Govedov žurnal

Govedo - Newspaper from Serbia -

Published in Serbia - Social interactions and entertainment - 22 Apr 2019 00:42 - 11

Poštovani čitaoci,

Konačno se i Crna lista vratila u ovaj medijski mrak koji se servira narodu eSrbije. Crna lista služi da demistifikuje i da otkloni stanje uma koji prihvata floksulu "Bolje nemamo, goreg nećemo naći" ili vam je draži citat "Dugove eSrbije sam vratio svojim parama" ili možda onaj čuveni "Ja sam 80% aktivnosti eSrbije". Uglavnom potrudićemo se da opet stavimo te osobe tamo gde im je i meste...NA STUB SRAMA!

Spremite se, polećemo!

Čekala sam te Govedo skoro 3 meseca!
https://www.bigtitsgallery.net/wp-content/uploads/2018/11/big-tits-blonde-sarah-marie-summer.jpg

1. Spellz - Čovek će uvek biti broj 1, zbog tog fantastičnoj nejačluka i akcija koje je izvodio. Čovek se ponovo vratio u Srbiju, zajašio je državnu kasu i od tada mu se gubi svaki trag. Ostale lopovčine znaju sve o njemu, međutim mi običan i čestiti narod znamo da ne možemo da ga pronađemo. Postavlja se pitanje šta je sa njegovim nalogom, jer ga je budžio očigledno od državnih para. Postoji sumnja da je taj nalog prodat, ali nema nikakvih dokaza. Preporuka: udarati govnjivom motkom.


2. Otis - U početku je bio Speltzov potrčko i asistent, međutim kao i u RL gde su nam vozači ministri, i u eSrbiji imamo takve situacije. Čovek koji nije u stanju da izbaci članak i da obaveštava svoj narod o tome šta se događa u Srbiji! Međutim usled velikog pritiska na kraju izbacuje isti, čiji sadržaj je poprilično bajat i jadan. Čovek koji je u stanju da izgubi brdo vremena na četu umesto da svoje vreme utroši na pravi način. Preporuka: Posetiti lajf kouča za određene savete

Govedo hoš bakine kolače i moj mafin?
http://cdn.ebaumsworld.com/mediaFiles/picture/2192630/85130082.jpg


3.  Piko - Veliki smutljivac! Huškač nejači. U suštini Otis i Cemi ništa nisu u stanju da urade bez njegove saglasnosti. Drži slabije treće mesto jer je nula u odnosu na Spelca koji briljira čak i kada ga više nema. Dok je Otis ipak ispred jer u kontinuitetu ništa ne radi. Što se tiče samog Pika uveg ga možete naći kada napadnete vlast, on uvek odgovara jer se boji gubitka iste. U slučaju da izgubi vlast odma ide na proveru njegov nalog kod admina a onda je ugasio sa igrom jer će morati da vrati pokradenu lovu. Preporuka: poslati privatni poruku sledeće sadržine "Piko pare vrati, poštena Srbija svaki tvoj korak prati"

4. Cemi - Još jedan u nizu članove zločinačke organizacije batinaša judeo titoista koji obožavaju fašizam. Toliko je daleko otišao da traži od naroda da mu popiše imovinu, valjda su pokrali sve pa oće i na običan narod. E pa nećeš ga majci. Preporuka: Napasti ga da on da svoju imovinsku kartu!

Govedo oberi me ko crnac pamuk! 
https://static-ca-cdn.eporner.com/photos/150083.jpg

5. D 28 - Drži svoje mesto na listi. Ne treba puno objašnjaviti. Međutim gospodin je veoma sumnjiv. Treba pripaziti na njega.

6.  Vokraši - Novitet na crnoj listi je pojava ovog gospodina. Nakon mojih napada na vlast, on je pokušao da preuzme da bude glavna opozicija. On je Anasonović ovih protesta protiv vlasti, samo umesto što je neka bebela studentkinja on ima problem sa pićem. Preporuka: Vratiti se starim vrednostima, odnosno Govedu.

Čekam te moj mečkasti Govedareviću!
https://wallpapers.wallhaven.cc/wallpapers/full/wallhaven-453523.jpg
7. Prazno mesto

8. Prazno mesto

9. Prazno mesto

10. Nilson - naravno poslednje mesto, odnosno titulu Mistera Dno Dna drži Nilson. On je osmislio celu ovu priču, on se za sve pita. Iako ga ne vidite on je sveprisutan svugde. Ovaj članak će ga vrv naterati da izgmiže iz svoje ruke i da se javi u narodu. Preporuka: puštati mu porodične filmove sa srećnim završetkom jer je to za njega pakao.

To bi bilo to dragi čitaoci, uživajte u lepim danima i čuvate se polovčina i manipulatora. 

Pamet uglavu!

Vaš demistifikator krimunalnog klupka eSrbije
Govedo

Support

NilsoneVokasiSaSoldiereVokasiStevanGAdminAdminZICERZICERZICERZICERKosingasSeverusSnapeSeverusSnape

Comments (11)

Hahaha samo ću to reći aj da je sve tačno što si napisao nego ne znam, a inače pare odavno samo ja kontrolišem sve su kod mene
Како ја после д28?
Захтевам да ми се да на значају. Ја само тражим права грађана, незадовољство због инисуирања непарламентарности у виду игнорисања захтева без позива на дијалог је одавно оревршила сваку меру здраве грађанске логике.
Napišeš članak ne odgovara ne napišeš članak ne odgovara ne znam iskreno šta ti hoćes ja stvarno ne mogu ceo dan da gubim samo članak da pišem niti da stavljam te tvoje gole ženske
6837 iliti Otise vrati državne pare
Moj glas ide devojci sa crvenom kosom 😂
Kako se zove ova plava dama? Svaka čast za članak odlučan kao i uvek. Stiže support čim se vratim iz Perua.
Koje drzavne hoces sve drzavne pare do zadnjeg dinara koje su na meni da doniram tebi ja sam svoju imovinsku kartu podelio i ako to niko ne radi sve sto posedujem ti ako mislis da sam ukrao gold necu da kazem da se nije pre ne znam niti me zanima ali zadnjih par meseci kako sam ja ni 1 gold se nije uzeo od drzave
Lepo prijavis Adminu i cao. Ako se kralo Admin skine i idemo dalje xD
Bagra, sve novce mi pokrase ovi sa liste... Govedo, ovo je Sprcijev nalog https://www.erev2.com/en/profile/3317
hehehehe Punisher....pre će biti neki Izvršitelj