Вестник

Edinaca - Newspaper from Bulgaria -

Published in Bulgaria - Political debates and analysis - 07 Oct 2018 02:22 - 13

Здравейте еГраждани, аз съм Единака. Повечето  от вас може да ме познават, но за тези които не ме знаят ще кажа по нещо за себе си.

Казвам се Антонио, на 16 години от град Плевен. Ходя на училище, хобито   ми  е да играя компютърни игри(както  и на много от вас). Бил съм президент няколко пъти  в първия сървър и съм участвал в безброй правителства. Не съм идеалния президент, не мога да ви обещая че ще съм на линия 24/7, защото до обяд съм на училище. Но когато мен ме няма, можете да се обърнете към някого от правителството, което аз вече съм си избрал. Сега да кажа нещо за всеки  един от тях. Ще помоля danider да не ме съди сега за авторски права, че му крада идеята да пиша за всеки по нещо 😂😂🤣.

Премиер: За премиер съм избрал itso . Това е човекът, които в 1вият сървър направи нещо за БГ, което не беше правено до  тогава. Имахме почти пълни бонуси, редовен съплай(раздаване на оръжия) и спонсориране на млади играчи. Аз смятам този човек за мой  много голям приятел и се радвам, че той ще бъде в моето правителство.

Министър на Отбраната(МВ): За министър на отбраната съм подготвил една стара легенда. А именно Jus7LeTHaL  , човек с голям опит в тези игри, създател на една такава и много добър приятел.  Човек към когото винаги можеш да се обърнеш  за помощ. 

Министър на външните работи: Този пост го заема един  човек, които винаги съм подкрепял и обичал(да не вземете да ни помислите сега за джендъри). Този човек знае английски, турски, руски, арабски, френски, немски и разбира се български. Бил е президент в еДом многократно, също така е бил в много правителства, а и има огромни международни връзки. Представям ви danider.

Министър на финансите: Още един човек, който просто заобичах. BGsGold е един от най-големите пичове, които съм срещал. Винаги готов да помогне. Бил е в няколко правителства и смятам, че ще се справи с всичко което му  дам.

Министър на образованието: Тази роля е изключително важна в този момент. Ще я дам на един човек, който познавам съвсем от скоро но ми прави добро впечатление, а това е Boikov,  сегашния президент в еРев1. Там той направи един огромен ББ(бейби бум) и за това смятам, че ще се справи чудесно с тази задача. 


Това са хората, които аз съм избрал. Партия ще направим много  скоро, както и отряд. Много ще се радвам ако ни подкрепите и изберете да ви водим. Имам много планове за в бъдеще, но няма да ги споделям още, нека първо видим на къде ще се развият нещата.



                                                                                                                                                                                                                                                                 Поздрави:Edinaca 





http://bgnasledstvo.org/media/uploads/268_1_1473146624.jpg


Support

Creventon

Comments (13)

Успех на изборите и да ни водите само напред Smile
Изглежда добре, да видим!
Ъъъъъ, не..... Забрави тая работа. Задължително Перин в правителството, иначе няма да стане. Може и Мазохиста, щото всички сме мазохисти. Баси, що си мислех, че тия игри са 18 плюс...... И кой каза РУК ЗА ХАЛСА?
успех
imoenbg1 , правителството няма да е монопол, също така е временно месечно явление, всеки с желание за работа в екип ще се забележи или докаже и ще заеме желаната позиция. Сега просто правим един старт и правителство което ще ни постави във удобни и челни позиции.
https://www.erev2.com/en/article/78 - sub for sub, vote for vote, eye for eye
Дано да има и други кандидати та да имаме избор!
Човек понякога като няма избор избира по-добре отколкото като има избор. Пример: пазаруваш във фирмен магазин, където има само една марка, но специалисти са се погрижили тази марка да отговаря на някакви стандарти. Купуваш този продукт защото нямаш друг избори. Отиваш в голям супермаркет, където наред с тази марка има и много други, част от които боклуци. Без да си запознат има голям шанс да попаднеш на боклук и при всички случаи ще загубиш повече време в избор (дори накрая да попаднеш на добър продукт).
Бойков и БГ Голд - двамата сте най -важни сега !!! очаквам от БгГолд една статия на тема - За какво да НЕ си хабиме златото и каква тактика за развитие да имаме .
Имо тоя месец или два съм пас от сякъде не ме пускаите за президенти и такива неща пхахахахаа
И тук да напиша. Колеги пазете златото. На ден 10 ще може да се упгрейдва тренировъчния център. Струва 20 злато. Не знам има ли тук промоции. За сега ни е нужна само ЕДНА партия, за да може да имаме парламент. Има време за други и да има избор.Създването на партия струва 40 злато. Вв момента да се дава толкова злато е излишно
Само като видях itso сред избраниците ти ... няма да се гласува за теб . Дано има и други кандидати .
Прекрасна презентация и дано да затвърдите първото впечетление. Късмет. Полочавате глас от мен