Виц

A333 - Newspaper from Bulgaria -

Published in Bulgaria - Social interactions and entertainment - 21 Aug 2019 23:26 - 0

"Супруга съм на три деца. С чувекъ сбрахме пари и купихми триустаен партамент. Една вечер звъни вратата. Звънеца чука. Отварям - НИНДЖА. И без да каже нищо, с карате в бъбреците. Дукат съ усета ми би два шамара с КРАК и един на детето в гръбначния кош! От ударната вълна отлитам на 20-30 метра. Абстрахираха децата. А чувекъ го нема. Ако общината в града не вземе спешни мерки, ще се самуубеся или ще изчезна безкрайно..."

"Брат ми си купи сащата, щар по щар,турбо спринцофка, пълна инжекция "

Аз като съм сиганин, нали и аз съм хора

Асане, чух, че ша махат буквата "х" - Въййй, ма сига как ша пишем Хасфалт бе???

"Пада ми шок на главата"

"И целЪ ношт мА бият топките у главътъ! Не моа спЪ!"

я!  https://static.bg-mamma.com/Smileys/default/yahoo_36.gif хАнатолий и той на компутера сложен! Снимка му виждам по-горе! Мъж ми бре, мангала му с мангал! https://www.bg-mamma.com/img/emojis/most_used/heart_eyes.png  Глей го, моя той! Собствения ми сциган,по беззъбата смивка го познаам! Хубавец, а?

-Една руса фанта и кафе с два захара!

Глей сеа марката Орел,с летни джанти,с прозорец към небето и с грамофон свири вътре.Ама да ти кажа,че плочите едни малки такива и кат огледала.


Караница между 2 от циганки: "Ама Румито,ти си голем парцал мааааа,дано родиш таралеж,да не може да го погалиш.Всеки ти е виждал п*ата,нема спир тая кривотия".Румито и отговаря:"Епа,моя си е-ша си я давам на който си искам"

"Алооуу, чаровницееей, спри са да ти казвам, имйел шъ пулучиш! Голем късмет та чака, добър пръвайдър ша намериш! Един юзър много хубави неща ти мисли. Все та причаква в кюто, ама ти много са крийш, ма! Пусни му на чиляка... оторизейшън, стига си го мъчила с тоз рикуест! Той много та аресва, иска да та джазка виртуално. Я дай левътъ ръкъ да вида по-добре. Ауу, малка ръчичка имаш, ама голем джойстик си фанала! Въх, много си играйш със скролера на мишката, палавницееей. Немаш ли с кво друго да си играйш, ма? Тука виждам голем трафик от един сайт с много хиксчета. Ама си ъпдейтвай aнтивирусната и файъруола да н'си наджипкаш компа с виртуални въшки. Дай ся пет лева и Господ да та пази барабар със софтуера и хардуера! Къде тръгна, ма? Шъ та кълна, да знайш! Да ти са напълни компа с вируси дано! Виндовса да ти висне кът гъза на прабаба ми! Ре-инстол секи ден да прайш и от бъгове да н'съ отървеш! Да ти го нахакат здраво в айпито! Имйела със спам да ти затрупат! Само грозни аватари да намираш! Кюто ти да са скапе и хистърито да ти са затрий! Сичките си пароли да забраиш и да ти спрат акаунтите!"

"От твоят съпруг р-к Георгиев за моята любов Стоина обичам те съкровище мое и моят син обичам.Здравей стойне ето днес като ти се обаждах реших да ти напиша няколко реда Стойне много ти се зарадвах ча сам ти се обаждал по телефона в момента ти пиша но сам умрел от стут и ръцете ме болят но със много любов ти пиша това писмо да знаеш защото по другото време не мога да ти пиша любов мое защото много ни карат да тичаме,да правим по 100 лицеви упори защото наближата клетвата нямам време за нищо само кога спим от 9:30 спиме и много си мисля за тебе и много те обичам и много ми липсваш любов мое и също така ми липсва твоята сладка и възбудеща пичка и твоето духане само да си идвам ще те скъсам от ебане поне 3 пъти ще те ебем на вечер и също 4-пъти докато не те боли устата от духане и усните ти ще станат големи а за твоята пичка се каня да я скъсам от ебане цела вечер докато не те боли стомаха и пичката няма да спирам да те ебем и да ми духаш ас няма да се отказвам от ебането и от духането ако ти се отказваш тогава ще те пусна да почиваш 1 час и пак до като няма да се изпразня кръв на тебе че ти правя уя се испразва поне 3 пъти защото тук във казармата уя ми много ме боли защото толкова време не сум се испразнявал и много ме боли уя чек почнал да тече като сперма от уя ми защото много сперма се събрала в моите мъде да ги изядеш с уя ми барабар но ще идва и тоя ден след 8 дни но докаде идва писмото при тебе ще станат 4 дни любов моя много те обичам  Стоине много те обичам и много ми липсваш ти да умреш и моят и твоят син да умре ако те  лъжа но ти пак недеи да си дигаш ушите ча те обичам любов мое асега искам да ти кажа че ас сам добре горе,доле но ако си примене и моят син е приме ще съм супер добре но ас ти обещавам да не правя повече бели че ако правя бели казахами че ако правя още една издънка бой или нещо друго няма да ме пуснат отпуска но ас ти обещавам много твърдо че няма да се бия и правя бели за да си идвам при моята сапруга и моясин че  има един редник които много ги обича и е гото заради тях да прави всичко каквото го карат заради тях 2-мата сам гото  да се само обия Стоине сега ще ти кажа да не биеш нашия син моляте от сърце, тисе моля да не го биеш а да го галиш и даго целуваш от мене да го научиш да прави повече децки бели защото като си идвам да го видя че прави хубави бели за да ме зарадва много стине да ти казвам самата истина не сам му забравил физиономята от как сам тука един път сам го видял теб и другите почти всяка вечер ви санувам А нашия син още не самго санувал затова сам му забравил физиономията но остана още малко и вашият любимещ щеси дойне поне за 3-4 дни още не сани казали затова нети казвам точно колко ще ме пуснат но несе притесняваии ако ще за два дни да ме пуснат само секс ще правим и винаги ще бъдем заедно твърдо ти обещавам любов мое това е последното писмо любима стоине ЧАО."

Support

BoikovBardokva

Comments (0)