eKnow How

Published in Serbia - Political debates and analysis - 4 years ago - 5


Želim u nekoliko tačaka da vas obavestim o važnim stvarima za Srbiju.

1. SAVEZ
Srbija pošto je možemo reći izbačena iz TNT saveza i napravljen je novi savez po imenu NOVA (  USA, Bulgaria, Rumunia, Spain, Peru, Gruzija, Indonesia ) bez Srbije i Saudijske Arabije. Rešili smo da napravimo novi savez. Tako je nastala mračna strana sile ( Dark Side ). Trenutno članovi saveza su ( Srbija, Brazil, Hrvatska, Grčka, Saudijska Arabija, Madjarska,Francuska i prijatelj saveza  Latvia ), član saveza je bila i Irska ali zbog neslaganja o planovima i akcijama rešili su da izadju iz saveza. 

2. Resursi
Trenutno stanje Srpskih resursa je ( 80 food, 60 wep, 80 house ) uskoro će Srbija ići na 80 wep imamo neke dogovore tako da je to gotovo sigurna stvar.  
Što se tiče daljeg napredovanja u resursima biće teško ali ćemo pokušati da izvučemo još više ima nekih planova ali videćemo. 

3. Sastav vlade 
Trenutni predsednik Srbije je Sich, možda mnogi to ne znaju. Zato svi mi u vladi radimo za našeg predsednika i za Srbiju. 
Trenutni članovi vlade su:

 Sich ( CP )
CemiSRB ( PM )
Piko  ( MOD )
iCobra97  ( MoFA )
Otis Redding  ( Guverner NBS )

4.  Imovinska karta

Pošto me mnogi optužuju da kradem, želim da vam predstavim celu moju imovnsku kartu šta posedujem od fabrika i drugih stvari. Pokušao sam da slikam ali neće da mi postavi tako da ću morati samo da napišem.

Firme:
Wep: 1q4 i 1q1
Food: 3q2 ( jednu q1 sam dobio na početku igre )
WRAW: 4q5
FRAW: 1q5 i 1q3 ( dobio na početku igre )

Trening Centar q5

Raketara q1 

I odnedavno magacin sa 16000 mesta, digao sam 9000 od državnih para, pitao sam sve članove vlade da li se slažu da podignem jer češto uzimam wep za udare i često mi se dešavalo da me kupac obevesti da nemam mesta u magacinu. 

Para: imam oko 10 golda i 2371 RSD


5. Finansijsko stanje
Svako ko  želi finansijski izveštaj i kako se troše državne pare može mi se javiti, daću mu link od izveštaja.

6. Povraćaj poreza
Srbija poseduje akciju povrata poreza za dizanje firmi, svakom ko mi se javi. Vraća se preko 80% poreza igraču.
Šta je potrebno da uradite da bi ste dobili:
1. Javite mi se porukom u igri ili na diskordu;
2. Pošaljete mi SS trezora pre dizanja i SS posle dizanja;
3. Biće vam isplaćeno u najkraćem roku.

7. ANKETA
Molimo Vas sve da popunite ovu anketu da bi prosto videli ubojitu snagu Srbije, kad bude došlo do rata. Da bi popunili anketu kliknite ispod na Štekovi igrača Srbije.

Štekovi igrača Srbije                                                                                       http://www.flagid.org/flagfiles/258.gif

Support

KosingasSaSoldiereVokasiAlbert weskerLokomotiva MiricinaTankiZeratula Is BackSeverusSnapeKlaudiNhOfarshid2500Bane BanoTheHarvester

Comments (5)

Čuješ želim.....tvoja OBAVEZA je da izveštavaš a ne da to predstavljaš kao tvoju dobru volju....i gde je finansijski izveštaj trošenja državnih para?
Biće to neće sigurno izaći u članku ali svako ko bude zeleo daću da pogleda
Свака част!!
Nikad vise s Traitors !
A DJES BIJO DEVES PRVE ?! Cheeky