Just Facts

tyrlaka - Newspaper from Bulgaria -

Published in Bulgaria - Political debates and analysis - 05 Feb 2019 10:30 - 12

Здравейте,

Кабинет списък:

Президент: tyrlaka
Външен Министър: MikaelaShiffrinFan
Министър на Отбраната: Alexander95
Министър на Икономиката (Ковчежник):  idtt и pavelcho
Министър на Образованието: Boikov и tosko01


Доклад от изминалия мандат:
Въпреки честите промени в ръководството на държавата успяхме да задържим темпото през по-голямата част от мандата. Поехме държавата в доста неловко положение, атакувана от различни посоки. Успяхме с преговори да затворим повечето фронтове, като останахме с един срещу Грузия. След това имаше няколко дни на по-тежки битки, включително и една по тежка за столицата на САЩ, където се опитахме да ги спасим от атаката на Бразилия. Не успяхме да спрем бразилците, но успяхме да изпразним всичко от складовете. След което битките се нормализираха. С обявяването на неутралитет на Грузия решихме да спрем безплодната война помежду ни. Основна причина за това е, че те самите ни атакуваха първи и ние нямахме особен интерес да воюваме с тях. Не и след изтощаващите битки, които имахме преди това. Имахме нужда от малко почивка.

Засега все още се усещат ефектите от изтощаващия бой, но се стабилизираме малко по малко.

Междувременно екипа се съсредоточи над установяване на вътрешен ред и работа с активните играчи. Привикване на нови играчи и задържането им.

Все още обаче има какво повече да се направи по темата. Затова кабинета, който съм събрал има задачата да надгради и завърши вече започнати проекти.

Държавните финанси вървят добре, като засега успяваме да заделим за раздаване на оръжия при нужда.

Плановете за идния мандат са изложени по надолу.

Министерство на външните работи
Външното министерство ще продължи да се грижи за намирането и съхраняването на нашия оръжеен бонус на възможно най-висок процент. В момента сме в незавидно положение, притиснати сме от ситуацията да загубим някои от бонусите, но ще се направи всичко възможно да се задържи на максимум. За осигуряване на суверенитета на държавата и нейната цялост ще гледаме да нямаме широки фронтове отворени по границите си, доколкото това е възможно. Ако ли не ще се наложи да водим отново военни действия на повече фронтове отколкото всъщност ни се иска.

Министерство на войната
Планираме тотално изменение на начина по които ще се раздават оръжия и как ще се процедира с хвърлящите ракетите. Това е в процес на разработка и скоро ще бъде внедрено в оперативните чатове. Също така се обмисля изграждане на по-добра система за снабдяване с оръжия и храна.

Както текущия военен министър днес спомена имаме нужда от затягане на редиците и насърчаване на повече хора да седят онлайн към края на битките. Това е нещо върху което ще се работи активно през новия мандат.  За целите на военното министерство ще се работи и върху консолидирането на повечето хора по неактивните отряди в един или два оперативни юнита под ръководството на кабинета. Военното министерство ще продължи да извършва своята ежедневна координация със съюза.

Министерство на икономиката
Идеята на икономическата част от кабинета, в частност на idtt и pavelcho, е да установи текущото икономическо състояние, да се прегледат и оптимизират разходите на държавата, максимално информиране на гражданите за текущото състояние и наличности на валута/злато/оръжия/хляб. При възможност финансиране на новите играчи с ниски безлихвени заеми в определени граници. Кабинета ще разгледа различни варианти за най-правилното подпомагане на играчите.

Към момента функционира бомбен отряд, който предоставя на 100% безплатни оръжия, за тези които не могат да си позволят такива.

Министерство на образованието
Основна цел на МОН през мандата няма да бъде някакъв огромен бейби бум, играчи ще се търсят активно, но няма да се преследват огромни цифри, а по-скоро ще се наблегне на сериозна подкрепа на всеки новорегистрирал се, който успеем да намерим, и който прояви желание да играе сериозно. Ще предложим такива условия каквито никоя държава не предлага на новите си играчи. По-добре малко новорегистрирани, но оставащи в играта, отколкото обратното. Това включва засилване многократно дейността на Бойскаутите, завършване на БГ туториала, пускане на още една допълнителна програма за икономически стимул на играчите, за която ще чуете в изрична статия и още няколко идеи, които надяваме се, ще убедят новите играчи да дадат шанс на играта. Така че ако имате приятели, познати или искате да разпространявате рефералния си линк - правете го на воля,това е перфектният момент да го направите, ще се постараем на макс да запазим вашия реферал в играта!


Чат на еБългария - https://discord.gg/PBUUETs
Дискорда е много лесен и удобен за употреба чат. Там може да получите всякаква информация относно играта, организацията, войните и т.н.

Заедно можем повече, обединени сме силни!

Поздрави,
tyrlaka
Президент на еБългария



Support

EdgesPoXxxBoikovBoikovBoikov

Comments (12)

Трябваше Генерала да е Министър на Образованието. Много грамотно пише.
Само напред и нагоре о7
о7
Да живее България! о7
nali we selio :d
Образование ниво - килийно училище
o7
Аве Цезар!
da jievq az
Да живееш ти
Бравос
о7