Напредък

Boikov - Newspaper from Bulgaria -

Published in Bulgaria - First steps in eRevollution - 4 years ago - 0

Здравей

Тук ще научиш повече за социалния аспект на държавата в играта.

https://i.imgur.com/Si75NpW.jpg

https://i.imgur.com/cMBTGWA.jpg

http://prikachi.com/images/578/9492578e.jpg
Каква е ролята на държавата в играта?
- Държавата е централният елемент в играта,около който всичко се върти.Самият смисъл на играта е да помогнеш на държавата си да постигне социално,икономическо и военно господство,а това е комплексна задача.Почти всички действия на играчите пряко или косвени рефлектират върху държавата по един или друг начин,а това в какво състояние се намира пък държавата ще рефлектира върху развитието на играчите.


http://prikachi.com/images/578/9492578e.jpg
Как да видя повече информация за България?
-За да излезеш на началната страница на България отиваш тук:
https://i.imgur.com/YcDG1vh.jpg
Или просто натискаш знамето под името си горе в ляво:
https://i.imgur.com/jjrJoQr.jpg
След това ще се озовеш на началната страница на България,на която ще можеш да видиш всички аспекти от нейното съществуване:
https://i.imgur.com/njpHymm.jpg

1.Социален аспект
2.Икономически аспект
3.Политически аспект
4.Военен аспект
5.Административен

http://prikachi.com/images/578/9492578e.jpg
1.Социален аспект

- По подразбиране след като натиснеш на профила на държавата ще ти излезе първоначално именно Социалния аспект на играта - снимката,която виждаш по-горе.

- На нея виждаш най-различна информация - броя Активни граждани,Онлайн играчите,новорегистриралите се,молбите за гражданство и регионите,които влизат в границите на държавата.

- Логично този аспект е първи защото без активно население държавата е обречена по всички други пера - военно,икономическо и политическо.


- Населението на една държава зависи от много фактори - от провежданата политика на конкретните управници до това каква е нагласата на средностатистическите играчи.Тук изключително важна роля играеш именно ти - за да бъде силна една държава играчите трябва да правят всичко по силите си да увеличат нейното население.Разбери как това става по начин,по който и ти да спечелиш, ТУК!

- Важна роля тук играе и гражданското общество в цялата ситуация.Не може за всичко да се разчита на Държавата и трябва понякога да си помагаме сами по най-различни начини - даване на заеми на други играчи,даряване на хляб и къщи на новорегистриралите се и тн.За най-различни инициативи можеш да четеш в Пресата

- На тази страница можеш да видиш и списък с превзетите зони,за които ще прочетеш повече в ИКОНОМИЧЕСКИЯ АСПЕКТ на държавата.

http://prikachi.com/images/578/9492578e.jpg

Support

EsporEdgeTheDankSavagekrantonov

Comments (0)