Govedov žurnal

Govedo - Newspaper from Serbia -

Published in Serbia - Political debates and analysis - 03 Jun 2019 23:37 - 11

Poštovani čitaoci i oni koji s ne osećaju tako,

Ovom prilikom vas obaveštavam da se kandidujem za Predsednika Srbije. Svaka ozbiljna partija kao što je Stranka opozicionog delovanja OPOZICIJA jednostavno mora izlaziti sa svojim kandidatima i programima na izbore. Narod u Srbiji mora da bira a ne da klikće na nametnuto i dogovoreno. Nismo se mi kroz istoriju borili da bi nekakvi Nilsoni i Pikoi vedrili i oblačili sa svojom decom.

Samo jako Govedareviću maweni!
https://i.pinimg.com/originals/4a/aa/2c/4aaa2c00ccf428a63d51694a530c28b8.jpg

Program kandidature!

1. eLustracija
2. Ekonomski plan
3. Vojni planovi
4. Savez
5. Projekat eAmbasadori
6. Izveštavanje

1. eLustracija

Možda ste vi zaboravili na Šprcla i njegove kerefeke, međutim on će biti sinonim za odrađivanje eLustracije. Naravno, zajedno sa njegovim drugarima Nilsonom i Pikom kao i njihovom decom. Cela ta ekipa sada ima q6 oružje, ali bojim se ne zadugo. Plan je da nakon analize kontaktiram administraciju igrice i obrazložim šta su gospoda radila. Nakon toga bi trebalo pomenutu gospodu da liše golda i da ih vrate tamo gde i pripadaju, odnosnu u Trezor eSrbije. Dosta su razni skrojevići poput Šprcla određivali put Srbije, sada je vreme za nove i mlade snage!

2. Ekonomski plan

Nastavićemo da dižemo firme za wep koje je sadašnji Predsednik pokrenuo. Ukoliko te firme nisu podignute na q6 potrudićemos e to da uradimo. Ukoliko eLustracija bude uspešna neće biti problema. Ekonomski cilj naše administracije će biti formiranje rezervi golda. U narednih emsec dana ćemos e potruditi da što više povećamo naše rezerve kako bi bili što jači u budućnosti. Takođe pojačali bi aktivnost na našem marketu i smanjili bi cenu oružja. 

Valjamte Popesku...heheh kontaš Govedo?
https://i.ytimg.com/vi/VewgtTG454Q/maxresdefault.jpg
3. Vojni planovi. Ukoliko se odlučimo za vojne planove i da idemo u rokanja ovog meseca, moj plan je da predstavim Savezu ideju za izbacivanje Amerike iz Evrope, pogotovu iz Severne Evrope. Tu bi formirao i našu bazu, da postanemo stub Evropske odbrane. Takođe, kada završimos a Amerima, krenuo bi i na Špance, da i njih proteramo sa Severa, i tu bi formirao našu bazu na Islandu, čisto da stoji za potencijalnu invaziju na neki drugi kontinent.

4. Savez 

Prvo bi najurio Nilsonovu i Pikovu decu iz Saveza, jer tamo nemaju šta da traže. U Savezu bi insistirao da se odobri jedan fiksni termin gde bi se sastajali svako dan ili svako veče, i gde bi odlučivali o daljim potezima. Igra kao što je ova mora da podrazumeva prikupljanje informacija o svim mogućim aspektima prilikom pravljanja planova. Takođe bi insistirao da Savez orgabnizuje makar jednu ogromnu ofanzivu za vreme mandata.

5. Projekat eAmbasadori

Takođe bi počeo sa Projektom eAmbasadora. Odnosno napravio bi javni poziv svima koji bi želeli da se uključe u ovaj projekat. Ambasadori bi bili predstavnici naše zajednicu u drugiom zemljama, gde bi održavali odnose između eSrbije i drugih zajednica. Takođe svaki Ambasador bi bio u obavezi da napravi makar jedan članak ili dva vezano za našu zajednicu, naše trenutne bonuse, našu trenutnu aktivnost. Takođe formirao bi se i kanal na onom đavolu diskordu gde bi koordinisali sa radom ambasadora.

https://i.pinimg.com/originals/f1/cb/81/f1cb81aff5e2c051906ebe0382dcc247.jpg

6. Izveštavanje

Svaki ponedeljak će biti izveštaj kako su se trošile para građana i u kojoj meri. Takođe bu okviru tog izveštaja će i biti izveštaj šta se radilo i zašto se radilo. Planove nećemo otkrivati u tim izveštajima.


Pemet uglavu

Pozdrav,
Vaše Govedo






Support

coassssSaSoldierBardieselTropicoSchizoPhrenicJerryZGBstormsguzvic209NesalomivSRBBromicZatezniZatezniNebra007DhooAjkeNteshu 14pun1sherHarryPotterSichBoban1961TrumpTrumpTerminatorTerminatorTerminatorTerminatorTerminatorSweLLhelamanColchiberianYo Yo YoGrigori Yefimovich RasputinGostivarGromDraudakeVokasiVekssJovandekaAnarchipelJccPDarth BaneMr PinguCoolerssGeorgian BagrationGeorgian BagrationGeorgian BagrationGeorgian BagrationGeorgian BagrationVanda MaksimovVanda MaksimovIr DevohDon Juan CorleoneDon Juan CorleoneDon Juan CorleoneDon Juan CorleoneDon Juan CorleoneBenitoMKBenitoMKBenitoMKBenitoMKBenitoMKSameSameButDifferentr0ninZenaHugovaZenaHugovaZenaHugovaZenaHugovaZenaHugovaphilips j fryMulti de chorrillanoAlbert weskerWilliam BirkinFujino Shizuruchorrillanoady71

Comments (11)

Ovog puta si izabrao ove malo više obdarene 😉
Druga
Prva ti je najbolja po meni
Чита ли неко Говедове чланке ? Laugh
Čita jedino Nilson
3.
e svaka ti od njih, dala
piši češće, nije bitna tema
Bilo bi pošteno da kad vec stavljas ovako dobre slike, da bar ostavis i rl name od ovih macki. Cisto da me prođe mašta Smile
ova druga je prelijepa, inače Jem Wolfie ako koga zanima Laugh
.