Офанзива

Published in Bulgaria - First steps in eRevollution - 12 Oct 2018 03:08 - 10

Здравейте на всички , с една част от играчите  се познаваме с други не чак толкова . Има няколко  неща които искам да споделя , най - вероятно са написани и изговорени в предни статии част от тях , но тъй като не съм изчел всичко , ще си позволя да драсна една статия.

 Темата по която ще пиша е за населението и защо е толкова важно всеки един от нас да започне да работи по този въпрос .

На първо място , всеки един от нас , който привлича нови играчи чрез рефералния си линк ще си получава злато и ще има по лесно развитие .

Второ . Увеличаването на населението води до това да сме една от най - силните страни в играта , В момента сме м/у 1-во - 2ро място , идеята е да се стремим да сме на 1-во място по активни играчи . Това ще доведе до макс бонуси , силна армия  и добра икономика . Задържим ли макс бонуси за повече време , ще има % играчи които ще работят в България и страната ни ще получава пари от това , ще има и % играчи които ще искат гражданство , евентуално ако бъдат приети  това ще доведе и до по голяма щета за България .

 Така че момчета и момичета плюсовете не са изобщо малко . Имаме доста добър старт нека да не се го изоставяме и да се излагаме , единствено се желае от нас малко да отделим от личното си време .
 Всяко едно активно ацц е важно за страната ни , така че рекламирайте си рефералните линкове и да ставаме с всеки изминал ден все повече и повече . Успех желаея на всички.

http://www.img-share.eu/f/images/563/2mq68p4Z9CL5RTqf8e9uMku8i7V1539338768.png

Support

Garabeda

Comments (10)

o7
o7
Абсолютно вярно! Реферали има за всички... само трябва да ги намерим. А ти Атила като Про в тази сфера можеш и да дадеш малко идеи и напътствия как да го правим, че аз наспамих хиляди хора и резултата е... трагичен Smile
И субтитри и вот
147
vot+ sub
o7
по принцип такива игри са били интересни преди време , сега искат движещи се картинки и да не мислят много ,а да стрелят и събират ,, уникални предмети - трудно е да има нови играчи тука .
o7
@han Tervel , Трудно е да има нови играчи ако всеки само се оплаква и никой нищо не прави , те сами няма как да дойдат , някой трябва да ги привлече ...