Daily Chicken

Jaca - Newspaper from Hungary -

Published in Hungary - Financial analysis - 13 Oct 2018 08:57 - 11

Sziasztok. Röviden ismertetném a hamarosan megalakuló kormány gazdasági elképzeléseit (amennyiben én leszek a GM). 

10% visszaigénylés
Szerintem a cikket olvasók 95%-a tudja, hogy miről van szó, de majd részletezni fogom. A lényeg, hogy az itthon felépített cégek költségének 10%-a visszaigényelhető lesz az államtól, ezzel is serkentjük a gazdasági növekedést. A napokban el fogom készíteni a formot.

Kamatmentes állami kölcsön
Jelenleg úgy néz ki, hogy szűk 300 aranyból kell majd gazdálkodnunk. Szintén a másikhoz hasonlóan lesz hitelfelvételi lehetőség, a felvett összeget pedig 5 maximum 5 hét alatt kellene majd visszafizetni (tehát hétfőnként minimum 20%-ot). Keretnek első körben játékosonként 20 aranyra gondoltam, de ez az érdeklődők függvényében még változhat.

Forint/arany árfolyam
Ez az a pont, amiben változtatni szeretnék az alapjátékhoz képest. A forint árfolyamát tehát nem csökkenteném, hanem a jelenlegi, 0,01-es árfolyamon tartanám.

Az indokok:
-Jelenleg semmilyen módon nem ég ki valuta a játékból, tehát nem vetne extra terhet a játékosokra. (A drágább forint miatti terheket a termelési- és cégadók alacsony szinten tartásával tudjuk korrigálni.)
-Nem kell állami aranykészletet égetni a kölcsönzők kárára azért, hogy olcsóbb forint kerüljön a piacra, hiszen ott lesz az admini. Természetesen a 0,01 alatti ajánlatok továbbra is felvásárolásra kerülnének, de ez még mindig kisebb keretet igényelne.

Én mindenképpen ezt szorgalmaznám, de kíváncsi vagyok a Ti véleményetekre is.

Szociális alap
Jelenleg 6 aktív játékos van itt, aki az én linkemen keresztül érkezett a játékba. Úgy döntöttem, hogy a meghívottaktól érkező arany összegének a felét ebbe az alapba teszem, majd innen a köz javára fordítom. Jelenleg valamivel több, mint 15 arany van az alapban, a befolyt összeget valószínűleg hétvégi ételosztásra fogom majd fordítani. Örülnék neki, ha mások is csatlakoznának a projekthez, akár a ref aranyaik egy részének felajánlásával, akár kedvezményes árú étel biztosításával.

Záró infó: Már van magyar párt és magyar század is. Tessék csatlakozni! A pártba azért, hogy indulh a kongresszusi székért, ezáltal pedig bezsebelhess 5 aranyat, illetve beleszólh az ország dolgaiba. A századba pedig azért, hogy az ütéseidért cserébe naponta csoki- és fegyver ellátmányban részesülj.

Jaca

Support

Honfoglalo

Comments (11)

20 aranyas edző fejlesztésre jelentkezem. Esetleg a már meglévő cégekre is lehet majd goldot visszaigényelni? Most nem adok 1.5 év előnyt másoknak és ezt az ACC ön már tudatosan indítottam útjára.
En is szeretnek jelentkezni a hitellehetosegre
o7
Röviden ismertetném a hamarosan megalakuló kormány gazdasági elképzeléseit (amennyiben én leszek a GM). - Srácok, van már elnökünk? Laugh
Van.
Addig ameddig ingyenes az edzés mindenképpen jobb az erősebb valuta ,de Én a hasonló játékokban az ingame piacot is fel szoktam tölteni. Max. 15-20% , majd idővel csak 10%-al drágábban mint a feketepiaci árak.
Sziasztok. 10% visszaigénylés jelentkezem! Smile
Van a server2-nek külön discord channelje vagy bármilyen kommunikációs csatornája?
szerintem felesleges külön szerver Smile Ugyan azok az emberek vannak itt is aki már a fő szerveren több éve nyomja
Mármint discord channel felesleges másik Smile
Szeretünk Zsaki!