For Medal

Published in Bulgaria - Warfare analysis - 14 Mar 2019 14:08 - 42

Привет,
след дълъг и изтощителен разговор между хората в правителството, решихме че дори след парите, които прибираме в нашите джобове и тези които отиват, за да си строим фирми с държавно злато, ВСЕ ПАК можем да отделим средства, за да направим малък боен отряд на чийто членове да бъдат раздавани К5 оржия всеки ден. Трудно ни беше да се лишим от държавната хранилка, но в крайна сметка явно ни е останала малко съвест. 

А сега сериозно. Отряда ще наброява 6-7 човека със сила над 2000(засега). Подпомагането ще продължава една седмица, всеки ден. След това ще бъдат избрани нови 6-7 човека, като няма да има шанс да е някой от предишните. Самото избиране ще е на случаен принцип. Всеки ден ще се дават заповеди на тези играчи къде да стрелят с оръжията. Може да участват абсолютно всички без никакви ограничения. Целта е да вдигнем ранга, който покачва чувствително щетата. 

Хората с под 2000 сила да не се чувстват пренебрегнати. За тях също ще има отряд от 5 души, като ще получват К4 оръжия. Всичко, което се написа горе ще важи и за тях. При тях освен ранг, ще помогне и за взимане на повече медали.

Минимум ще се раздават 150 оръжия на човек в зависимост от битките. Пак казвам, че може да участва АБСОЛЮТНО всеки. Никой няма да остане на сухо. Започваме от понеделник, така че до неделя очаквайте нова статия с избраните за първата и втората седмица. Ако някой има някакви предложения към подобрение на отряда с радост ще го изслушам. Мисля че за сега това е всичко, което трябва да знаете. 

Благодаря за вниманието, успех на всички артилеристи!
Напред! За България!


300 К5 оръжия дарение от OLIO28 за артилеристите

Support

itsoSelio MGMithrilEsporEdgeBoikovtosko01cekolktodocebstalounOLIO28SokiroPwa6XgenovidevSimiMacrnoBATRANUL99NicolaiSniperBarbarossaHarryPotterpun1sherSlavoSSR9R10Engelmm

Comments (42)

Записвам се о7
Записвам се о7
Бройте и мен
И аз съм тук за томболата
о/
Не ви се меся на идеите, ама не намирам логика. Какъв е смисъла да се прахосват оръжия 1 седмица преди края на НАП-а?! 1-во ние нямяме наши битки за ДО, че да се влагат оръжия, като могат да се запазят за важни битки по късно. 2-ро ДО-тата са ни битки на СА, а СА си раздават оръжия за да се бие за тях. Другото, което е, генерала и братовчедите му ще се изцепят о-мо тука сте се събрали 5 човека, да си минавата революционерската част от евента с държавни пари и т.н и пак върви обяснявай че нямаш сестра. Та, така де, моето мнение е, че е прахосване на ресурс преди война.
Ама ако ще го правитв ме бройте и мен
o7
Записвам се о7
Бройте и мен о7
@DGacev Пресметнали сме всичко. Не искам да пиша подробности тук, но не достатъчно ни е ясно в какъв момент от играта сме и това с какво разполагаме и колко можем да изкараме. Затова и бройката на отряда е ограничена.
И мен o7
Записвам се
записвам се
о7
според мен по-добре тия оръжия да се скатаят за важни битки и тогава да се раздават на населението за да има смисъл щетата, сега просто да се качва ранк е по-скоро да се прахосват щото дали СА ще вземе битката с 70% или 85% е абсолютно без разлика
На мен ми харесва идеята , като цяло всичко подмогащато играчите е добре дошло, оттам нататък очакваме и играчите да покажат , че подобни инциативи имат значение, не играем за себе си, играем за България. о7
Батко ви се записва
Записвам се
Записвам се о7
записАх се, въпреки че както каза Сашо всички ще участват Laugh
Всички, които се запишат. Няма как цялото население да участва Laugh
o7
Записвам се
Записвам се и аз
o7
Записвам се
С 3к може ли?
Запис!
Записвам се
Записвам се о7
Записвам се
@todoceb Може. Всеки може да се запише, без ограничение.
И аз участвам Smile
Записвам се
Запис
Записвам се
Участвам
Записвам се Smile о7
Участвам
Ако има места се записвам и аз.
o7