Govedov žurnal

Govedo - Newspaper from Serbia -

Published in Serbia - Political debates and analysis - 06 Feb 2019 00:58 - 5

Poštovani čitaoci,

Prvo želim da se zahvalim svima koji su glasali za mene. Takođe, želim da čestitam Cemiju na pobedi i da mu poželim nadam se uspešan mandat.

Elem kad smo rešili te tehnikalije oko čestitanja da se mi lepo bacimo na dublju analizu.

Govediću, kada se radi dublje misli se na Lisu An a ne na analizu!
https://i.pinimg.com/originals/c0/e1/5b/c0e15ba583569b66a2faa414b585d0dd.jpg

Za razliku od prethodnih izbora na ovima sa dobio malo više glasova. Na izborima u januaru protivkandidat je bio Otis. Naravno sve šta je obećao, ništa nije ispunio. Evo završio mu se mandat a nije čovek ni izradio izveštaj o lovi. Elem, ovo su bili rezultati januarskih izbora:

https://i.imgur.com/fUo864n.png
Što se tiče februarskih izbora, e tu je bio šou program. Batinaše je uhvatila frka jer se nekih 14:00h je bilo poprilično neizvesno. Tada je Cemi bio u panici i zloupotrebio je svoju poziciju i opciju gde piše naređenja iskoristio da pozove glasače da glasaju za njega. Veoma jadno ako mene pitate, al dobro onaj ko je pametan misli svojom glavom a onaj ko nije, ima Pika, Nilsona i Plačkića da misle za njega. Takođe Cemi nije dao nikakav plan i program, tako da su njegovi glasači glasali za ništa. Dakle glasali ste za čoveka koji je se obavezao da neće da uradi ništa jer ništa nije predstavio kao plan. Što se tiče februarskih izbora situacija je ovakva:

https://i.imgur.com/gU6Ogs7.pngAko uporedimo januarske izbore sa februarskim imali smo 7 glasova više u totalu, odnosno za mene je glasalo 6 igrača više a za Cemija jedan. Tako da se smanjila razlika na 18, što se može još dodatno istopiti na sledećim izborima ukoliko se kandidujem, al otom potom. 

Govediću, kad te vidim ja se sva istopim!
https://i.pinimg.com/originals/d6/e6/59/d6e65915cafb5b77b5d3a2b9a3d57681.jpg

Čeka nas veoma teška situacija u narednom periodu. Cemi je ovako na prvu loptu ok momak, ali se bojim da će pasti pod još veći uticaj Nilsona, Pika i Plačkića. Baš me zanima da vidim kako će se odbraniti od Nilsona kad provuče prvu donaciju golda na profil. Biće tu dosta suza i napetosti.

Elem, što se tiče mene, plan je da nastavim da delujem u opoziciji, da pišem Crne liste i da bude za sada jedini bastion istine i zdravog razuma u Srbiji. Ono što je tragedija je da se skoro niko osim mene ne bavi sa Srbijom u novinama, uključujući i batinaše na vlasti.

Govedareviću, dođi malo i bavi se samnom!
https://i.pinimg.com/originals/5b/06/32/5b0632bb90e678f5fbd4f9d9ada973f2.jpg


To bi bilo to!

Pozdrav do sledećeg puta
Govedo

Support

eVokasiKosingasDragunov1headhuterbg

Comments (5)

Ова задња ми делује као транџа. Воут и ендорз
Odličan kao i uvek. Samo tako nastavi.
Ni za sta*
Vote za lisa ann
samo napred govedo o/