BeCTHuK

itso - Newspaper from Bulgaria -

Published in Bulgaria - Political debates and analysis - 28 Aug 2019 04:01 - 7

Бойков:
Аз:
1.Нито в един момент не съм казал,че ще печеля турнира,а че ще се ОПИТАМ да го спечеля.Отказах се след като ти учтиво ми каза да не се опитвам защото ти ще се хвърляш за него.+1 Ланд наградата щеше да е безценна за още държавни фирми в моя профил,но няма да изпуквам целия си склад само заради някаква глупава награда и лъскав медал.Ти си този който в дискорд каза,че играта ти е отъпяла и че ще се хвърлиш за медала ей така и ще заебеш всичко.Готов си да преебеш другия само и само за да си почешеш егото,че си най-великия и да си биеш камшика след това.

Каза, че ще гледаш да го взимаш ако трябва да сме точни и определено не се отказа и учтиво нищо не съм казвал, просто казах ОК! +1 земя е безценна за всеки, но може да си сигурен, че моите фирми все още са били по-дълго време държавни от твоите. 
Да играта ми е тъпа и вие я правите още по-тъпа с вашите постъпки! Определено няма да си изпуквам целия склад, но това е друга тема... а дали ще заебавам или не си е лично мое решение.

2.Отказах се,да.Знам,че не можеш да разбереш защо пазенето на ресурс за важни битки и моменти е по-важен от това да се хвърлям на някакво самоубийствено мерене на пишки,което ти се опитваш да правиш.Нямам какво да доказвам,за разлика от теб явно.

Пак ще кажа НЕ СИ СЕ ОТКАЗВАЛ никога, просто в даден момент като видя моя прогрес каза Браво и че си загубил желание като гледаш как сме се зорили... и ДА предложи ми къщи за оръжия и също така каза, че си пратил хора да работят за мен, макар и да не видях такива... аз ако си бях осигурил работниците нямаше да се напъвам на пазара на труда! А повярвай ми не ми трябват много работници!

3.Нито в един момент не съм те прецакал аз със заплати.Към когото имаш проблеми,обръщай се към него.Всеки път когато качи ти офертите аз ги иразвнявах за да не губя работници,които за разлика от теб на мен са ми необходими за да трупаме държавен резерв,така че в случай на война да не сме с гол гъз като преди.

В интерес на истината винаги си слагал като моята оферта  изключение на 1-2-3 пъти, но може би е имало друг с по-висока не мога да кажа на 100%, но сутринта офертата ти беше по-висока от моята! Държавен ресурс ти предложих с количества на себестойност - без да се занимаваш с работници, пари, материали все 1 си работил ти, НО НЕ той отказа, защото склада растял, а войни нямало! Те трябва да работят за теб явно... и как го каза по-горе? "Готов си да преебеш другия само и само за да си почешеш егото,че си най-великия" - еми щом е така ок...

4.Тук си прав,работниците не са МОЙ.Не са предмети,че да ги притежавам.Но ти си се скарал с абсолютно всички в тая игра и се държиш надменно и като с парцал с всекиго и после се чудиш защо получаваш подобно отношение.Ако щеш вдигни заплатите и с 200 лева пак съм убеден че болшинството хора няма да дойдат при теб защото някои хора държат на лоялността си и на доброто отношение което получават,а не някой който постоянно да им обяснява колко са тъпи ако не го слушат.

Работници са ничии, но ти МНОГО ДОБРЕ знаеш за какво говоря? Защо се правиш на разсеян и се опитваш да заблудиш хората? Абсолютно всички? ХАХА

ЩЕ ПОМОЛЯ ВСЕКИ ПОЧУВСТВАЛ СЕ ПАРЦАЛ В СЛЕДСТВИЕ ОТ МОЕТО ОТНОШЕНИЕ ДА КОМЕНТИРА!

5.Не съм твърдял никога,че съм направил много за държавата.Колкото можах,направих с течение на времето,нека другите да ме съдят за постигнатото и непостигнатото.

Колко ти си направил, колко тя е направила за теб, колко си купил и т.н. ти си знаеш най-добре - както казах не искам да коментирам и да давам подробности на моите виждания!

6.Относно това,че съм най-неактивният президент.Ами,съгласен съм,че не съм толкова активен колкото ми се ще.Някои хора имаме семейства и работни задължения,които стоят пред войната на пиксели.Казах още преди началото на мандата,че няма да успея да се справя,освен ако нямам и активен екип,който да помага.Мисля,че за сега се справяме прилично въпреки това,че явно не влизам в играта достатъчно.А относно Бойскаутите например,това е програма,която помогна на редица играчи да се запознаят с играта,да се развият благодарение на добрите условия,които се предоставяха и да останат в играта до ден днешен.Играчи като Милимитер,които се отказаха защото ти не им даваше отново да пускат работни оферти над твоята.Момчето наби всичко дето имаше и си тръгна от играта.А относно отрядния турнир който правех - Това го нямаше никъде в играта и все още го няма.Наградите раздавах АБСОЛЮТНО САМ,прав си,че държавата дори не прояви желание да ме спонсорира.Отнемаше ми по 1 час на ден след всяка битка,ако не и повече че да смятам щетата и точките на всеки играч,да правя класирания и статии и тн.Мисля,че хората се забавляваха с турнира преди всичко.Идеята никога не му е била за наградите,но и награди взеха много хора.Нека те кажат харесало ли им е или не.Аз нищо не спечелих от това със сигурност освен стотина загубени часа и няколко тона злато.

Искаш да кажеш, че нямам семейство? Не работя и нямам задължения? Няма пиксели и не-пиксели като си решил да ставаш президент трябва да действаш! Аз мисля, че въобще нищо не се справяте... дадохте гъза и подписахте нап в който дори не бях поканен да обсъждам - естествено нямаше да го приема, но вие лесно сваляте гащите за някакви стотинки... тази игра е преди всичко стратегия, но това са други качества които нямат общо с АКТИВНОСТТА! 
Относно Бойскаутите и АБСОЛЮТНО САМ - хаха моля те НЕ ЛЪЖИ ХОРАТА! Не съм ти ПРАТИЛ МНОГО, но не съм ти и пращал САМО ВЕДНЪЖ! Било то за раздаване, помагане, награди или квото и да било - просто съм давал и ти да решаваш какво да го правиш.
НЕ ЕДИН ПЪТ съм те гонил като пристрастен към хазарта длъжник да направиш нещо с държавата (Атила също) в резултат нямаше нищо реализирано, защото явно не ти се е занимавало с мен и/или държавата!

7.Дева Мария не съм,всеки има прегрешения както в реалния живот така и в играта,но за своите аз винаги се извинявам и покайвам,докато ти като бик тъпчеш всичко наред и се опитваш да принизяваш хората до себе си.

Който е бил до мен и аз съм бил добре - и той е бил добре!

Пак ще помоля някой потъпкан ако има да коментира!

Подробностите и цифрите и аз на него съм му ги споделил.Всеки има собствена преценка за нещата.Той си мисли,че е прав.Мнението на никого не можеш да промениш,така че както казва Кобрата Продължаваме напред

И да продължаваме и да не продължаваме цифрите говорят - споделих ти ги, не искам да ги споделям с всички!

Коментара за Алцек - Ами,какво да ви кажа.Пак си повтарям думите - мачкаш всички наред и очакваш да получиш хубаво отношение от другите.Няма как да стане,Ицак.И не нападай Алцек.Човекът се опитва да върши работата на съответния си пост и я върши прекрасно ако мога да добавя.Какво лошо има в това,че се опитва и той да прогресира в турнира и че дори е вкарал реални пари?Това го прави ТЪП така ли?Не си позволявам никой никога да обиждам по тоя начин директно а за теб мога да дам поне 10 примера на хора,които са се оплакали от вулгарно отношение от твоя страна.

Алцек ми лази по-нервите от доста време с цялостното си отнешение към играта и хората! Това просто беше върха на чашата. Винаги съм си траел за общото благо, но не е като да не съм споделял мнението си на наистина истинските хора в играта които се броят на пръстите на 1та ми ръка - имам предвид тези активните които искат да направят нещо! Има и много други пичове и пички, но те се дистанцират от тези роли... и все повече ги разбирам защо го правят!

Коментара за Блу - Да,как не те е срам да вдигаш заплатите и да се опитваш да постигнеш нещо сам.Все пак великия Император-Бог е казал,че всички трябва да се кланяме.Ама май не е познал този път.

Блу макар и с доста тъпите си постъпки никога не бих го нарекъл тъпак или интересчия! Макар и сега това да прави, то е с някаква цел и не съм му казал една дума само и единствено, защото знам какво прави за държавата и хората! А и го споменах, за да разбере за грешката си, но определено го казах в добрия тон придружено с усмихнато личице което за останлите го нямаше... е има разлика и тя не е случайна!

ПС.Който иска нека отиде да работи при него и да му помогне за турнира.В последствие ще отиде в Таджикистан и ще си двуклика.Най-вероятно и ще бие против България,което няма да му е за сефте разбира се.Вие правете избора си.

Не съм решил къде и кога ще ходя, но определено против България не мисля да бия - поне за сега :)

Support

Comments (7)

Laugh Laugh Laugh
Почувствах се специялен за втори път днес Smile Благодаря о7
Айде спирайте се вече
интригата в държавата явно е много по-голяма от това което изглежда, защото сте се затворили в един малък кръг някъде в някой чат и сега започвате да се съревновавате и да си завиждате Smile толко не ясно е всичко написано, само защото се отнася за някой който е коментирал някъде в някой чат с тесен кръг хора Smile единствено ми стана ясно за БЛУ и заплатите щото видях офертата на ицо ... ама всеки може да си пуска оферта за работа на каквато заплата си иска е .... всеки сам решава колко да плаща и дали че има печалба Smile напишете някой псевдоним , за да разберем за кой са предназначени всички тия подточки Smile
Screamer изтървал си двете предишни статии, ама не си пропуснал много Laugh
@Screamer виж предната ми статия и тази на Бойков и ще ти се разясни. Иначе за заплатите е така, но след като сме приятели/познати и казах, че ми трябват, за да спечеля вместо подкрепа получих само ножове в гърба... за да си произвеждал някой си в ДЪРЖАВНИ ФИРМИ... е как да кажа по-ясно да кажат какво искат да се произвежда и да го произведа на себестойност бре... какъв е проблема!
Никога не съм знаел за намереноята да печелиш турнира.