eKnow How

Published in Serbia - Battle orders - 4 years ago - 1

NAREDBE ZA DAN 201-202.

Trenutno nema nekih bitnih bitaka, savezničkih:

PR 1. Ako vam treba za TP medalju udarajte za Srbiju protiv Crne Gore.

PR 2. Francuski RW - Normandy se pušta, ako vam treba za TR možete da udarate za Francuze.

PR 3. Rat protiv Iraca treba da se izgubi, koristi samo za brisanje MPP sa Ircima, zato što su izašli iz saveza, ako dobijemo dićiće se RW verovatno tako da se neće braniti. ( Gotova )


Obaveštenje: Danas sam kupio Bolnicu q5 za 90 golda tako da će kada istekne dana 209 biti odmah postavljena. Da ne morate kod privatnika.

                                                                                       https://i.ebayimg.com/images/g/FpkAAMXQ74JTRszo/s-l300.gif
  

Support

RingerMANOUSunstreakNeteroNeteroBane BanoTheHarvesterAnanas BananastinoarsoBellgorSane MeloBogiBogiBogiBogiBogiBogiBogiBogiBogiBogiBogiBogiBogiBogiBogiBogiBogiBogiBogiBogiShaiHuludShaiHuludShaiHuludShaiHuludSichUki SRBENDAUki SRBENDAUki SRBENDAUki SRBENDAUki SRBENDAUki SRBENDAUki SRBENDAUki SRBENDAUki SRBENDAUki SRBENDAUki SRBENDAKingsman24DraganNebitanNebitanNebitanNebitanNebitanBradonjaBradonjaBradonjaBradonjaPakistaniKosingasVoyvodaOdVutreMultipassShaiHuludShaiHuludShaiHuludShaiHuludShaiHuludShaiHuludShaiHuludShaiHuludShaiHuludShaiHuludShaiHuludShaiHuludShaiHuludShaiHuludShaiHuludShaiHuludShaiHuludShaiHuludShaiHuludShaiHuludShaiHuludShaiHuludShaiHuludShaiHuludShaiHuludMoonshadowMoonshadowGerhardGerhardGerhardGerhardGerhardShaiHuludShaiHuludShaiHuludShaiHuludShaiHuludShaiHuludShaiHuludShaiHuludShaiHuludShaiHuludShaiHuludShaiHuludShaiHuludShaiHuludShaiHulud

Comments (1)

TAKO JE OTISE SRBENDO!!!!