BeCTHuK

itso - Newspaper from Bulgaria -

Published in Bulgaria - First steps in eRevollution - 4 years ago - 12

Здравейте,
от няколко дни(седмици) си мисля да направя подобна статия поради зачестилите грешки на много от съгражданите ни.

Ще се опитам да бъда кратък точен и ясен обяснявайки с няколко цифри какво ТРЯБВА ДА ПОГЛЕДНЕМ преди да започнем да се бием.

https://cdn.discordapp.com/attachments/340588274840109066/610322515486572550/e5b26edf24b0bad0.JPG
№ 1.
Щом влезнем в битка виждаме две страни които воюват - в нашия случай Перу и Гърция. Както ясно се вижда барът има 2 цвята - син и червен. В случая Гърция е нашият приятел и ние трябва да бием за нея - барът от към Гърция е ЧЕРВЕН(стрелка №1), което автоматично значи, че за да се биете за Гърция трябва да имате ЧЕРВЕН БУТОН - вижте стрелка №5 и №6.
№2
Тъй като това е ДИРЕКТНА АТАКА, за да се биете за страната която желаете трябва да се намирате на територията на държавата за която искате да се биете или в територията на някоя от държавите съюзник - вижте стрелки №2 и №4.
№3 
Оставащото време в битката може да видите при стрелка №3, когато има заповед за бой в т3(примерно) това значи, че всички започваме да бием когато остават 3 минути.
А в случая от снимката остават 23 часа 30 минути и 32 секунди.

№4
При въстанията
може да вземете участие в битката само ако се намирате на територията на някоя от двете държави - там държавите сключили съюз(MPP) НЕ участват и отново ЦВЕТА НА БУТОНИТЕ показва за коя страна удряте!

Нека вземем за пример битката в София:
https://cdn.discordapp.com/attachments/340588274840109066/610327224327077898/unknown.png
За да вземем участие в София трябва да се преместим в София - при неналичие на други региони на България това е ЕДИНСТВЕНИЯ регион от който можем да вземем участие и да ударим за България! В случая в тази битка, тъй като ние сме атакуващи ние сме със СИН ЦВЯТ и бутонът Ви трябва да е СИН!
От всеки друг регион на САЩ можете да вземете участие само от страна на САЩ - т.е. да биете срещу България!

Общо взето, за да сте сигурни, че биете от правилната страна гледате цвета на бара и бутона - в случая Гърция червено - червен бутон - значи всичко е наред!


Успех!

Support

cekolk

Comments (12)

o7
da varne6 golda mizernik
Да се прочете от всеки!
Seems a good tutorial
When one fights for USA he s always fighting for the right side no matter the colour of the button xD
Fun aside, a good tutorial, even old players make that mistake Wink
о7
е кога най сетне ще имаме поне един регион свободен, че да се намали грешката. Признавам и аз съм бухал не където трябва. В доминатора мисля че когато се поставя задача от формированието, то при тези битки без да летиш биеш за когото трябва.
o7
о7
как пък един път не ми се е случило да объркам страната, за която бия мамка му Laugh ще каже човек че висше ти трябва, за да я играеш тази игра Laugh Laugh Laugh Иначе статията е добра, браво Ицо! о7
о7