Hrvatski Tjednik

mihovil - Newspaper from Croatia -

Published in Croatia - Battle orders - 22 May 2019 09:23 - 6

Poštovane građanke i građani eHrvatske, skupio sam malo vremena pa sam vas odlučio obavijestiti o stanju u državi, stanju s bonusima, tržištem rada, tečaju kune, budućim strategijama itd.

DANAŠNJE ZAPOVIJEDI:

Prioritet 1 (pucati ukoliko je zid ispod 60%)
Prioritet 2 (pucati ukoliko je zid ispod 60%)
Prioritet 3 (pucati ukoliko je zid ispod 60%)
Prioritet 4 (pucati tek nakon što se završe ova 3 aktualna RW-a)

BONUSI:

Stanje s bonusima je trenutno katastrofalno. Radi se o privremenom stanju kaosa, radi eventa. Event zavrsava u nedjelju i nakon toga, u skladu sa sklopljenim dogovorima, u prvom redu s Bugarskom, vracamo nazad regiju po regiju. Pripast ce nam regije koje imamo sada + cijela Njemačka + cijela Poljska + Latvija i dijelovi Litve pod kontrolom Latvije u trenutku dogovora. Dogovor vezan uz Latviju je taj da mi te regije uzmemo kako znamo i umijemo jer Bugarska nema neki pretjerani interes za njih, sto ga to neće biti problem. U primarnom fokusu nam je LETGALE regija koja ima Rubber. Sukladno svemu, konačno stanje s bonusima bi trebalo izgledati ovako:

WEP BONUS - 100%
HOUSE BONUS - 80%
FOOD BONUS - 60%

Naravno da ćemo tražiti i daljnje načine da maksimiziramo ova druga dva bonusa, pogotovo food bonus, gdje nam fali fish i deer.

TRŽIŠTE RADA:

Situacija je iduća... nekih 60-70% radnika u državnim firmama su bili stranci, konkretno Poljaci i Česi. Plaća od 70HRK u sadašnjim uvjetima je velikodušna, no održavala se umjetnim putem kao privremeno rješenje. Svi stranci i neaktivni državljani su dobili otkaz pošto imamo višak od 160 radnih tokena. Aktivni hrvatski državljani su zadržani na svojim radnim mjestima i njihova se plaća neće mijenjati. Plaća na job marketu je korigirana sa 70HRK na 35HRK odnosno smanjena je upola. Za hrvatske državljane ovo ne znači NIŠTA, već se radi o mjeri usmjerenoj isključivo protiv stranaca. Što, kako, zašto? Kada se stranac zaposli, njegova plaća se neće korigirati, radit će za 35HRK. Kada se državljanin RH zaposli sve što je potrebno je poslati privatnu poruku meni (a ponekad čak ni to, pošto ću sam svakodnevno vršiti korekcije) i plaća će biti podignuta na 70HRK. Drugim riječima:

Plaća u državnim firmama za strance iznosi 35HRK, plaća u državnim firmama za državljane RH iznosi 70HRK, kao i do sada

MONETARY MARKET, DRŽAVNE FIRME I STANJE RIZNICE:

Trenutna je situacija na monetary marketu takva da se država zbog prioritetnih razloga neće previše uplićati. HRK varira na relaciji 0.011 - 0.012 golda, dok je GOLD u rasponu 105-110HRK

Što se tiće državnih firmi, imamo 2 Q5 wepare koje dnevno proizvode 550-600 komada q5 wepa. Plan je podignuti broj državnih firmi, u prvom redu wepare, a ako bude golda mozda i Q5 food firma.

Stanje riznice je takvo da država trenutno raspolaže sa 250-300 golda i 25.000 HRK

Predsjednik eHrvatske, mihovil

Support

NapoleonJerryZGBUrushiharaNebra007Dreamkiller1514

Comments (6)

o7
o7
o7
o7
o7
o7