An Inconvenient Truth

eradev - Newspaper from Bulgaria -

Published in Bulgaria - Political debates and analysis - 12 Oct 2018 04:10 - 5

Здравейте,

към момента се затвърждаваме като една от силите в този сървър - дали ще остане така зависи само от нас. Този вид игри са от тип при който се иска постоянство и упоритост, не може да се превърти за ден или седмица. Аз лично играя такива от почти 9 години като определени периоди са били доста монотонни.
Който не знае, имаме вече създадена ПАРТИЯ всеки да се чувства поканен да се докосне до политиката в този сървър.
Тъй като повечето имаме опит в подобни игри от 2,3 други предходни такива сме горе долу ориентирани какво и как да правим и затова нещата се случват много динамично. Като председател на партията ще се старая да ви уведомявам за политическия живот и настроения в еБГ и извън. Искам да ви уведомя, че изборите за парламент са на 15ти (понеделник) и за целта до утре (включително) е крайният срок за кандидатстване. Апелирам само сериозни кандидатури да се пускат понеже сме самото начало на играта и ни трябва много сериозна организация да положим основите от хора които могат да отделят нужното време за това. В конгреса депутатските места са само 20, очевидно не можем да влезем всички, нека само тези които този месец ще имат времето, желанието и знанията да се кандидатират. Ще се направи обсъждане в дискорд чата относно групата. Ако някой не влезе този месец. не означава. че място за него няма да има по-нататък.

Поздрави,

eradev

Support

Comments (5)

о7
vot o7
о/
ми аз имам сериозни намерения да градя нещо за всички и да си помагаме да вирвим напред . пиши ме в листата - да навляза в нещата . следващия месец отстъпвам на друг . дотогава трянбва да съм наясно с нещата .
о7