Document

Menedimos - Newspaper from Greece -

Published in Greece - Battle orders - 12 Oct 2018 16:20 - 7

https://i.imgur.com/MJZrDgk.png



Λίγα λόγια:     

Πριν ανοίξει ο 2ος server, του eRevollution αποφασίσαμε να δημιουργήσουμε μία ιδιωτική στρατιωτική μονάδα, η ονομασία αυτής TAGMA.

Η αρχική μας σκέψη, ήταν να είναι “κλειστή” η μονάδα. Ώστε να δοκιμάσουμε πρώτα η 4άδα (ιδρυτές της μονάδος), αν μπορούμε να συνεργαστούμε και να πετυχαίνουμε τους στόχους μας και ύστερα να την “ανοίξουμε” σιγά σιγά και για νέα μέλη. Δυστυχώς το παιχνίδι δεν μας δίνει την δυνατότητα να έχουμε κλειστή την μονάδα, επομένως αποφασίσαμε να παραμείνει ανοιχτή προς όλους.

Παροχές:

Η μονάδα ακόμα δεν έχει δημιουργηθεί καθώς πρώτα θέλουμε να επενδύσουμε, στην δημιουργία εταιρειών οι οποίες θα αποτελέσουν και τις εταιρείες της μονάδας. Το σκεπτικό μας είναι τα μέλη της μονάδας να δουλεύουν με τον κατώτατο μισθό. Καθημερινά η εβδομαδιαία θα γίνεται η πληρωμή τους σε παροχές όπλων & φαγητών. Η ποσότητα θα καθορίζεται αναλογικά με την οικονομική κατάσταση της χώρας.

Φόρος έκτακτης ανάγκης:

Από κάθε μέλος, από την πληρωμή του (καθημερινή ή εβδομαδιαία), θα κρατιέται ένα πολύ μικρό ποσοστό, στην αποθήκη της μονάδας. Αυτό ισχύει ειδικά για τα όπλα που θα παράγονται από τις εταιρείες της μονάδας. Τα παραπάνω δεν θα χάνονται. Για κάθε μέλος θα υπάρχει αναλυτική λίστα που θα σημειώνεται τι του ανήκει και σε μάχες που θα κρίνονται κρίσιμες για την χώρα μας θα μοιράζονται.

Κανόνες μονάδας:

    Όλα τα μέλη της μονάδας είναι απαραίτητο να “φοράνε” το επίσημο avatar. Πληροφορίες για αυτό θα βρείτε παρακάτω.
    Κάθε μέλος εφόσον το επιθυμεί μπορεί να ασχοληθεί με την πολιτική, αλλά τα πολιτικά του δεν θα τα μεταφέρει εντός της μονάδας.
    Όλα τα μέλη της μονάδας θα ακολουθούν πιστά τις οδηγίες του κάθε προέδρου.
    Η μονάδα μπορεί να είναι “ανοιχτή” και ο οποιοσδήποτε να μπορεί να γίνει μέλος της, άλλα μέλη της μονάδας θα είναι μόνο όσοι τηρούν όλα τα παραπάνω.


Επικοινωνία:

Καθώς στην μονάδα έχει το ελεύθερο να γίνει μέλος οποιοσδήποτε λογαριασμός και να διαβάσει τα feeds αλλά έχοντας και την ανάγκη για πιο άμεση επικοινωνία, έχουμε δημιουργήσει group στο Viber. Γνωρίζουμε πως δεν μπορεί ο καθένας να δίνει τον αριθμό του κινητού του, για αυτό και δεν θα είναι αναγκαίο το κάθε μέλος να είναι και στο group του Viber. Επίσης αν είσαι ανήλικος που “παίζεις” με το κινητό των γονιών σου, να σε ενημερώσουμε πως απαγορεύεται να μας δώσει τα στοιχεία επικοινωνίας των γονιών σου.

Επίσημα avatar μονάδος:
*Στην 1η και 3η εικόνα η κύρια εικόνα είναι ελεύθερη επιλογή του κάθε μέλους.

https://i.imgur.com/YHnvvix.png



Ιδρυτικά μέλη μονάδας:

https://i.imgur.com/WeBIzsQ.png


Join us:

Αν επιθυμείς να γίνεις μέλος της μονάδας, το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να επικοινωνήσεις in game με τον Menedimos. Εφόσον η μονάδα δημιουργηθεί, θα ειδοποιηθείς ώστε να γίνεις και μέλος μας. Επίσης όποιος επιθυμεί μπορεί να φορέσει και το επίσημο avatar της μονάδας πριν την δημιουργία της.

Ο Διοικητής,
Menedimos.

Support

Comments (7)

ο7
ο7
o7
aj reci to još jednom
sub 113 v12
Καλή αρχή να έχετε παλικάρια! Voted.
Σε ευχαριστούμε Νίκο!