Da ma Chen

DamaChen - Newspaper from Romania -

Published in Romania - Social interactions and entertainment - 16 Feb 2019 13:43 - 8

Dragi tovarasi si...!
Stai ca am gresit jocul.

Salutare romani!

Dupa cum am promis in articolul precedent, revin cu un scurt ghid pentru atragerea jucatorilor pe erev2.

Capitole:
1. De ce sa inviti oameni?
2. Unde gasesti link-ul de referral?
3. De unde sa inviti alti oameni?
4. Cum sa inviti alti oameni?

1. De ce sa inviti alti oameni? 

Pe langa efectele cresterii latiei, benefice tarii la nivel macro, cum ar fi: cresterea economiei, cresterea puterii in lupte, cresterea influentei (atat la nivelul aliantei cat si la nivelul negocierilor diverselor intelegeri cu alte tari), sunt si efecte palpabile/directe pentru cei care veti invita alti jucatori. 

Cel mai mare castig pentru voi este goldul primit de la persoana care si-a facut cont in urma accesarii link-ului tau de referral. Vei primi 10% din tot goldul pe care il face sau il cumpara jucatorul respectiv, plus o medalie de Society Builder (in valoare de 5g) atunci cand jucatorul atinge nivelul 30.

Ca o comparatie intre timpul pierdut intre a face o medalie de Mogul Media utilizand metoda s4s, in urma careia primesti doar 5g, si distribuirea de mesaje de invitatie pentru jucatorii de pe alte jocuri asemanatoare avem asa:

100 subscribe-uri necesare pentru o medalie * 30 secunde cooldown intre subscribe-uri = 3000 secunde = 50 minute

De obicei o sa vezi ca nu toti cei carora tu le dai subscribe o sa-ti inapoieze subscribe-ul, asa ca putem aproxima la o ora timpul pe care il pierzi pentru 5g atunci cand faci s4s; oricum asta nu se poate face pentru mai mult de 4-5 medalii pentru ca dupa aceea iti va fi din ce in ce mai greu sa gasesti oameni activi care sa nu-ti fi dat subscribe.

In schimb, daca te apuci sa trimiti invitatii pe alte jocuri, si un singur om isi face cont dupa ce ajunge pe joc utilizandu-ti link-ul de referral, acesta va fi de ajuns ca sa-ti aduca cel putin 5g. Si credeti-ma ca daca aveti o ora la dispozitie, veti da foarte multe mesaje :)) (pentru ca de obicei, pe jocurile de genul, nu ai cooldown la trimisul de mesaje, asa cum ai cu datul de subscribe la ziarele de aici).

De exemplu, eu mi-am invitat un prieten pe joc care nici macar n-a ajuns la level 30, si cred ca s-a si lasat de joc intre timp, insa pana la nivelul 23 a reusit sa castige 12 medalii; el a castigat 60g de pe urma lor, iar eu am luat 6g, reprezentand 10% din castigul lui de gold. (BuescuDav)

2. Unde gasesti link-ul de referral?

Main -> Store -> Gold Bonus

https://i.imgur.com/v8Zee2o.png


Aici, sub link-ul de referral, poti vedea jucatorii care s-au inregistrat in urma folosirii link-ului tau. Goldul obtinut de la ei vei putea sa-l colectezi tot de pe pagina asta.

Tot aici poti gasi 2 imagini pe care le poti folosi pentru atragerea jucatorilor, iar codul din spatele acestor imagini este facut in asa fel incat, atunci cand cineva apasa pe ele, el va fi redirectionat catre erev2 exact ca in cazul in care ar fi apasat pe link-ul tau de referral.

3. De unde sa inviti alti oameni?

Sansa cea mai mare de reusita o vei avea pentru invitatiile trimise pe jocurile asemanatoare (sub forma de mesaje directe sau spam-are de chat-uri), deoarece oamenii sunt familiarizati cu modul de joc si de obicei dupa ceva timp incepi sa te plictisesti de un joc si/sau ai vrea sa o iei de la capat cu dezvoltarea, netand greselile pe care le-ai facut.

Prioritar ar trebui vizati romanii de pe jocurile respective, insa poti sa inviti si straini.

Alte locuri in care poti sa-ti lasi link-ul de referral sunt comunitatile dedicate jocurilor, cum ar fi site-urile, forumurile (daca mai stiti vreo unul activ, desigur :D ) si IRC-urile precum Mibbit (https://client02.chat.mibbit.com/ - unde puteti gasi comunitati mari spam-abile >:) )

Desigur, o alta metoda buna de atragere a jucatorilor este si Facebook-ul, insa fara un buget pentru marketing nu prea faci mare lucru (aici ar trebui sa fie ultimul loc in care sa cautam jucatori, deoarece e nevoie de banuti). Asta o vom lasa adminilor.

4. Cum sa inviti alti oameni?

Este clar ca daca ai primi un mesaj in orice joc, cu nimic altceva decat un link, nu vei apasa niciodata pe acel link. Asa ca indicatia mea este sa faceti un text simplu si concis, pe care, daca tu l-ai citi, ai fi cel putin curios sa intri si sa vezi care e treaba pe jocul respectiv.

Cateva lucruri de avut in vedere:
 - daca faci reclama pe un joc pe care il jucati deja, creaza-ti un alt cont, pentru ca cel mai probabil va fi ban-at pentru reclama la un site extern.
 - foloseste un tool de micsorat link-uri pentru link-ul tau de referral, pentru ca, pe langa faptul ca e lung si urat, multi vor vedea numele jocului si nu vor folosi link-ul tau de referral, ci vor intra direct pe joc, iar tu nu vei mai primi 10%.
 - nu uita de textul mesajului; cu cat este mai target-at pentru jocul respectiv, adica sa arate ca stii cate ceva despre el, cu atat vei avea mai multe sanse.
 - puteti sa includeti cateva lucruri interesante despre jocul asta; cel mai la indemana exemplu fiind faptul ca este doar ziua 134, asa ca nu vor ramane in urma cu dezvoltarea.

Daca am ratat ceva, va rog sa spuneti in comentarii.
Nu dati cu parul, pentru ca este prima oara cand ma ocup de asa ceva.

Spor la mesaje!
Si hai sa mai aducem niste oameni care sa candideze impotriva mea :D
CP-ul vostru, pentru ca n-ati avut noroc de unul mai bun, DamaChen.

Support

mistikonea LivacheBunnyliuConstantinevisatorThe Dark Knight

Comments (8)

La neta no carnal slds
Program Baby Boom! - https://www.erev2.com/en/article/3201
sa fie primiti
Foarte bine punctat ! O sa incerc sa aduc si eu cativa jucatori
It s odd, people thinking to leave this game and you thinking to bb, have fun.
Gl
GL +v
lol