Govedov žurnal

Govedo - Newspaper from Serbia -

Published in Serbia - Financial analysis - 27 May 2019 00:56 - 15

Pozdrav dragi čitaoci,

Tema ovog članka je ekonomski razvitak profila. Naime niko sa sigurnošću ne može da vam tvrdi koji je najbolji model razvitka, jer svaki model zavisi od toga kako ćete igrati igru kao i od vaše aktivnost na samoj igri. Meni je lično u svakoj igri najzanimljiviji ekonomski aspekt, i uvek pred sam početak pokušavam da analiziram na koji način je najbolje ulagati u ekonomiju dugoročno. Takođe pred sam početak pokušavam i da analiziram i kolika će mi biti aktivnost na igri i da u skladu sa time pokušam da izgradim firme.

U ovom članku ću podeliti sa vama način kako sam izgradio firme i koja je bila moja logika gradnji. Da li je ona imala smisla ili ne? 

Ukoliko želi neko od starijih igrača da podeli na koji način je ulagao u ekonomiju, možemo uraditi intervju koji će izaći narednog ponedeljka!

Nestrpljiva sam Govedo, želim sve odmah!
https://i.redd.it/ekwog0mkw0x11.jpg
Takođe pre nego što krenem želim da naglasim da u početku nisam bio svestan činjenice da je broj firmi limitiran na 20. To sam video tek kada sam stigao do pola plana, ali generalno ništa nije menjano.

Logika mog ulaganja u ekonomiju jeste da budem nezavisan i da uvek imam opremu za svoje potrebe, s tim da višak mogu da prodajem na tržištu. Moj plan je bio dvoklik, odnosno da ne zavisim o državne udare, i da ne zavisim od resursa. Moj plan je da igram u Srbiji i da proizvodim u Srbiji, da se moj prez sliva u državnu kasu kao i da učestvujem aktivno na marketu i na monetary marketu.

Upravo zato i tražim da se dostavljaju izveštaji o trošenju državnih para. 

Upravo zbog toga što sam odlučio da imam sve i da budem nezavistan, tako sam i raspodelio svoje firme. Treba napomenuti da smo na nekim misijama ili eventima dobili i još jedno polje, pa je broj firmi koje možemo izgraditi povećan na 21.

Elem krenimo r:

Siđi do Sutomora Govedo!
https://www.tportal.hr/media/thumbnail/w1000/86276.jpeg

Podeliću svoje izlaganje na 3 dela:

1. Rad
2. Menadžerski rad
3. Strateške građevine

1. Rad

Radim u firmama jedinice za minimalac, za uzvrat dobijam opremu najvišeg kvaliteta. Uvek koristim kuće i uvek koristim opciju duplog rada.

2. Menadžerski rad

Ukupno imam 21 firmu na mom profilu i za raspored firmi odlučio sam se na ovaj način:

Industrija kuća:

Imam 2q1 firme za kuće i 7q5 firmi za kućraw. Sa trenutne tačke gledišta to je bacanje para, jer je potražnja za kućama trenutno na minimunu zbog prošlog eventa admina gde su se delile kuće samotako. Naime, ovde imam manjka kućrawa za jednu q5 firmu, tako da koristim ili radnika ili jednom u nedelju dana odradim samo u raw firmama.
Radom u firmama dobijam 2q1 uće na svakih 3-4 dana od kojih jednu koristim a ostale prodajem.

Industrija oružja: 

Ukupno imam 3q3 firme za puce i 4q5 firmi za raw za oružje. Dnevno proizvedem dovoljnio oružja da imam za potrebe pucanja kao i pravljenje raketa.

Industrija hrane:

Imam 1q3 i 2q2 firme za hleb uz 2q5 firme za food raw. Proizvodim dovoljno hleba za svoje potrebe kad nema eventa i duplog korišćenja hrane. Kad ima onda koristim radnike ili kupujem dodatnu hranu.

3. Strateške građevine

Imam q3 firmu za rakete i imam q3 istraživački centar. Sve koristim svakog dana takod a imam jako lepu zalihu za eventualni rat.

Siđi do reke, večeras ja sam dole!
https://i.pinimg.com/originals/06/30/e4/0630e43a1405ebec3c76a95a04b1df14.jpg

Naravno da ovo nije idealno rešenje vezano za izgradnju firme. Takođe već razišljam šta bi sve uradio da promenim trenutno stanje kod mene. Takođe želim da poedem dijalog koji je najbolji model izgradnji firmi.

Očekujem vaša mišljenja i vaše primere.

Nasmejan pozdrav
Govedo

Support

MoonshadoweVokasiNebra007Shiba Tatsuya

Comments (15)

U principu za dugoročno igranje to je možda i najbolji model, za nešto brži napredak previše raw firmi imaš.
Ime ove prve na slici? Mozes i na pvt Smile
hahahahahaha nećeš da je deliš vako javno? E pa ne može! Gospođa se zove Becky Hudson https://cdn.yostagram.com/2018/10/becky-hudson-50.jpg
Otvori kafanu, zaposli ove tri, bog da te vidi...
A ne, ova poslednja je moja muza, prava milfača +40
baš je za mužu
Garo garo garišli se sade ko što se garila nekada Laugh Malo analizirao tvoj clank i nabrojo si mnogo toga što je tacno,al mogu da primjetim da se #hvališ dvoklik opcijom...to je veoma loša opcija jer kako da napreduješ to je veoma loše..Ne uzimaš wep od drzave kad je đabe??greška sve što je đaba uzima pucaj eto golda Wink Kad si aktivan igrac moreš koji gold posudit tj kredit od drzave ako daje ili ako neko posudi golde gradi firme,brzom se to vrati. Zato aktivan treba biti koliko toliko. Iako admini znaju da samo uništavaju sve što je dobro bilo na kojoj igri Smile
Greota da ova bude dole xD
Nabrojao sam onako kako ja igram, što naravno da nije najbolja varijanta, ajd ako hoćeš da odradimo intervju za sledeći ponedeljak pa da napravimo analizu tvog igranja, da ljudi vide razliku, pa u zavisnosti od načina igre da imaju uvid kako su i ostali sagradili profil
Treba pratiti desavanja u svetu i na marketu. Pre 2 meseca je bila tolika nestasica wep rawa da sam ja digao q5 raware za sve golde sto sam imao, uposljavao radnike koje sam nakupio na pocetku igre kad su radnici bili 5rsd i tako sam svaki drugi dan imao prihoda da dignem jos jednu q5 rawaru i povecam proizvodnju. Kupovao sam licence drugih zemalja i prodavao po raznim marketima ogromne kolicine. Posle te valute prodavao na marketima novca. Ali opet za to je potrebna aktivnost jer bez nje nikada ne bi imao top ponudu na marketima. Takodje kad je bila nestasica q2 i q3 wepa zbog raketa ja sam i to pravio. Ali sada sam vise okrenut samoizdrzavanju jer sam dosao do mog limita firmi 25/25
Heh znamo da si ti gospodar špekulacija... Nego šta to znači samo izdržavanje, koju industriju firsiraš, dal savetuješ mladim igračima da prave rakete, kog kvaliteta, itd
Nestasica weap raw moze da se predvidi u odredjenim situacijama. Uvek kad daju neki event gde svi mogu da zarade dosta radnika podrzaumeva da ce ubrzo doci do nestasice weap raw
Nije problem za interviju Smile
o7
jebo firme dje gostuju ove umjetnice sa slika ? Laugh