Офанзива

Published in Bulgaria - Warfare analysis - 11 Mar 2019 02:10 - 19

Аргоментите относно защо съм против , ще се опитам да обясна по - подробно , за разлика от вас със становището ,
еми то ни се повратя , защо да не им го дадем
Първо , до сега не сме губили оригинален регион , една от малкото страни в играта , сега сме решили да изгубим такъв , пардон , да подарим. Явно за повечето хора не значи това нищо , за мен пък си значи.

Второ , Твърди се ,че е пуснато масово съобщени или лично до всичките играчи , не разбрах точно кое от двете е , но да приемем ,че е едно от двете , аз такова не съм получил и проблема не е че аз не съм получил , Проблема е ,че се взимат важни решения без да се допитва народа съгласни ли са или не . И пак се стига до това ,че обикновенните играчи , тези които нямат време или възможност да посещават дискорд , никой не ги зачита за нищо , или поне за такива важни според мен решения ( които не би трябвало да се взимат единодушно) , впрочем моя грешка , за щета и данаци се търсят обикновенните играчи , както стана ясно за тази сутрин (Македонското въстание) Аз лично мога да кажа , моята позиция , не виждам смисъл да ставам толкова рано , да се лишавам от сън , за да задоволявам капризите на дадени хора които не знаят как да отстояват позициите на България . Утре ще им скимне ,че трябва да връщаме регионите на Македония и старата песен на нов глас.
Днес беше пуснато масово съобщение да не се бие в Благоевград , защо преди 3 дни не се пусна такова съобщение с текст  - За или против да дадем Благоевград на Сърбия (или нещо от този сорт , но със същото значение) Или пък може би статия , за да може всеки да дискутира на воля.
Незнайно защо , нито статия , нито масово съобщени имаше. 

Трето , този толков важен плод , който им Трябва на Сърбия впрочем го имат в Франция , но получават от там само 10 % бонус , на тях им трябва 20 % ( това става когато са им свързани регионите със столицата) Тях не ги упреквам , гонат си хората интересите , не виждам нищо лошо . 
 Вариантите пред тях са следните , Плод от Босна (отказали са им) Плод от Унгария , не им се води сериозна война, Плод от Гърция , Плод от Украйна (регион който в момента е на Турция и те имат не повече от 3-4 активни играчи) и Плод от нас . Не е като да няма варианти.
Предложих на Турлуката ако не е бъркам , най добрия според мен вариант , Сърбите минават през Тракия , от там през Турция и след това в Украйна , взимат си Плода и си разширяват територията с цел повече фронтове , евентуално при военни действия. Беше отхвърлено предложението под претекст , че сърбите щели да имат много въстания :Д Щом искат 20 % бонус плод ще имат въстания , другия вариант е да си стоят само с оригиналните региони :Д То и ние имаме Гума в Латвия която е доста далече от Столицата и при едно евентуално въстание в Русия губим гума , барут и т.н. , по лесно ни е Гума от Турция , но не е наша , както и да е . Относно въстанията , възможни въстания - Гръцкото ще си го имат при 100 % , Турсото е 50 на 50 с Гърците , както и въстанието в украйна 50на50 с Румъния. 

Някъде , някой беше писал ,че и на нас са ни давали региони , когато са ни били нужни. До колкото знам , Елена от Албания, Варовика от Македония , Гумата от Гърция , Път през Украйна , в началото Гумата от Латвия , все сме си плащали за тях и в същото време когато има въстание те си бият по нас .

Ето ви 3 аргумента срещу вашия един единствен , еми то ни се повтаря защо да не им го дадем . Аз също бих се съгласил да им го дадем ,съюзници са ни от началото на играта , една от трите страни която остана с нас и до ден днешен. Ако нямаше други варианти за този плод и бяхме изгубили през времето оригинален регион , изобщо нямашеда се замисля . 

Напоследък се забелязва тенденцията на дарители , Подарихме Рибата на Бразилия (която я пазим от началото на играта)  Подаряваме оригинални региони , Няма да учудя утре ако някой не си продаде и задника за някой лев :Д . Една от най силните страни в играта го раздава добряка Бай Добри. В историята е доказано ,че сме били един от най силните и храбри народи , но винаги с прости политици , които продават и раздават за лична изгода  където каквото могат . За жалост тук не е по различно. 

Нямам намерението да се заяждам , да споря или да съботирам правителството , но действия от сорта , ние колим , ние бесим , не ги толерирам !

Също така искам да благодаря и на клавиатурата ми , че не ме предаде , имам навика от време на време част от копчетата да спират :Д

Support

MirkoMR9R10

Comments (19)

Абсолютно това се опитвам да им кажа и аз, значи ние може да се бием и да си взимаме региони, а те не така ли. Подаръци на никой, щото това е точно такова.
първо да ти кажа че не сме най силната страна в много голяма грешка си второ ако не бяхме подписал НАП-а означаваше да се оправяме сами и да се бием сами срещу бразилският алианс което щеше да завърши с дарение на всичките ни региони ако не ти се вярва кандидатирай се и поемай щафетата да те видим колко си твърд да няма обаче да ни трият че тогава импиича ще мине на 100%
Да ти кажа аз, прочетох два реда - ние можем да искаме региони от цял свят без да плащаме и да бием, а един регион не ти стиска да дадеш? Ей това е алчният българин!
Последното нещо, което пиша по темата: Достатъчно шум се вдигна по въпроса и смятам че всички вече са запознати със казуса. Единствените, които са казали че са против това да дадем региона на Сърбия са, Атила, Генерала, sp0x. Един, който е без мнение: Еспор Тези, които са за(въпреки че ще изпусна някой):Alexander95, ultrakiller, GanchoBalabankov, TommyShelby, Boikov, gichka, tyrlaka, idtt, V e l e v, Patton, Torpin, staloun, Devour, Mithril, Blue Alcohooligan, Devina95, CSKABG1, Picaroon, tosko01, ReLaXBG, Parjola, redhooligan, Boril и куп други които не мога да се сетя на момента. Няма как заради 3ма да пренебрегна всички други. Решението е взето, приключвам всякаква дискусия със вас от тук нататък.
С мъка го изчетох, човече пиши по-разбираемо. АргОменти, данАци и никаква правилна пунктуация. Заболяха ме очите.
Smile
:@ ultrakiller , Никъде не ъм писал ,че сме най силната страна , не знам точно къде го прочете това . Бразилския алианс без Визата го видяхме колко е силен , индонезия са на път да ги заличат , Иран и те бяха на път , Та останаха Перу , Мексико и Бразилия , при още малко изгубени битки , щяха да се разпаднат .
:@Espor Като си решил да коментираш дадена статия , поне я прочети цялата , това което си написал изобщо не е така . Винаги сме си плащали за по важен регион, поне така ни е казано , ако не се е плащало и златото е отивало някъде другаде , това вече е друг въпрос . Пък и не съм ти искал конкретно на теб мнението на 100 % , за да ми пишеш някакъв коментар колкото да отбиеш номера ... Относно правописните и пунктуационите грешки , все още си ги допускам ...
Атила народа 10 ти мултака ли наричаш? Стига казва народа под претекс, че защитаваш нечии интереси, всъщност защитавайки твоя. Ти си егоист и искаш да си правиш, каквото си искаш. Аз да седна ли да напиша статия, колко пъти ТИ прави неща на СВОЯ глава без да се допиташ до НИКОГО? Вземи си седни на гъза и не се прави на много отворен. Не си някакво светило, че някой да се съобразява с теб. Как го прецени че плод + плод = 20% ?! Че нещо ми убягва сметката. Избра ли сте един човек на изборите. Оставете този човек да си върши работата. И рибата в Русия, далеч не е подарена , както си мислиш ти ама ще те оставя блажено да тънеш в заблуждение...
:@MikaelaShiffrinFan къде точно съм написал, че плод + плод дава 20 % ? Вие май си четете това което ви изнаса . И къде точно ми е интереса на мен от цялата ситуация ? Освен ,че веднъж пуснак атака по Бразилия без да ви питам и след това си върнахме 1 регион от Бразилия по бързо от колкото можеше , за друга грешка не се сещам, тогава проблема дойде ,че България не можете да атакувате рибата , която в момента е на Бразилия и в крайна сметка , пак щяхте да я дадете.
Като гледам, егоист си и ничии интереси не защитаваш освен собствените Wink
Така е , само където все още не мога да проумея на мен къде ми е изгодата от цялата ситуация . Но иначе си прав .
Значи няма да седна да ти обсъждам плюсовете от НАП-а, защото кратуната ти плитка няма да може да я разбере. Тука става дума за едно елементарно помагане на съюзник с бонус, който ни е излишен. Стига ескалира за някакви глупости. Нищо не губим от цялата работа. Само можем да спечелим. И пак ще го кажа- показването на неуважение към избрания президент е много по лошо, от евентуално даване на регион на сърбите. Ще ти го кажа така - има си Президент, има си ПРАВИТЕЛСТВО и е избрано да взима решения от името на народа. Не може за всяка простотия да се допитват хора, дето си нямат хал хабер как работи играта. Има си хора дето си разбират нещата и са избрани да я вършат. Малко доверие им имайте на тия хора. То, ако нещата тръгнат на зле ще се види. Засега не са тръгнали на зле. Така, че пак казвам - по леко с неуважителното отношение към избраните да ръководят държавата. Щото, ако не са те ще ми видите топ страна през крив макарон.
Разбирам, че не ви се дава орогонален регион. 1-во ето го съобщението http://prikachi.com/images.php?images/430/9521430p.png 2-ро ако има нещо е договорено да си го върнем. 3-то какъв е проблема да помогнем на съюзник, който може да ни помогне дори и по вече. И другото което е, какъв е проблема да им го даден сега, в бъдеще да направим обща кампания срещу гърците и щом си вземат от там региона да ни го върнат? Това не е загубен регион!
Момчета не забравяйте, че това е просто игра
Демоне , защо сметна за редно да пишеш 2 поста до сега ? Можеш да си отделиш време да пишеш 2 поста и да ми пращаш лични съобщения в играта , но щом стане дума за нещо сериозно на което да се отговори , излизаш с отговор , че няма смисъл , кратуни празни и т.н.
Srbite vi se glaven faktor vo sojuzot zasto sto ce vi kazaat toa ce praete i ce si traete. o7
Vssa, да ми дойдат на мен да видят кон боб яде ли, ще ги смачкам за закуска
o7