bgarmy

Published in Bulgaria - Social interactions and entertainment - 24 Feb 2019 06:35 - 4

Здравейте на всички , никой ми не е искал мнението ,но смятам за редно да го споделя , защото лично според мен се случват неща които не са редни.

Да започнем първо с напа. 

 В последните дни Бразилия губи бонуси и региони изгуби и инициативата с 4 страни ( което според някои хора се дължи на преговорите ...) според мен преговорите са си преговори , но Бразилия ако имаше силата да си запази бонусите щеше да го направи , да не споменаваме ,че самия факт за нап , показва ,че Бразилия няма силата вече да води войната която водеше до преди седмица . На кратко какво се получава . Бразилия и съюза им докато беше губещ с този нап, си запазва фил бонуси и куп региони ,а ние трухите.  Взимаме една гума която можеше по всяко едно време да я вземем , но не знайно защо не се пускаше война по Латвия. Тук е момента някой от правителството да излезне и да каже ,ще ни вдигнат въстание на гумата , не я взимаме защото нямаме нужда от разпиляване на щетата .  При положение ,че в момента я няма , ние какво губим ? Ами факта ,че спряха да ни вдигат въстания от доста време , в Украйна не е имало от доста време , както и в другите региони да не ги споменавам всичките. Това показва ,че златото което те пилееха в началото за въстания вече го няма ... И от цялата ситуация Бразилия излиза победителка , за 20 дни ? Силно се съмнявам ,че след 20 дни ще се започне нова кампания срещу тях .. Лошото е ,че тъкмо играта започна да става интерес на и НАП . По тази тема толкова. 





 Следващото нещо което искам да споделя е поведението на някои от управляващите.  Поведение което днес видяхме за мен е недопустимо.  Като изключим факта ,че преди дни беше ударено по арабите с 144 мил щета (има някаква причина явно) които са ни съюзници , аз лично не мога да си го обясна , единствено знам че ако причината е раздразнение или някакви изблици на недоволство на съюзно ниво , то това не е начина да се показва и по - този начин се губят съюзници... 

Днес алкохолик удари срещу Бразилия и стана скандал и беше изгонен от дискорд,  по този начин ли смятате да задържите играчите ? След като е направена грешка веднага гонене , разправии и т.н.  С такова поведение със сигурност няма да увеличите активността на гражданите ни . Но може би това се дължи на факта ,че някои хора просто не знаят колко е трудно да се задържат новите играчи в играта . Мисля ,че не е трудно да се напише на Бразилците ,че момчето изпълнява мисия не следи пресата и не е запознат с напа , но не .... Само ще ви кажа ,че по този начин се гонят играчи , а не се привличат . Защото грешката си е грешка , но на първо място са интересите на страната и на гражданите , а не тези на отделни личности,  винаги във всички ситуации ние трябва да си гоним първо нашите интереси а не както в случая , да не обидим бразилците да не вземе да разтрогнат напа (което си е показване на слабост , от където и да го гледам) 

Общо взето е това , просто мишкуването не ми се нрави .

И моля ви не ми пишете в коментарите , като толкова знаеш и можеш ела и управлявай,  нямам време и желание , ако исках щях да се пусна на изборите .  Но щом вие сте се заели поне не гонете хората от играта (Защото лично на мен , като видях днес напа ми се още и игра и всичко,не вярвам да съм единствения който мисли така ) и ще се повторя пак , не знаете колко е трудно да доведеш и да накараш някой да играе тази игра , а вие доста старателно ги отблъскват (относно днешното поведение към Хасковеца) 


Извинявам се за всички грешки в статията , писах я от телефона.  

Support

Bulgarian warriorBulgarian warriorBulgarian warriorBulgarian warriorGanchoBabankov

Comments (4)

аз ти предлагам първо да се запознаеш със ситуацията и тогава да излагаш тези факти горе написаните
Аз му бях казал да не бие още, като го видях да надъхва хора за боя. И му бях предложил алтернативи и той пак на своя глава отиде и удари. По лошото е, че повлече и още един човек с вафли да удари и заради това си направихме ебаси филма. И не да се изтипосва аз какаво съм направил срещу еди си кого, щото генерално не знаете нищо а коментирате. Поне ти с толкова опит да беше дошъл да ме питаш, какво е станало вместо да раздаш акъл. Аз ако почна да казвам па ти какви глупости сътвори на скоро големия специалист майко нямам думи. Човека дет играе соло тая игра дава акъл на хора дето се занимават с реалната организация на хората и после ще ми говорил , кой искал да задържи играчите и кой ги гонил. Гонят ги хора дето не съзнават , какво правят и вредят на държавата отвсякъде. Най вече щом има хора избрани на избори и те ти кажат, че ще има НАП и че явно няма да се бие, значи има нещо напредвид. НАП-а има много причини довели до него. Стига с това стоене на като на коне с капаци и разхвърляне на акъл като на фейсбук коментатори.
Всеки прави грешки. Вие се имате за Богове, а с нас се държите като с някви супер нисши. Алооооо
факт е че селю си е бил камшика по една или друга причина. факт е че напа в тази ситуация така от самолет се вижда че сме най-прекараните. факт е че някои хора има много непиятно лично отношение към бразилците, зради тяхното поведение. факт е че простолюдието е незапознато с детаилите на мръсната политика. и най-големия факт е че политиците трябва да не си гледат само техния итерес а да обяснят на нормалните хора за какво иде реч. без да издават детайлите които не трябва да издават. но най-лошото е че управляващите не знаят как да се държат със други хора. излезте навънка. времето вече се е разпичило. и се научете. ей за затва се махам ...