Govedov žurnal

Govedo - Newspaper from Serbia -

Published in Serbia - Social interactions and entertainment - 17 Apr 2019 02:20 - 3

Pozdrav dragi čutaoci,

Dugo nisam bio aktivan i dugo nisam pisao o teškim temama a to je analiza vlasti u Srbiji. Dakle već mesecima se jedna te ista garnitura ljudi vuče na vlasti. Kad ih pitate oni su svoje pare žrtvovali za Srbiju, svoje vreme, Srbija im je na prvom mestu, ma oni sve rade za više ciljeve.....realnost je anravno malo drugačija.....Srbija je izgleda izbačena iz Saveza, kasa zvrji prazna, niko ne zna šta se dešava, niko nije video predsednika, niko ne zna ko je u vlasti, nema izveštaja o trošenju državnih para, nema nikakvog plana. Jednostavno nema ničeg.


Govedo, uzbuđuje me tvoj revolucionarni ton!
https://pics.wikifeet.com/Eva-Karera-Feet-2019538.jpg
Zašto vam sve ovo pišem? Evo već se mesecima cimatam oko dostavljanja izveštaja, kada smo bili dosta uporni u tome, čak smo i dobili nešto što bi mogli nazvati izveštajem kao i člankom obaveštenja. Ali tada se time bavio ona lopovčina Špelc koji se po ko zna koji put vratio u Srbiju da dopuni svoje zalihe u saradnji sa burazerima.

Koja je alternativa? E pa alternativa je da glasate za Akcioni pokret na izborima, alternativa je da kroz kongres iskažete nezadovoljstvo ovim uzurpatorima i jednostavno da im pokažete da niko nije nezmenljiv i da se vredi truditi za Srbiju. Ne može niko da mi kaže da ga mrzi da napiše članak....kad je Srbija u pitanju, treba da ti to bude čast i zadovoljstvo.

Govedo, a kad sam ja u pitanju?
https://cdn.pornpics.com/pics/2016-05-06/223510_03big.jpg


Samo je pitanje šta hoćeš da uradiš? Da li ti je ovo trenutno stanje održivo? Trenuci su u pitanju pre nego što krene agresija na Srbiju. Ne dozvoli da Srbija bude na kolenima! 

Bićeš kažnjen Govedo!
https://images-na.ssl-images-amazon.com/images/I/510ybcy1wbL.jpg

GLASAJ ZA AKCIONI POKRET!

KAŽI NE NEIZVEŠTAVANJU!
KAŽI NE LOPOVLUKU!
KAŽI NE BURAZERSKOJ EKONOMIJI!

KAŽI DA USPOSTAVLJANJU SISTEMA!
KAŽI DA NORMALIZACIJI DRUŠTVENIH TOKOVA!
KAŽI DA TRANSPARENTNOSTI!
KAŽI DA NOVOM POČETKU!


Nezavisni revizor i borac za istinu, pravdu i bolje sutra
Govedo

Support

eVokasiguzvic209KosingasUrushihararedziredziredziredziredziredziredziStillborn JrJumpyLionoldmanAlbert weskerAnarchipelDeni VaseMatejshVojnikMsTankiZeratula Is BackSeverusSnape

Comments (3)

Поведи нас Говедо!!!
svaka akcija izaziva reakciju
Ne daj nas Govedo!!!