влизат в дискорд или не.

Ами мисля, че засега наблегнах на по важните точки, ще видя да напиша друга статия с нещата за които в момента не се сещам.

Поздрави,
MikaelaShiffrinFan
Министър на Отбраната



П.С Забравих да сложа картинка. Mikaela ще ви бие, ако не си налягате на задниците! 
https://i.imgur.com/6nWVEPW.jpg

Support

cekolkOLIO28TorpinDGacevStalkeRBGBoikovEsporEdgePattonPattonPattonPattonPattonPattonPattonPattonPattonPattonPattonPattonPattonPattonPatton

Comments (8)

Демоне абсолютно съм съгласен с теб, но трябва да помислим и как да променим часа на битките си, защото ако битките са ни в 3ч през ноща няма как да ги печелим всичките. Поздравления за статията много ми хареса.
Същото си мислех и аз, Единица. Но когато противника води в танца е малко наивни да се нагърбваме с допълнителна битка. Това можеше да се случи днес. Деня не ми изглежда напрегнат за сега
@Edinaca проблема се получава с часовата разлика на враговете ти Smile о7
Сплотеност и работа в екип - това е всичко, което ни трябва. Всеки един от нас е частица от голямата машина, наречена еБългария. За функционира с пълния си капацитет всички части, от които е съставена трябва да работят в синхрон. Това може да се постигне само, ако загърбим дразгите и застанем над различията си. Винаги когато България е била обединена, е била силна!
Не знам дали в началото на играта е провеждана активна политика за подпомагането на играчите. Инвестирането в най - ранно ниво от развитието им е възможно най - перспективната инвестиця, въпреки риска да се инвестира в играч, който скоро се отказва от играта. Независимо дали е провеждана подобна политика никога не е късно да се поеме напред и нагоре. Към прогрес! Адмирации за статията! Имаме нужда от повече такива. Както е казал Хайтов - изтървем ли България, изтървали сме всичко!
ами А333 лично за сефте играя такива игри и много глупости направих в наюалото. по-едно време ми идваше да си направя нова регистрация и да си инвестирам по-правилно началното лесно злато ... мове би трябва да има насоки кой какъв профил иска да се развива (просизводител или боец) и да се направлява да се развива правилно в едната от двете посоки. щото двете наведнъж без истиски пари не става. и според мене по-добре да имаме 1 боец на 4-та или 5-а и един производител на 4-та или 5-та откокото 2ма които са едновременно производител на 2-то ниво и боец на 3-то
о7 Аз предлагам за битките в 3ч. сутринта да се дават безплатни оръжия, когато са много важни, това ще е стимул за играчите да стоят до толкова късно Smile
най-добре е в началото да си направи играча , бомби к1, после 5 фабрики за оръжия к1 и суровини 4 за 10 злато, след което вдига к2 тренировъчен център и прави к2 бомби след това, и оттам вече събира за к3 фирма за хляб, да покрива нуждите си от енергия или да продава продукцията на пазара при х2 енергия евенти