Напредък

Boikov - Newspaper from Bulgaria -

Published in Bulgaria - First steps in eRevollution - 4 years ago - 0

Здравей

тук ще откриеш повече информация за военния аспект на държавата.


https://i.imgur.com/GvtiXD6.jpg
https://i.imgur.com/cMBTGWA.jpg
http://prikachi.com/images/578/9492578e.jpg
4.Военен аспект
https://i.imgur.com/WtdaYk2.jpg
1. Естествен враг - Той възниква след гласуване в парламента.Депутатите или президентът пускат закон за естествен враг,законът се гласува и ако получи одобрение вече всички играчи с българско гражданство ще получават бонус към щетата си в битките срещу избраната за Естествен враг държава.Използва се този елемент от играта като задължително средство при тежки военни кампании,при които е ясен основния опонент и всяка допълнителна щета би била от ключово значение.
3.Списъкът с активни войни,в които България е или директен участник(каквито сме ако видите на снимката във войната срещу Ирландия) или трябва да помогне на съюзниците си.


https://i.imgur.com/S9OLB4F.jpg

- Активни въстания в България - списък с всички въстания,вдигнати от другите държави за изконни тяхни територии,които ние сме окупирали
- Пакт за взаимна защита - това е списъкът с всички наши съюзници.Важно е за една страна да има много играчи и добра организация,но без съюзници играта може лесно да се превърне в кошмар и за най-силната държава.
След като пактът за взаимна защита бъде одобрен в парламента той трае за срок от 30 дни и след изтичането му се налага да се гласува наново.Ако такъв не е наличен,а две държави са в приятелски отношения,то гражданите на двете няма да могат да участват в битките на другата държава от територията,на която се намират те.Ще се наложи да пътуват до територията на приятелската държава,която е атакувана или защитавана.

http://prikachi.com/images/578/9492578e.jpg
Друго:

- За повече информация как да участвате в битките на държавата или нейните съюзници отиди ТУК

- Ако искаш да видиш световната карта и как се справя България откъм територии отиди на картата:

https://i.imgur.com/SYVU740.jpg

След което ще се озовеш тук:

https://i.imgur.com/MY3TVZU.jpg

Това е световната карта.Тук ще откриеш по по-интерактивен начин кой каква територия и бонуси има от списъците,с които до сега се занимаваше.Задръж с десния бутон и мръдни картата накъдето искаш да концентрираш вниманието си.За да приближиш задръж ctrl+скрол напред.
- Може да изглежда малко шантаво картата - Индонезия локална империя,Китай ги няма на картата,България превзема Русия,а Бразилия владее Манитоба.Това е така защото не всички държави имат достатъчно домашни играчи,които сами да поддържат държавата.В резултат малкото руснаци(например),които играят са отишли в друга държава и играят за нея.
- За да видиш кой владее дадена територия задръж мишката върху нея и ще ти се отвори информация за това,кой я е окупирал,кой е законният й притежател и какъв ресурс има в конкретната територия.
http://prikachi.com/images/578/9492578e.jpg

Support

EsporOLIO28TheDankSavage

Comments (0)