Da ma Chen

DamaChen - Newspaper from Romania -

Published in Romania - Social interactions and entertainment - 13 Feb 2019 02:51 - 4

Salut,
Pentru ca schimbarile din ultimul articol al adminilor sunt de interes, v-am tradus articolul.

Text original: https://www.erev2.com/en/article/3161

Text tradus:

Dragi jucatori,

venim din nou cu cateva stiri si update-uri. Vor fi cateva schimbari de la 14 Februarie (day 132!)

In primul rand, vom incepe sa crestem strength-ul. Toti jucatorii care au sub 2500 de puncte de strength vor primi +30 puncte de strength de fiecare data in care se antreneaza. (nu va fi un nou teren de antrenament, doar un plus la cel existent)


https://www.erev2.com/public/game/tg/tg1_q4.png

Pe 14 Februarie, fiecare jucator care se va da login va primi un mic cadou. Este ziua de Sfantul Valentin si va iubim si meritati un cadou din partea echipei de Admini. Daca veti da login Joi, veti primi urmatoarele:
- 7 arrows for the Cupid event
- 7q3 missiles
- 14 energy bars


Tot pe data de mai sus vom schimba reward-urile pentru evenimentul Cupid, ca sa aveti alte resurse si va fi mai amuzant daca veti avea alte premii.

Premiile pentru evenimentul Cupid de inainte (Before) si de dupa (After) 14 Februarie:

https://i.postimg.cc/Pr2Sb029/Screenshot-2.png

https://i.postimg.cc/gJSdRgLW/energy-weekend3.png

Am primit cereri pentru o noua Saptamana a Vitezei (Speed Week) cu x2 recuperare de energie. Saptamana cu x2 energie va fi valabila de pe 18 pana pe 24 Februarie. Vom incerca sa nu da foarte multe saptamani cu x2 recuperare energie datorita cantitatii mici de mancare (food) din joc, si nu vrem ca sa fiti infometati :) Speram sa va placa.


https://i.postimg.cc/762hHvQR/weekly-events.png

Evenimentul Act of War se intoarce pe 4 Martie! Pentru cei care nu isi aduc aminte, sau cei care sunt mai noi, este un eveniment unde iti folosesti abilitatile in lupta ca sa castigi premii. Evenimentul consta in 3 parti: lupta pentru tara ta (pentru medalia de True Patriot), lupta pentru tarile aliate (pentru medalia de True Ally) si lupta in razboaiele de rezistenta (de partea rezistentei)(pentru medalia de True Revolutionary). Fiecare tip de lupta vine cu 3 stagii: Bronz, Argint si Aur ( Bronze stage, Silver stage and Golden stage), bazate pe cantitatea de lovituri necesare pentru completarea fiecarui stagiu. Dupa ce completezi un stagiu, vei primi un premiu aleatoriu din cele 4 asociate fiecarui stagiu. Nu facem publice premiile, momentan.
Va fi o mica schimbare fata de data trecuta - partea pentru True Patriot poate fi trecuta doar folosind arme sau RPG-uri. Deci ca o recapitulare, puteti sa alegeti ordinea completarii (TP/TA/TR), dar ordinea stagiilor pentru fiecare dintre cele 3 este obligatorie: Bronz-Argint-Aur. Progresul tau va fi salvat pentru ziua urmatoare, asa ca nu va trebuie sa le completezi pe toate intr-o zi. Vei putea sa-ti vezi progresul in fereastra evenimentului. Sageata verde inseamna ca stagiul este complet, sageata rosie ca stagiul este in progres si sageata gri daca stagiul este inactiv.

Cumpararea cu bani a pachetelor

Datorita mai multor plangeri, am decis sa setam o perioada de cooldown pentru cumpararea pachetelor de energie cu euro. Dupa ce vei cumpara un pachet, vei avea o perioada de 7 zile pana la urmatoarea cumparare.

https://i.postimg.cc/VNkj4NHc/download.png


Support

Bunnyliu

Comments (4)

Foarte frumos. Pâinea deja am ras- o de pe piața, de abia aștept să vă dau la preț de speculă..
Ultima parte e cea mai importantă, acolo chiar aveam neclaritati😞😀
Lasa ca sunt patriot, o vand la straini lol
Ai de făcut niste modificări, later edit în articolul adminului.