Виц

A333 - Newspaper from Bulgaria -

Published in Bulgaria - Social interactions and entertainment - 11 Feb 2019 23:11 - 1

автор: Мария Стоянова

В Пазарджик и в школата за сержанти всеки знае за проведената през 1992 година акция от Арлин Антонов.

След като младо семейство изчезва в циганската махала на Пазарджик, той мобилизира баретите и блокира квартал "Изток".  Отвлечено и изнасилено от 73-ма мъже бременно момиче прави спонтанен аборт, тъй като била бременна в третия месец след което почива. Нейния съпруг е пребит с метлна тръба. Само за 1 месец са станали 7 изнасилвания и осем  убийства.

Няколко минути след сигнала за отвличането под  тревога е вдигнат целият наличен състав на дирекцията. Всички курсанти от сержантското училище също са на крак. Около 6 часа сутринта, квартал „Изток” е блокиран. Това, което последва не можете да го видите и в най - кървавия американски екшън.

„Заварихме в циганските къщи на махала „Токайто” над 70 български момичета между 13 и 16 години, вързани за леглата, които са били „обучавани” за проститутки – обучавани, разбирайте по цял ден им се изреждат от махалата и това се филмира. Заплашват ги, че ще убият родителите им, че имат хора в полицията и само да гъкнат, ще стане много лошо…”, казва Арлин Антонов. И още не може да укроти превъзбудата си. Хващам една циганка за яката и я питам: какво прави това бяло момиче  тук, тя не е твоя дъщеря! А тя: мойто мъж дал хиляда марки, курва ша работи за нас…Ха, кажете ми, как няма да си бесен от наглост и своеволие?

Намерихме и отвлечената жена – 73 циганина се изредили над нея през нощта, тя обортирала, била е бременна в третия месец, припадала, а oния изроди продължавали да се гаврят с нея…Издирихме ги за час и наредих да бъдат арестувани. Делата се проточиха повече от година, по-късно разбрах, че в затвора са тикнати само 3-4 изверга и то за пет- шест години, а жената не можаха да я спасят и почина…

Support

Bardokva

Comments (1)

на тия екзекуция на място и никой нищо не е видял и така