Напредък

Boikov - Newspaper from Bulgaria -

Published in Bulgaria - Social interactions and entertainment - 02 Aug 2019 04:09 - 3

Здравейте!

Това е най-новият брой на Админските новини,засягащи промените в играта през Август.Но първо,малко новини относно промените в правилата за въстанията.

https://www.erev2.com/public/game/achievements/achievement_8_on.png
Преди няколко дни беше направена промяна относно правилата за въстания.В случай,че не сте видяли съобщението в дискорд,искаме и тук официално да заявим,че се премахва изчакването за обявяване на ново въстание,ако предходното е било успешно(което ще рече,че можете веднага да пуснете нова битка в случай,че предишната е завършила с успех).Ако  окупаторът защити региона,то 24 часовото изчакване за обявяване на ново въстание остава.

Изтриване на държави(Какво се случва с МПП-тата)

Тъй като някои от вас са забравили,а други може би не знаят просто,ще припомним - когато една страна е изтрита(изгуби всичките си региони)Пактовете за взаимопомощ се изтриват.Въпреки това обаче,страната може да гласува нови закони,които ще останат валидни дори когато страната започне да възвръща регионите си,с цел тя да може да се бие за медала Истински съюзник.Това не е нововъведение.Така е от началото на сървъра.

Летен зар

В случай,че сте забравили - евентът Летен зар свършва в края на седмицата(4ти включително).Не забравяйте да вземете наградите си!

Турнир за военен отряд


Нов вид военен турнир за отряди ще започне от понеделник - 5ти август и ще продължи до 18ти август.За разлика от последния турнир,който беше фокусиран върху общия брой удари,тук ще се гледа общата щета,която отрядът ще успее да нанесе за времетраенето на турнира.Топ 10 играчите с най-много щета ще получат награди независимо от клаирането на отряда им.От днес не можете повече да сменяте отрядите си до края на турнира + няколко дни след това,за да могат всички да вземат наградите си.Играчите регистрирани след излизането на тази статия няма да могат да вземат участие в турнира.

https://www.erev2.com/public/img/energy-weekend3.png
Двойната енергия ще бъде активна за двете седмици на турнира от 5ти до 16и август)
https://www.erev2.com/public/img/x3nd.png
Тройната енергия ще бъде активна през последния уикенд на турнира(17ти и 18ти август)

След този евент ще има нов Act of War евент,който също ще бъде леко изменен относно правилата за общия брой удари,който трябва да нанесете.След него ще има нов евент,детайлите на който няма да издаваме точно сега.Ако имате някакви свежи идеи за евенти,моля споделете ги с нас.Може и да ги осъществим .ВСЯКА ИДЕЯ,КОЯТО НАМЕРИМ ЗА АТРАКТИВНА ЩЕ БЪДЕ ВЪЗНАГРАДЕНА.

Промотиране на играта

Все още подкрепяме всеки един играч и държава,които правят усилия да потърсят нови играчи.Ако имате някакви идеи,моля пишете ни на лично съобщение.Също така бихме искали да чуем вашите идеи за промотиране на играта на международно ниво,тъй като последните ни усилия не бяха особено успешни.Искаме да чуем вашите идеи как да достигнем по най-ефикасния начин до всички специфични национални групи в играта - било то чрез фейсбук,някакви популярни сайтове в държавите ви и тн.Моля пишете ни за да изкажете вашите идеи,ние подкрепяме и дори спонсорираме идеите,които изглеждат добри.

Модератори


Тук няма да го превеждам,защото е същото като всеки друг път.Ако има заинтересован да става модератор - моля пишете на лично за да ви обясня какво се изисква.

Support

RagnarokRagnarokRagnarokRagnarokRagnarokRagnarokRagnarokRagnarokRagnarokRagnarokRagnarokRagnarokPutka69Putka69Putka69Putka69GODO16

Comments (3)

1st
о7
o7