Kuman News

Published in Turkey - Social interactions and entertainment - 13 Oct 2018 13:29 - 5

Türkiye Dış Politika Vakfı, size oyunun diplomasi ve siyasi modülünü öğretecek bir vakıf olacak, belirlenen saatlerde yerli/yabancı önemli oyuncular ile sohbetler ve eSeminerler düzenlemenin yanında üyeler, sadece vakıf üyelerinin edinebileceği özel makalelere erişebilecekler. Bir siyasi parti olmaktan ziyade siyasetçi yetiştiren bir vakıf olarak hareket edecek olan TDPV ye ön kayıtlar için şimdilik bana mesaj yoluyla ulaşmanız yeterli olacak, önümüzdeki günlerde vakıfın programını anlatan ve kayıt formunun bulunduğu bir makaleyi ise gazetemden tekrar paylaşacağım.

"
Inarius ve Projeler, 7.Gün 


https://i.hizlir.com/Z3b1aV.jpg


Bir önceki makalemde kuruluşunu duyurduğum Türkiye Dış Politika Vakfı kayıt forumları an itibari ile açılmış bulunmakta.

KAYIT İÇİN TIKLAYINIZ

Discord
kanalımıza üye olan/olmayan herkes katılabilir, üyelik formunu dolduran adaylarımızın üyelik rolleri kısa zaman içerisinde verilecek ve kendileri özel kanallara erişim sağlayabilecektir.

https://image.ibb.co/gRmLpU/DC-BUTON.png
İlk eğitim makalemiz bir çok defa Eğitim Bakanlığı görevinde bulunmuş, İttifak Halka İlişkiler Ofislerinde çalışmış Yamtar hocamızdan gelecek, üyelerin erişime sunulduktan 2 gün sonra herkese açılacak makalenin faydalı olacağını inancımız tam.


Şimdilik Hoşçakalın...

Support

d0ct0rward0m

Comments (5)

prinç
Basarilar o7
BİZİM RAHAT ETMEDİĞİMİZ EREVDE KİMSE İSTİRAHAT EDEMEZ
çöp
o7