For Medal

Published in Bulgaria - Political debates and analysis - 04 Mar 2019 11:02 - 13

Ще се опитам да не ви отегчавам. Предстоят избори. Ще бъда издигнат от партията OH Bulgarian front. 

 Целите на кабинета, който ще напиша в по-долните редове, ще бъдат ясни и прости: трупане на голям резерв от оръжия високо ниво К4 и К5, които да бъдат на разположение за важни наши или съюзнически битки. Както всички знаете се подписа НАП, който включва доста държави и в момента ако не беше войната с Македония щеше да има моменти без нито една битка където да вкараме щетата. Същия този НАП ще продължи до ден 168. 

Като цяло работата ще продължи както беше до сега. Имаме няколко идеи, които ще се пробваме да направим и ако се получат ще бъде изгодно за всеки един от нас. За съжаление имаме много да подобряваме като индивидуалност. Ние сме нацията с най-много активни играчи. Това е нашия най-силен коз, но ако не го използваме правилно сме обречени. Какво имам предвид? Въпреки че в момента сме в мирно време много от играчите ни пръскат енергийни барове, базуки и оръжия, за да взимат безмислени медали. Знам че никой на никого не е длъжен, но за да сме най-добрите ни трябва дисциплина, която в момента нямаме. Ако промяната не дойде от всеки един от вас, ние като правителство сме безсилни. Затова ви съветвам за напред да не правите подобни неща по свое усмотрение. Винаги ще има към кого да се обърнете за съвет. Друго, от което съм много разочарован е моментите когато правим организирани удари. Когато правим такъв удар най-важното е бройката на играчите, които удрят, а когато оръжията са безплатни едва смогвам да раздам на всички. Тогава всичко върви по мед и масло. Не стоят така нещата обаче когато оръжията са 100К5 за 1 злато, което е нищожна цена спрямо пазара. Трябва да разберете, че ние нямаме виза играч, който да раздава тези оръжия безплатно и да се бием без мярка. Всички оръжия са от държавния бюджет и се събират доста бавно и мъчително. Последния ми съвет на този етап е: когато купувате от черния пазар опитайте да не търгувате със играчи на страни с които сме в неприятелски отношения. По този начин нашето злато отива в чужда икономика. 

Време да премина към кабинета:

Президент: Alexander95
Министър на отбраната: ultrakiller
Министър на финансите: idtt
Министър на образованието: Boikov

Функцията на министър на външните работи ще изпълнявам аз. Въпреки че звучи нередно, не успях да намеря човек, който може да защитава интересите на страната, така както аз виждам нещата. 

За министъра на отбраната. Той, също както бях аз през изминалия месец, няма опит в тази сфера. А сега заради НАПа е най-подходящия момент да натрупа опита за тази позиция. Ще се обучава като същевременно ще ме замества за военната част от играта, когато аз не мога да съм тук.

За министъра на финансите. Незаменим на този етап играч. Направил един куп важни неща за държавата. *2 минути се чудя какво да напиша* Гарантирам ви, че без него не бих се справил с управлението.

За министъра на образованието. Бойков. Името му говори повече от каквито и думи да напиша. Играч отговорен за огромен процент от активните ни играчи. В моите очи това е човека заради когото сме силата, която сме в момента. Няма по-подходящ от него за позицията.

За президента. Времето ще покаже.





Support

DevinaGanchoBabankovMikaelaShiffrinFanstalounEdinacaEdinacaEdinacaEdinacaR9R10Engelmmlarosena

Comments (13)

o7
O7
Айде саше О7
Напиши КЗЛитекс и имаш гласа ми о7
Давай Smile имаш подкрепата ми. Дори и всичко да си мамата накрая нема се даваш. Кот такова.
o7
Кратко и ясно, успех на правителството, а останалите играчи да помагаме според възможностите си. о7
Безплатни оръжия за всички от отряда
Напиши вечно втори и ще гласувам за теб! )
Що не направиш и министерство на веселието и да дадеш на А333 да го организира?
Vsichki zaedno!
Успех! о7
Няма да гласувам за тебе щото няма да мога после да те псувам на воля Cheeky . Майтапя се разбира се, само напред и нагоре Саше. САШО, ДАНИДЕР, ТОРПИН И АЗ!!!