Telegraf

Espor - Newspaper from Bulgaria -

Published in Bulgaria - Political debates and analysis - 26 May 2019 20:58 - 35

Съединението прави силата

https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/e/e0/Bulgarian_flag_%281%29.jpg

Здравейте на всички,

Преди точно две седмици станах президент по случайност - нито беше планирано, нито беше желано от доста хора, нито нищо. Обаче то просто се случи - станах президент. Извървях труден път. Наистина труден бих казал. Не подозирах, че ще се появи такъв евент. Не подозирах, че този евент може да бъде причини за много неща, които досега все още не са обяснени!

Всички искахме първо място - така е, ние сме държава, която, ако пожелае нещо, не чака наготово, а работим ЗАЕДНО, за да бъде постигнато. Всички граждани на еБългария и извън нея съдействаха по всякакъв начин и то по СОБСТВЕНА ВОЛЯ - дарихте метал, злато, валута, оръжия, работници, щета. Всеки ден получавах по 20-30 писма от вас, готови да дарят нещичко. Всеки казва, че е малко, но от сърце. Е, малко по малко стана много!



Сега идва моментът, в който трябва да благодаря лично!



Искам да благодаря на НОВА, задето бяхме в един алианс досега. Искам да благодаря, че ни помогнаха, когато ние имахме нужда от помощ и ние им помагахме, когато трябваше. В последните дни стана много неща. И днес даже беше много неочакван ден за мен. Но все пак трябва да ги помним с ДОБРО! Затова имайте уважение към всички - днес едни са приятели, а утре са врагове и обратно. Това е игра и всеки играч търси забава и доста от нас намериха днес в битките.



Искам да благодаря на новите и бъдещи съюзници на България, които се отзоваха в нашите битки. Изключително много ги ценим и ще работим, опитвайки се да се браним от новият съюз на САЩ, чиито намерения са ясни на всички ни. Игра е и всеки търси веселбата в нея!



Искам да благодаря лично на всеки от правителството - Дефлекшън, Блу, Бойков, Велев и Дани (който е извън правителството от скоро). Вие всички ми помогнахте по един или друг начин. Наистина оценявам вашата помощ и всичко, което направихте за еБългария! Малък кабинет сме, така е, но скоро ще го разширим с още хора, за да има повече екипност!



Искам да благодаря на Бойков, че полага страшно много усилия - в търсенето на нови играчи, финансирането на тях, поддържане на турнира, литарията и всичко. Това са страшно много усилия и ресурси! Продължавай все така напред!




Искам да благодаря на всеки играч, който е дарил енергия, за да бъдат подпомагани по-слабите играчи, за да се развиват!



Искам да благодаря на всеки човек, който ми е дарил метал до сега! Вие ни помогнахте изключително много! Ако не бяхте вие, колелото нямаше да бъде завъртяно успешно.



Искам да благодаря на Сашо, Бойков, Ицо, Атила, neryhc - те помогнаха на еБългария изключително много с нужните оръжия! Те завъртяха нужното колело, за да станат нещата!



Искам да благодаря на всеки един войн, който взе участие в тези 2 седмици! Всеки ден ме питахте къде да се биете, на шамари или без. Всички войници от всички отряди сте златни до един! Какво е еБългария без бойци, които са безстрашни?


Искам ЛИЧНО да ви благодаря на ВСЕКИ ЕДИН човек, който взе участие в битките. 
Швеция и Германия! Наистина много бой ядохме ние и САЩ, но все пак това е стратегическа игра. Те се опитаха да си вземат кокъла, а ние се бранихме.  Какъвто и да беше резултатът, нямаше да се ядосам никак, защото моята цел беше да направя еБългария по обединена и то стана! Не съм вярвал, че можем да сътрудничим максимално за 2 седмици без да отворим скандал (И тук Генерала ще почне да нарежда)!





Братя мой! Не се плашете! Каквото ще става - да става. Ние показахме, че заедно можем доста и не бива да ни подценяват! Лятото иде, всеки ще отиде на по едно море, купон и т.н. Доста време прекарахме тук, но запомнете, че всеки от вас има живот извън тази игра. Вижте се с родителите, приятели, отидете на море, на купон без да се притеснявате за каквото и да бъде! Дошли сме тук да се забавляваме, но всяко начало си има край! Много се радвам, че имах възможността да преживея всякакви емоции с вас, то ние затова играем играта - не да доминираме или да претендираме за нещо, а за да си говорим за футбол, хазарт, жени, гейски истории, кой каквото го влече! Събрали сме се, за да си прекараме времето заедно и да удряме задружно. Това е най-важното за нас!


Искам също така да ви съобщя, че вероятно няма да се пускам отново за президент, така че заедно трябва да решите кого ще провъзгласите за предизент. Доста от вас ме питаха кой съм аз, какво правя и т.н. Бяхте доста - ето ви кратко описание за мен!

21 годишно глухо и изключително гордо българче, което е избрало да води труден живот в различни държави, защото в родната държава е невъзможно да имаш нормален живот. Чувам, благодарение на слухов апарат, говоря, знам 5 езика. Работя като аниматор за четири досадни американски лелки. А през лятото работя като барман, тъй като имам нужда от почивка от анимация, дизайн, фотошоп и т.н. и правя изключително готини коктейли. Живея на различни места - в Англия, САЩ и в България - зависи от динамичната ми работа.  Това момче ви обича и ви се радва, защото вие сте надеждата!

Надявам се това кратко описание да ви задоволи.

Имам МОЛБА - моля, уважавайте всички врагове и приятели. Могат да тролят, да не уважават или да мразят, но не отвръщайте по същ начин. Покажете им уважение, любов, разбирателство!


Още веднъж - БЛГАГОДАРЯ ВИ! Вие сте причината за всичко, което се случи! о7 на всички вас!


Поздрави,
еПрезидент


Support

South divisionBladekcekolkhan TervelEdgeAVITOHOLAVITOHOLnaskoOLIO28Gamaso0stalounReLaXbg

Comments (35)

БРАВО МЪЖКИ!
o7
има топки - има вот! Smile о7
не е до топките а идеите подхода и уважението
о7
o7
o7
Браво!
о7
o7
o7
o7
о7
o7
o7 mnogo golqm Smile
Днес спечели сърцата на хората. Обаче малцина са тези които познават и тъмната ти страна. Внимавай с решенията ,които взимаш защото си тръгнал към грешната посока. В момента в които позволи САЩ да се обърнат срещу нас беше момента в които еБългария загуби най силния си съюзник в тази игра. От тук насетне си сам с твоите измислени приятелчета, коио в първия удобен миг ще ти набият нож в гърба.
o7
o7
o7
Респект
Поздравления за усилията, които положие, направи хубав мандат. Но, в момента, в който отстъпиш от президентското място, нещата ще се променят. Безупречен в краткосрочен план, кръгла нула в дългосрочен. Все пак, благодарности, че пое поста, когато никой друг не искаше да го направи.
Ми Дани, да бяхте изчакали да свърши мандата като той ви е проблема..Вместо това видяхме какво стана, айде моля ти се, независимо какво се е случило. А страните, които САЩ така яростно защитава, и 2те, за които не сме ударили в по 1 битка, не искат да са ви в съюза... Какво се очаква ние да направим в тази ситуация??? Да си стоим мирно без съюз ли???
Нямам намерение да влизам в публичен спор, особено с теб.
o7
Добър мандат и донякъде ивенът също ни активизира, колкото да се убедим че можем повече, когато се налага. Ще се запишем и като първите спечелили War of Nations, мисля абсолютно заслужено, още повече че водихме убедително 90 % от времето. Предстоят ни и нови приключения, както в Ерев, така и по барове , плажове , планини и т.н Smile о7
о7
о7
o7
Браво, изкефих ти се много че успя да ни обединиш покрай този турнир. За мен беше чест да се бием заедно като едно! о7
Респект о7
o7
о7
Gracias Espor, estás haciendo un buen trabajo como Presidente y este grupo es genial. Cuenta con mi voto en las próxima elecciones 🗳 😃👍🏼
o7
Абе ти едно време Арап да не беше... Wink