24 Minutes with Ringer

Ringer - Newspaper from Serbia -

Published in Serbia - Political debates and analysis - 17 May 2019 11:07 - 3

Pozdrav svima ja sam Ringer, poznatiji na discordu kao HeadHunterBg.
Mozda me se secate, ne tako davno sam bio aktivan novinar :) , uglavnom danas sam se odlucio da napisem ovaj clanak zbog veoma goruce situacije u nasoj drzavi. Kao sto svi aktivni znate da je u toku turnir drzava, na kome je Srbija za 4 dana osvojila 0 bodova, Finska je osvojila 4 a nema aktivnog igraca ?  Nezadovoljstvo se siri kao grip kroz narodne mase.

Da li je vreme za budjenje?

Sta je posledica ovakvih losih rezultata?

Imam volje i zelje da napravim veoma temeljnu analizu o stanju drzave i o desavanjima u istoj u protekla dva meseca. Da se utvrdi sta je uzrok ovog stanja trenutno u drzavi. Nadam se da svi koji procitate ovo mozete da izabere jedno od ponudjenog u anketi, za to vam treba 5 sekundi a meni bi puno znacilo. Anketi mozete pristupiti OVDE . Hvala vam na vremenu izdvojenom i nadam se da nam slede lepsi dani o7

Support

Nebra007D 28D 28D 28mohamaad thanatos

Comments (3)

Baka, dzaba kreciti kad je sve vec u****o. Bukvalno sam razmisljao dal da se iscimam i da se aktiviram malo da se nesto pokrene, ali onda sam shvatio da nema poente. Mnogo je razloga za ovakvo stanje, pocevsi od aktivnosti igraca u celoj igri, a nakon toga u drzavama pojedinacno. Mentalitet kod nas neu ni da pominjem.
Niste mi jasni nikaj Sad
Ma igra je bukvalno u k...u !