iCobra Press

iCobra97 - Newspaper from Serbia -

Published in Serbia - Social interactions and entertainment - 16 Jun 2019 10:47 - 2

Poštovani građani, 

Situacija u našoj zemlji se komplikuje iz dana u dan. Zbog toga sam prinuđen da vam se obratim, i pozovem sve zajedno u pomoć.

Teme ovog članka će biti:

1. Rat
2. Državna firma oružja 
3. Retrospektiva 10 dana "predsednikovanja"

https://i.imgur.com/gbbRWDq.png

1. RAT



Mnogi od vas su imali primedbi zašto ni sa kim ne ratujemo. Sada imate izvanrednu priliku da se pokažete svi na bojnom polju. 
Nemam nameru nikog da plašim ili rušim moral, ali takođe nemam nameru ni da "filujem" stvari i da poboljšavam realno stanje. 

Naša zemlja nalazi se u teškoj situaciji, u vojnom pogledu. Amerikanci nas napadaju sa svih strana, kako preko Francuza i Španaca u direktnim bitkama, tako i preko RW-ova. Blokiraju nam MPP s Bugarima, kako nam Bugari ne bi pomagali u direktnim bitkama. 

Da ne pominjem to da su oni ekonomski mnogo jači od nas. imaju bonuse 3x100 duži period, a i igrače s karticama, koji su spremni da puknu i po par stotina € za jednu bitku kako bi je dobili. Okomili su se na nas jer smo se branili i nismo laka meta. Nadam se da ćemo to dokazati i u budućim bitkama.

Situaciju dodatno komplikuje da je aktivnost ljudi generalno jako slaba, na udarima je svega 10-15 ljudi, mahom istih. 
Ljudi, ponavljam u ratu smo, nije sada vreme da se štekate, potrebni ste vašoj zemlji! Molim vas da se odazivate na udare, molim vas da ispucate i vaše oružje a ne samo ono koje država deli!
Oni možda imaju kartice ali to ne može da pobedi ako budemo jedinstveni i damo sve od sebe da odbranimo svoju zemlju!

https://i.imgur.com/gbbRWDq.png

2. DRŽAVNA FIRMA ORUŽJA

Podignuta je državna firma oružja. Ne q6 kao što sam planirao, već q5. 
Što se ovog dela tiče, nisam zadovoljan. Nisam zadovoljan jer je u upitniku koji je išao pre uputstva za donacije bilo najavljeno golda i više nego za q6 firmu, a jedva se skupilo i za q5. 
To oružje će svakako ići za našu vojsku i preko nam je potrebno da ne bi trošili golde na kupovinu oružja. 

Firma će biti kod Moonshadowa, kao i ostale 2 q6, tako da oko rada u državnim firmama obratite se Moon-u

https://i.imgur.com/gbbRWDq.png

3. RETROSPEKTIVA 10 DANA "PREDSEDNIKOVANJA"

Eto, društvo, prošlo je i ovih 10 paklenih dana "predsednikovanja", pa hajde da u kratkim crtama analiziram to.

Mandat je počeo sasvim mirno, preuzeo sam stabilno stanje od Moonshadow-a, bonus na wep je bio na 100%, dnevni prilivi su bili odlični, i bilo je plana da se krene na 100% food-a kako bi još više uvećali prihode. 

Vojni modul

Međutim, ti veći prilivi i bolje funkcionisanje države su bili trn u oku, slobodno mogu reći, iskompleksiranoj protivničkoj državi Americi.
Te su oni odlučili da nam malo smrse konce. Počeli su jako da udaraju u ustancima kako bi nam skinuli bonus i time smanjili dnevne prihode, ali mi smo se branili lavovski. Naravno bez neke preterane pomoći saveza, jer savez u tim bitkama ne može pomoći, već može pomoći u direktnim bitkama. 

Međutim, kompleksi su bili jači i oni su morali da pokažu ko je država broj 1. Naravno to nisu mogli bez novca, i onda su se u igru umešale kartice. 
Nakon par naših fenomenalnih odbrana i skidanja bonusa njihovim saveznicima, u igru su se uključile kartice i skinuli su nam bonus na wep. 
To nije bilo dosta, nego su odlučili i da nas obrišu tako što će preko MPP-a pomagati Francuskoj i Španiji i pokušati da se probiju do naših originalnih regija. 
I ako se borimo lavovski u tim borbama, malo nas je, i za sad nas dobijaju. Još jednom pozivam da nam se priključite aktivno u borbama, potrebni ste Srbiji!

Do sada je u ratu potrošeno blizu 30000 oružja, oko 20000 q6 i blizu 10000 q5. 
S oružjem ne stojimo najbolje, potroši se duplo više nego što se proizvede a ponekad i više od duplo, te smo primorani da kupujemo oružje. 

Finansijski modul

Što se finansija tiče stojimo solidno, ne sjajno kao što je bilo na početku, ali je stanje za sad zadovoljavajuće. 
Ne stojimo baš najbolje jer nas ovaj rat pakleno košta, ali nadam se da ćemo izgurati. 
Kurs je stabilan, dok guverner coassss odrađuje odličan posao. 
Više o finansijama će biti u mom završnom članku. o7

Ostalo

Nisam u mogućnosti da ispunim mnogo od onoga što sam planirao jer nas Amerika baš pritiska i sav fokus im je na našim bitkama. 
Jedino je odrađeno podizanje državne firme oružja ali i to nisam u potpunosti ispunio jer je bila planirana q6 a podignuta je q5 oružara. 

Ako se budu stekli povoljniji uslovi, naravno da ćemo ispuniti planove iz uvodnog obraćanja.

https://i.imgur.com/gbbRWDq.png

To bi bilo sve za ovaj članak, šta da vam kažem osim puške u ruke i na bojno bolje, da se odbranimo ako je moguće- 

Sve vas koji niste na diskord kanalu države, ovim putem pozivam da nam se pridružite tamo kako bi mogli da učestvujete u podelama za udar, a i kako bi se svi zajedno družili. Na kraju krajeva, ovo je ipak igra, i tu smo da se zabavimo i družimo. 

Takođe vas pozivam da se pretplatite na moje novine, kako bi bili u toku s dešavanjima, a i kako bi mi pomogli da dođem do 100 pretplatnika i do te medalje koja mi nedostaje. 

Ako imate neki predlog, ideju, zamerku, možete mi se javiti porukom u igri ili na diskordu. 

Živela Srbija! 

S poštovanjem,
Vaš predsednik
iCobra97

Support

MoonshadowBATASHABradonja

Comments (2)

o7
o7