Nova Makedonija

Published in Republic of Macedonia (FYROM) - Political debates and analysis - 4 years ago - 2

Ја подесувам мојата кандидатура за председател на Републиканса партија.
За следните избори доколку победам ке го кандидирам најагилниот кандидат со потготвена програма за следните триесет дена. Ке го пријавам кандидатот зад кој стои тим на влада која е мисли за доброто на еМакедонија..Својата програма да ја објави во весник и на зид во еМакедонија.Не чека тежок период и војна со Бугарија и сите абициозни и желни кандидати ке бидат вклучени во креирање на Најдобра еМакедонија.Да живее Република Македонија

Support

Comments (2)

S/V
s.v