Офанзива

Published in Bulgaria - Political debates and analysis - 05 May 2019 06:33 - 5

Очакваме утре Сашко95 да пусне закон за свалянето си от президентския пост . Спомена днес в един от  коментарите си ,че ще ме пусне мен за президент , въпреки ,че не ме е питал искам ли , не искам ли . В тази държава по - странен начин се решава кое и  как да се случва . Както и пускането на война със С.А. ( Saudi Arabia) и предната ни война с Иран , война която започнахме заради С.А. и след което те напуснаха съюза . Битки от които нямаме много голяма полза на фона ,че имаме нужда от още някой друг ресурс и не си гоним личните интереси както правят другите страни . Влизаме във битки заради  други страни , след което те напускат за благодарност съюза , нищо чудно да го видим скоро и с Перу или Грузия . Доста хора биха казали, еми то това е игра няма как да предвидиш всичко , да така е . При положение ,че няма какво друго да се каже , си е така .


Евентуално ако стана президент (Хич не ми се ще ) Няма да бягам от отговорност и смело твърдя ,че поведение като това на сегашния президент е недопустимо. А именно неуважение към играчите (не визирам мен)  гонене от чатовете , от страната и най - вече  всеки който има някаква забележка или критика към него , той да го изкарва с проблеми. Също така смело твърдя ,че всеки един друг играч би се справил не по - зле от него в управлението на страната ни , а то не е толкова високо в последните 2 месеца . Аз лично не видях за 2 месеца да се направи нещо различно от пускане на закони и даряване на оръжия за битки. Никаква програма за развитие на България , просто имаше един президент колкото да не сме без такъв . Да не споменаваме факта ,че нямаме смелостта да гоним макс ресурси или поне част от тях , добре ,че бяха Хърватите да пуснат война на нас ,че ние на тях ..... Едва ли .


Какво следва ? 

След като се има предвид разположението на териториите на Грузия , Перу , България и С.А.  и развитието на битките , България ще се натовари с отговорността за нейното заличаване . Рокади от сорта на Грузия или Перу да влезнат в оригиналните региони на С.А. са доста сложни , но не и невъзможни , въпреки ,че се съмнявам Грузия или Перу да се натоварят с отговорност да държат заличени арабите , Честно казано няма информация каква е целта на войната ни със С.А, да ги заличим , да ги стреснем малко или нещо друго си . Като цяло важна информация какво се случва , какво следва да се случва в страната ни , не се доставя до обикновенните играчи , защото имаме шпиони в страната ни и това би навредило супер много на плановете :Д 
Та на кратко ще водим война с Хърватия и С.А. в следващите седмици , малко в заварено положение сме .

Какъв президент ще бъда ? 

Мога да обещая ,че за важни въпроси от сорта на предстоящи войни , размяна на региони , проекти с държавни средства и като цяло всяко едно важно действие в държавата ще бъде гласувано не единствено и само с конгреса който наброява 20 човека , а с всички граждани на еБългария . Тъй като дискорда не се ползва от всички , ще се пишат статии с важните въпроси и като коментар всеки ще може да изкаже своето мнение ( с риск другите да съботират плановете ни) 

От към ресурси , надявам се и ще се опитам да запазя сегашните ,да прибавя още поне 1 от тези  които ни липсват. 

И най -  важното което е за мен . Привличане на нови играчи , защото смятам ,че това е бъдещето и правилния подход една страна да става по - силна , както от към  военна насока , така и от към икономическа . Бойков има проект  за ББ , надявам се заедно с него както и с всеки желаещ да го реализираме и да привлечем максимално повече играчи .

Относно кабинета , все още не съм търсил такъв , няма избрани хора за различните длъжности . Всеки който има желание да помага с каквото може е добре дошъл . Дали ще бъде в раздаване на оръжия в края на битките , дали в привличането на нови играчи , дали с комуникация в съюзния чат или с нещо полезно за Държавата е добре дошъл . 

Главната цел е да сме силна и обединена страна . 

Благодаря за вниманието , а за тези които си нямат работа могат да потърсят за правописни грешки в статията , със сигурност ще намерят такива , Успех на всички.

Support

ScreamerCRATOSAlexander95gargabg

Comments (5)

Напревете го това и в България повече няма да стъпя, писна ми от всичките ви простотии и от тъпия ви манталитет. Не си заслужава човек да се занимава.
Знаем,че със съплая се финансира основно един отряд!Знаем също така от кой отряд са всичките във властта!Също така знаем кой дърпа конците,хора който не са даже БГ!От ден 1 до днес все са си едни и същи!!!Уж топ сила сме били,но сме без 100% бонус!Безсмислено завоювани региони,и след това върнати ей така като подарък!!!о7
Кое точно не ти допада ?
данидер нищо не дърпа
Браво, мисля, че добре си акцентирал за най-важните теми, спрете много да знаете и давайте да бачкаме и да си гоним приоритетите, Че ми писна вече майка му да еба