Log Horizon

DadyD - Newspaper from Romania -

Published in Romania - Financial analysis - 14 Oct 2018 02:54 - 8

Buna. Mam gandit sa fac articolu asta sa dau niste sfaturi care, din punctu meu de vedere, sunt foarte importante deoarece economia in primele 30 zile e cam lineara. 

Ps cer scuse pentru cum scriu dar nu am fost la scoala in Romania so..:D 

Till Day 10
Din cate stiti TG e lucrul cel mai important. Pana in ziua 10 trebuie sa aveti 20 gold pentru a upgrada TG.
    PASTRATI BOMBELE! Primul lucru cel mai important e sa va faceti Strategic Weapon, este sursa cea mai mare de GOLD la inceput. Recomand sa cititi tutorialu scris de BattleHero ---> Noutati despre joc 3 Nu stricati gold pe arme, energie sau salarii care nu sunt strict necesare pentru a construi bomba zilnica! Asteptati ziua 10 in saracie daca nu puteti face altceva :DRECOMAND SA FACETI UPGRADE LA TG SI DUPA SA VA ANTRENATI! 

Till Day 20
Pentru next upgrade la TG aveti nevoie de 70 gold. TGu este cel mai important deoarece Strenght pe care o pierdeti NU SE POATE RECUPERA. Poate vi se pare un lucru de nimic dar conteaza FOARTE mult.
    Strangeti gold. Recomand sa folositi Bombele pe luptele in Romania deoarece la inceput dmg pentru True Patriot Medal ( TP ) e foarte mic si cu 1 bomba Q1 faceti 10 gold Incercati sa ajungeti la 200 subs la newspaper! 5 gold sunt foarte multi in momentul acesta Cei ce au alte surse de gold, va recomand sa vindeti pe gold si sa va dati upgrade la Strategic Weapon la Q2. 400k dmg este enorm! Aveti doar grige la costurile pentru a construi Q2 bomb! Pentru a face 70 gold aveti nevoie de 14 medalii! Folositi bombele pastrate in lupe pentru ROMANIA! Prima medalie TP o primiti la 50k dmg, a doua la 100k iar a treia la 150k = 300k dmg. Deci cu Bombele pastrate pe ziua de azi si maine va faceti 15 GOLD! Economia va avansa multumita guvernului, speram, deci va fi ocazia sa faceti investitii sau sa lucrati pentru salarii mai mari. 
Till Day 30
Si aici vine problema! Pentru a upgrada TG la 4 aveti nevoie de 170 gold. Echivalent la 34 medalii! Cum am spus si sus, daca pierdeti o zi si nu va antrenati, este Strenght pierdut! 
    E foarte greu de a prevedea economia pana in ziua aceasta. Eu va recomand sa tineti de fiecare gold si de cel primit la level up! Cel mai probabil cu economia pornita se vor ieftini multe preturi de la raw si weapons deci mai putin cost pentru bombe! Incercati sa nu stricati piata romaneasca cu preturi foarte mici! Mai bine vindeti pe gold in afara tarii!  Incercati sa munciti pentru alti si nu pentru voi! Nu strangeti de bani, faceti sa circule bani. Cand banu circula mancam toti si crestem toti! 

Cam atat. Sunt doar niste sfaturi pe care le recomand deoarece esentiale. Daca aveti intrebari scrieti, va voi ajuta cu cat stiu si pot. Daca este ceva eroare sau ceva gresit spuneti, vei voi corecta articolu!

Spor baeti  si fete, hai sa facem Romania mare! o7

Support

BunnyliuGaladrael

Comments (8)

Și fete... Cheeky
Laugh
Felicitari pentru articol! E foarte util pentru toti! As face o regomandare, daca se poate, depinde de conducere. Avem ceva gold in bugetul tarii, si stiu ca trebuie sa facem accesibil cursul valutar, dar si emiterea de monede, sa fie suficient ron pentru toti. Totusi, as recomanda ca dupa alegeri, sa fie ajutati / imprumutati cu gold pentru upgradare TG, cei care mai au nevoie de maxim 5 gold pana la cei 20 necesari. In felul acesta vom avea mai multi jucatori cu strength mare, ceea ce va conta la damage in luptele Romaniei. Eu nu am nevoie, am feja goldul si pentru upgrade 3 la TG, si am si Rachete Q3 sa pot face rost de gold linistit, deci nu o spun pentru mine.
Si inca o chestie IMPORTANTA (ar trebui mentionata in articol). MAINE (Ziua 10), PRIMA DATA FACE-TI UPGRADE LA TG, pe urma Antrenamentul !!!
@BATRANUL99 mersi de ultimul sfat. In rest totul depinde de conducere. Acolo se va vorbi in congres. Clar se vor face initieri de astea, o sa vedem cum si cu cat ajutam si pe CINE! Ca clone Smile
in conditiile in care pe erev, cel putin eu, consider ca am primit ban permanent misterios, in mod cu totul nemeritat (altminteri, de-as fi avut in cap prostii, nu as fi folosit singurul si unicul nickname pe care il utilizez pt toate jocurile de browser pe care le joc!) si de m-ar goni banii afar din casa si nu i-as investi in jocul asta, mai ales dupa atentionarea explicita ca e un joc absolut si extrem de individualist! prin urmare am de gand sa ii acord doar si numai atentia pe care o merita, minima implicare. dar sfaturile sunt foarte bune, asa ca iti multumesc in numele celor ce vor beneficia de ele!
o7
Bun articol Smile