BUSHIDO

Published in Bulgaria - Political debates and analysis - 27 May 2019 11:13 - 18

https://i.ibb.co/5sLt366/9543357K.png
                                                        СЪЕДИНЕНИЕТО ПРАВИ СИЛАТА






Здраве желаем трудолюбиви миньори! 

Като начало искам да ви поздравя за всичко, което постигнахме в последните две седмици. Успяхме да се обединим и да спечелим „Войната на нациите”. Първо, гледайки чисто материално спечелихме 115 000 удара в барове, 3 300 000 000 щета в бомби и средно 4 620 злато. Второ, доказахме, че сме страната, която заслужава този престиж. е-България не е с най – многочисленото население, не е и държавата нанасяща най – много щета, но е държавата концентрирала в себе си най – големия процент коренно население в световен мащаб. И трето, лично за мен най-голямата наградата и с най-голяма тежест е, че успяхме да се обединим. Колкото и да ни е трудно да си го признаем ние сме народ, за който се сплотява и започва да работи като добре смазана машина само, когато ножът опре до кокала. Е, най-сетне го направихме без да дори да са вадени ножове. Прегърнахме идеята, че заслужаваме първото място и го направихме. Всеки искаше да допринесе с нещичко. По собствена инициатива повечето от вас започнаха да даряват и малкото, което имат: злато, желязо, жито, храна, оръжия. Дълбок поклон пред всички вас – от най-силния танк до последният двукликър! Тук съвсем на място може да се цитира патриархът на българската литература:

„И всякоя възраст, класа, пол, занятье
зимаше участье в това предприятье;
богатий с парите, сюрмахът с трудът,
 момите с иглата, учений с умът…”

 
 
 https://i.ibb.co/89WQfvJ/png-divider-lines-divider-952-png-950.png



Със съжаление ви съобщавам, че след повече от 60 дни като Министър-Председател на е-България подавам оставка и освобождавам поста. Работих отлично, както с Alexander95 и Espor, така и с всички министри, взели участие в управлението. Идва лятото, а за мен с него, освен незабравими моменти идват и отговорностите. Професията ми е твърде отговорна, а всеки час прекаран в играта е за сметка на РЖ. Винаги, когато открадна малко време съм готов да помогна на кабинета с каквото мога. 
Въпреки, положителните емоции след вълнуващата победа в турнира, не трябва да се отпускаме и за миг. Ще си позволя да перифразирам една част от песен на Епизод:


„Тежко настъпват вражи кохорти –
веят тежки визѝ.
Носят войната пред нашите порти,
свили надменно очи.”


Фигурите на дъската се разбъркват, играчите се прегрупират. Задава се тежка война на много фронтове и от нас се иска да запазим постигнатото и да останем плътно застанали един до друг. Вече доказахме на какво сме способни, ако следваме кубратовия завет (всеки знае легендата за хан Кубрат и снопът с пръчки). 

https://i.ibb.co/89WQfvJ/png-divider-lines-divider-952-png-950.png




Предварително се извинявам, ако със следващите редове ви отекча или ви заприличам на стар мърморко, но в крайна сметка съветите са безплатни. : )

Каквото и да ни е отредило бъдещето оснанете с чест! Тролове винаги ще има, не им се връзвайте на провокациите и ги наказвайте със заслужено пренебрежение. Делата говорят повече от думите.

Колкото и да сме силни и способни без верен съюзник сме нищо. Помагайте на бойните другари от другите страни, за да може при нужда да ни се помогне и на нас, както се случи снощи.
 
 
Винаги съм бил ЗА пълната информираност на населението със случващото се в държавата, но на всички ни е ясно, че информация изтича от всеки един пиксел в тази играта, затова питайте, интересувайте се. Взимайте дейно участие в политическия живот. Дори всички министерски постове да са запълнени винаги ще има място за активни и будни граждани, които да помагат на кабинета (най – малкото с мненията и идеите си). По този начин ще се получи една приемственост и държавна програма в дългосрочен план. Лятото идва и активността рязко спада, така, че, ако имате възможност помагайте. „Държавата” и „Народа” не са две различни неща, напротив! Много е трудно и изпиващо двама-трима човека да движат цялата държава. Бъдете дейни!
 



Завършвам статията с този разказ, който посвещавам на всички българи в чужбина:

 




                                                                                     

 С най – дълбоко уважение!Благодаря ви! о7 

Support

cekolkBulgarian warriorTarrnovoVPattonPattonPattonPattoncekolkDalululnGreatScreamerkakashi681AVITOHOLAVITOHOLAVITOHOLAVITOHOLAVITOHOLAVITOHOLAVITOHOLAVITOHOLAVITOHOLAVITOHOLAVITOHOLAVITOHOLAVITOHOLAVITOHOLAVITOHOL

Comments (18)

o7
o7
Лятото почивайте, на есен пак събираме ордата и помитаме някой.
o7
o7
о7
o7
Не вярвах, че можем да станем приятели с теб, но в името на България де получи ✌️о7
А аз да ви кажа нещо. Аз и Велев се мразехме дълго време - псувахме се, хранехме се, кой както се сети. Когато дойдох в тази игра, пак се обиждахме, но нещо стана (и аз не знам какво) и станахме приятели. В момента мога да му се доверя на 100% пък и кой е предполагал, че вече сме на един телефон разстояние Laugh
Лятото е отпускарски период няма как.Есента ще гърмим по-сириозно,като и лятото поддържаме ниво. о7 Велев!
РУК ЗА БОЖКО
Велев, Велев! о7 добра работа
Справихте се Отлично
o7
o7
o7
o7
Само Левски