Published in Republic of Macedonia (FYROM) - Social interactions and entertainment - 4 years ago - 4

         https://s18.postimg.cc/tf785nc15/cp3.jpg

  Здраво на сите.
  Помина еден мирен месец во нашата ерев заедница. Преговори, напови, нови пријатели, тренинг војна со Албанија, пукање за мисии, продавање државни оружја, дружење на дискорд, банирање наши играчи, градење нови фабриќи, болница се работите што се случуваа накратко.

https://s20.postimg.cc/jducbfz3h/Linija.png

- Напот со Бугарија - https://www.erev2.com/en/article/3837 
- Напот со ДаркСајд - https://www.erev2.com/en/article/3848
- Тренинг војната со Албанија се затвори по нивно барање - https://www.erev2.com/en/war/show/1856  За оваа војна нема никаков потпишан документ туку беше договор помеѓу мене и нивниот ЦП кој истиот го испочитував во целост.
- Мисиите имаа добри награди, се надевам дека повеќето ги поминавте :)
- Повелете на дискорд дружење и координација  - https://discordapp.com/invite/nAP7HwS
- За жал другарот Мистико го банираа после јако пукање за Грузија, да се надеваме дека ќе се врати со уште појак акаунт :)  -
- За статусот на државните фирми ќе следи статија од новиот ЦП.
- К5 болница е инсталирана во Повардарие. Средствата се лично мои. Преселете се и користете ја.
https://s20.postimg.cc/jducbfz3h/Linija.png Во овој месец се извадија од трезор 23,100 мкд и 120 голд.  Целата статистија можете да ја погледнете на = Овој линк =

Благодарност до сите кој ми помагаа во текот на овој месец.
Поздрав о7

Support

MacenNSantinoMoreiraGasterbajterGasterbajterGasterbajterMojanciMojanciMojanciMojanciMojanciMojanciSOADextremoBT

Comments (4)

Завршно обраќање - [ ПиФце ] https://www.erev2.com/en/article/4041
o7
o7 bravo
o7