Напредък

Boikov - Newspaper from Bulgaria -

Published in Bulgaria - Political debates and analysis - 06 Aug 2019 00:55 - 26

Привет!
(Предварително се извинявам,ако статията е прекалено дълга)
https://www.fg-a.com/flags/bulgaria-animated-flag-2.gif

Дойде време да се отчета и аз като президент.Няма да навлизам в подробности и да се обяснявам(и да ви отегчавам)кой съм и тн.Писал съм си с кажи-речи всички вас и се знаем добре.Искам да
представя хората,с които ще работя през месец Август.Надявам се заедно с тях да успеем да се справим с този тежък мандат.

Премиер - Itso
Министър на Войната
– Alcek/Betterlook around

Министър на Външните работи
Patton

Министър на Образованието
– xAtilaBGx
 http://prikachi.com/images/357/9543357K.png
Програми и идеи
 
Държавен стаж

https://i.imgur.com/ek8JFsA.png

Трудно е когато една еДържава се управлява цяла година откажи-речи едни и същи хора без друг да има желанието дори да се кандидатира за пост.Поради тази причина обявявам началото на „Държавният стаж“.Всеки по-нов(аи по-стар,но който не е бил част от управление преди и не е запознат много добре кое и как) може да кандидатства за стаж и да бъде прикрепен като помощник на титуляря  на която и да е от следните позиции:

Президент –  Ще получава цялостна информация за това какви са задълженията на един президент в играта,информация относно механиките на законите,функционирането на държавата и ще спомага президента в неговата дейност с някакви задачки.

Министър на Войната
– Ще получава от Министъра на войната информация относно провеждането на битки,пускането на атаки,вдигането на въстания,правенето на Организирани удари(ОХ)
и тн.Ще получава задачи от министъра във връзка с изброените.

Министър на Финансите – Ще получава информация от Министъра на Финансите относно приходите и разходите на държавата и заедно ще правят планове за подобряване на финансовото й състояние.Ще получава задачи от Министъра във връзка с изготвянето на отчетите.

Министър на Външните Работи – Ще получава информация от Министъра на външните работи (МоФА) във връзка с провеждането на дипломацията с врагове и приятели.Ще получава задачи по преценка на министъра и ще участва като съгледвач при провеждане на важни срещи и разговори.


Министър на Образованието – Ще получава информация от Министъра на Образованието за най-добрите начини и методи за увеличаване на населението,за грижите,които трябва да се полагат за новите играчи и въобще за значението на населението върху общото ниво на държавата.Ще получава задачи от министъра именно във връзка с намиране на нови играчи и грижата за тях.
 

За да кандидатстваш за стаж на която и да е позиция ти трябва да имаш задължително Дискорд акаунт,тъй като именно там става огромна част от политиката в играта.Ако нямаш и не знаеш как да си направиш - пиши ми на лично съобщение.

Мисля,че този стаж ще помогне за подготовката на бъдещите държавници и ще гарантира наличието на хора,готови да поемат властта във всеки един момент.

http://prikachi.com/images/357/9543357K.png
Държавен съплай инива на опасност

https://i.imgur.com/u6o1CED.jpg
Държавният съплай ще претърпи известни промени.С държавните фирми надявам се ще успея да гарантирам достатъчно оръжия за всяка важна битка,но не можем да си позволим той да продължи да бъде напълно на 100 % безплатен или безвъзмезден.Не и в тежки времена.Ето какви промени предлагам,така че хем съплай да има за всички дори във времена на продължителни и изтощаващи войни,хем държавата да не понася тотален икономически удар,а същевременно да има и по-добра организация в провеждането на военните кампании.

Работа на президента е да обявява кодове на опасност среднаселението,като всеки код има различно значение
:
 

Зелен код – Мирно време/Леки битки/Тренировъчни войни – Гражданите играят при нормални условия.Всеки работи където си иска.к5 фирмите за суровини,създадени с помощ от държавата, продават стоката си на обичайните цени,където решат.

Оранжев код
– Военно време/Средни по трудност войни и битки –Държавата среща прилична съпротива на бойното поле.Всеки работи където си иска.к5 фирмите за суровини,създадени с помощ от държавата,продават стоката си на половин цена за целите на държавния съплай.


Червен код
– Военно време/Тежки и изнурителни войни и битки – Държавата среща яростна съпротива на бойното поле и се нуждае от стабилна подкрепа от страна на гражданите.Колкото се може повече играчи постъпват на работа в държавните фирми срещу символично заплащане от 10 лева,а к5 фирмите за суровини,създадени с помощ от държавата,подаряват стоката си за целите на държавния съплай.


Кодовете се обявяват само и единствено от президента,следсъвещание с министрите.

http://prikachi.com/images/357/9543357K.png
  
Бойскаути

http://prikachi.com/images/149/9483149L.jpg
Във връзка с инициативата на мен и Атила за намиране на нови играчи,ще възобновим Бойскаутското движение.Всеки нов играч до навършванена 30 дни в играта ще получава следното:

- 50 оръжия на ден,с които да се бие и да вдига ранг

- 100 к5 хляба,които да покрият дневния му разход за енергия

- к1 или к2 къщи,с които да могат да работят по два пъти наден и да увеличат приходите си(Получават се на втората седмица от играта или ако са доверили,че ще са активни играчи – и по-рано)
-Еднократна стипендия от 5 злато за всеки играч,койтозавърши 30 дневния „курс“.Златото може да бъде ползвано както счете играчът за добре. За да е могъща една еДържава то тя се нуждае от новииграчи.Без тях е обречена играчи постепенно да се отказват,силите и да линеят и славата й да изчезва.

Поради тази причина преминаваме и към следващата програма:
http://prikachi.com/images/357/9543357K.png
Бонус за нови играчи

https://www.deluxecasinobonus.com/images/Bonuses/if_Bonus_1094938.png

Бонусите от това да докарате нов играч в момента са огромни.Самата игра ви предоставя следните печалби за всеки докаран от вас играч:
-10 % от всяко злато от медали или покупка на злато от Магазина,което играчътнаправи,ще го получавате и вие като награда
-Когато поканен от вас играч чрез рефералния ви линкдостигне до 30то ниво вие получавате награда от 5 злато и медал Society Builder
-С новия евент – New Disciplesполучавате също така награди камъчета(gems),които можете да размените за ковчежета,пълни с награди!
https://i.imgur.com/GwTEFrn.jpg
-А от днес до края на Август(А да се надяваме,че това ще стане практика и в бъдеще) Вие ще получавате по 5 злато награда от държавата за всеки докаран отвас играч,който качи 25то ниво!!!

Така че моля ви,ако имате приятел или познат,който би харесал играта – пишетеим и ги поканете в играта с вашия реферален линк.На всеки нов играч ще бъде помогнато изключително много за да развие профила си,така че вие да можете да спечелите от рефералите си максимално много злато,самите реферали да имат много по-добро развитие на профилите си,а държавата от своя страна да има от цялата работа по-многобройно и силно население!!!

Ако някой има желание да търси играчи на друго място – други браузър игри,сайтове и тн. Нека се свърже с мен,за да му обясня как може да извърши това максимално лесно и ефективно.

http://prikachi.com/images/357/9543357K.png
Конституция
 
https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/8/88/BASA-117-46-1084-a-Constitution_of_the_Republic_of_Bulgaria_%28cropped%29.jpg/250px-BASA-117-46-1084-a-Constitution_of_the_Republic_of_Bulgaria_%28cropped%29.jpg
 Не говоря за някакъв супер сложен и дълъг юридическидокумент,който да не може даден играч да прочете 2 дни.Но все пак някакъвтекст,в който са начертани определени правила на поведение за гражданите,възможностите,които те имат в държавата и какви са техните права и тн.Мисля,че това ще помогне както на новите играчи да добият еднапо-ясна представа кое къде е и как става,така и да се въведат някакви правила за поведение,водещи до по-добра организация на цялата ни общност в играта,тъй като без правила едно общество затъва в анархия. 

МОЛЯ ВСЕКИ,КОЙТО ИМА КАКВИТО И ДА Е ИДЕИ ЗА ТОВА КАК ТРЯБВА ДА ИЗГЛЕЖДА ОБЩЕСТВОТО НИ,КАКВИ ПРАВИЛА,КАКВИ ВЪЗМОЖНОСТИ И ТН. ТРЯБВА ДА СЪЩЕСТВУВАТ,НЕКА МИ ПИШЕ НА ЛИЧНО СЪОБЩЕНИЕ И ДА ПРЕЗЕНТИРА ИДЕЯТА СИ.ВСЯКА ИДЕЯ ЩЕ БЪДЕ ЗАПИСАНА И СЛЕД НЯКОЛКО ДНИ ЩЕ ИМА ВОТ НА ВСЯКА ЕДНА ОТ ТЯХ.


Всеки гражданин ще може и след  това да дава идеи,които ще бъдат отновогласувани

Глас народен,глас Божи!
http://prikachi.com/images/357/9543357K.png

Фирми
https://img.icons8.com/dusk/2x/business.png
Държавата отново ще отпуска заеми за к5 фирми за суровини – строителни и оръжейни,като вече тези неща ще стават малко по-различно(което ще бъде вписано и в Конституцията
ни):

-На играч се отпуска 35 злато за създаване на к5 фирма засуровина на БЪЛГАРСКА ТЕРИТОРИЯ.
-Играчът произвежда и продава както счете за добре и в най-кратки срокове(с помощ и на злато от медали) връща 34 злато на държавата
-След изплащането на заема,фирмата остава негова и той продава стоката си по свое усмотрение
.
-В случай на война,за която е обявен оранжев или червенкод,играчът се задължава да предоставя суровини в зависимост от самия код(Играч,който все още не е изплатил дълга си,не подлежи на призоваване)

http://prikachi.com/images/357/9543357K.png
За сега толкоз. Моля,коментирайте и след като сте прочелистатията върнете лично съобщение ако имате интерес от к5 фирма за суровина,търсене на нови играчи,идеи за Конституцията или Държавен стаж.

Support

Gamaso0GarikTankhanmatyZVEAR

Comments (26)

o7
o7
o7
o7
о7
о7
Успех Cheeky
о7
o7
шкумбата требе да е минист́р на културата
o7
o7
о7
казвайте коя суровина ви трябва повече и ще я дарявам всеки ден
o7
o7
o7
А нещо държавно за качване трен. Ц на мах? Примерно имам 200 злато но трябват още 170 - помощ предвижда ли се за такива
o7
о7
o7
Аз мога ли да бъда взет на държавен стаж (Успех) Laugh
o7
o7
o7
o7