What is wrong with you

Tussaud - Newspaper from Bulgaria -

Published in Bulgaria - First steps in eRevollution - 10 Oct 2018 02:40 - 2

    Заявления за модератори

Времето за заявките за модератори приключи и новите модератори скоро ще се присъединят към нас.

Нов трейлър


Представяме ви нов трейлър за играта. Големи благодарности на JedanJediniVG, който си е направил труда да създаде видеото.




Посланически медал


Както много от вас знаят, имахме Посланически медал на сървър 1. За да спечелите този специален медал в профила си на сървър 2, трябва да поканите 50 играча чрез рефералния си линк и да имате поне 30 медала Обществен деец (поне 30 човека да са стигнали ниво 30). Заедно с медала ще получите и награда от 100 злато.

https://www.erevollution.com/public/game/achievements/achievement_100_on.png


Рекламиране на играта и бейбибум


Ако някой от вас има фейсбук страница с повече от 10 000 харесвания или ютуб канал с над 5 000 абоната, свържете се с нас на имейл erevollutiongame@gmail.com, за да уточним как да рекламираме играта ни. Разбира се, ще получите награда за това. Ако имате форум, публикувайте статия за играта и също се свържете с нас. Всички, които имат предложения за бейбибум, свържете се с нас на имейл, и всички добри предложения ще бъдат подкрешени. Страните, успели да направят бейбибум сами ще получат значително количество храна от нас, за да помогнат на бебетата си.



    Преводът на играта

Ако искате да преведете играта на родния си език, свържете се с нас на erevollutiongame@gmail.com и ще получите файла за превод. На някои езици се превежда в момента.

Партия и Военен отряд


Няма да се намесваме в създаването на партии и военни отряди. Вече има значителен брой партии и военни отряди и с всеки ден стават все повече. Парламентарните избори ще се проведат на 15-и октмоври, така, че имате достатъчно време до 13.10 23:59 ч., за да създадете партия и да се кандидарате за деупутати. Депутатите ще имат възможност да изберат нов президент.


    Седмични мисии, Земя за компании и API

След изборите (когато започнат истинските войни започнат) планираме седмични мисии. Няма да са много трудни, нито много лесни. Сигурни сме, че ще всичко, което сме ви приготвили ще ви хареса.
Що се отнася за земите за компании, както вече знаете, ограничението е до 20 места. Щом ги запълните, ще се появи опция за строеж на нова земя за компании. В даден бъдещ момент ще има опции да купувате земите за компании, но и там ще има ограничение. Ще ви информираме предварително.
Много от вас помолиха за API, в момента работим по него и скоро ще функционира.

Споделяне на IP


Уведомяваме всички, че ако споделяте IP адрес с някого, трябва да докладвате за това в Support. Който не е докладвал за такова нещо, ще бъде считано за мултиакаунтинг и ще бъде наказан.

За други въпроси, проблеми и отзиви, свържете се с нас в официалните канали. Може да ги използвате и за да се информирате за новини, график на поддръжките, обновления и всякаква друга информация за играта.

Източник: https://www.erev2.com/en/article/302

Support

nasko

Comments (2)

s353, v19.
Smile