Виц

A333 - Newspaper from Bulgaria -

Published in Bulgaria - Social interactions and entertainment - 28 Aug 2019 22:39 - 1

Източник : ИВО СИРОМАХОВ

От всички европейци най-европеец е българският европеец.

Българският европеец обича да се сравнява с другите европейци и сравненията са все в негова полза.
Какъв европеец например е германският европеец? Никакъв. Само работи и пази чистота.Българският европеец също обича чистотата, но за нищо на света не би се лишил от удоволствието да си хвърли боклука през прозореца. Щото си е платил на общината да му чисти, а къде ще си хвърля боклука си е лично негова работа. И въпрос на престиж. Те ли ще му кажат на българския европеец къде да си хвърля боклука!

Българският европеец не харесва и английския европеец. Кво се кланят там на неква измислена кралица! Българският европеец е горд човек. Той не се кланя на никого освен на мутрите. И смята, че те са най-достойни да ръководят държавата. Щото са прости хора. Като него.

Българският европеец смята, че е най-потентният европеец. Ако му паднат тия европейските европейки, ще видят те какво е български мъж.
Ама не му падат, щото не знае езици. А баш заради тях той няма да седне да учи езици. Да бе, ше им уча езици, вика си българският европеец, за кви се мислят па те! И понеже не може да се възползва от сексуалните им дадености, българският европеец заявява, че всички европейки са грозни. Не му трябват те на него, той е естет.

Българският европеец е убеден, че прави най-добър секс от всички европейци. Израстнал е с немско порно, но отдавна ги е задминал германците. За българския европеец сексът е бой, подхвъргане и скубане на подмишници. Да й са блъска главата в таблата и да дере тапетите от стените.

Българският европеец подозира, че другите европейци искат да го прецакат. Той смята, че целият Европейски съюз е създаден от некви мошеници, които искат да експлоатират българския европеец, да му изпият ракията и да му изядат киселото мляко. Според българския европеец Европа се управлява от масони некакви. И евреи. Даже още по-лошо – турски евреи.

Българският европеец не разбира европейската толерантност. Кво са седнали да толерират некви мангали, ай ши ги иба у европейцити! Българският европеец не толерира мангалите. Ако му дадат власт, той много бързо ще ги оправи. Ама не му дават. Само Хитлер им трябва на тия мангали, вика си българският европеец. И добавя, че Хитлер е бил прав в много отношения.

Българският европеец се възхищава само на гръцкия европеец. Евала на гърците, вика българският европеец. Живот си живеят. Ядат, пият и не плащат. А като ги накарат да плащат, се вдигат на протест. Българският европеец така я разбира демокрацията – да протестираш, когато те накарат да си платиш сметката.

Българският европеец най-много мрази македонския европеец. Той даже не е европеец бе, нали не ги приемат в Евросъюза. Според българския европеец македонският европеец не е никакъв европеец, а си е обикновен македонски македонец. Даже български македонец, щото те, нали, са си чисти българи бе, на кви се правят… Българският европеец мрази българския македонец, щото е българин като него. Пък и му е съсед. А българският европеец мрази съседите си.

Понякога българският европеец е критично настроен към правилата на Европейския съюз. Най-много го дразни това, че не му дават да пуши на обществени места. Аре бе, те ще ми кажат къде да пушим, вика българският европеец. Аз па шси пушим, аре да видим кво ше ми напраат.

Българският европеец е най-добрият шофьор от всички европейци. Ше ми спазват те некви правила, ше ми спазват! Правилата са за бунаците.
Според българския европеец добрият шофьор задължително трябва да минава на червено и да не спира на пешеходна пътека. За да го уважават!

Българският европеец нарича италианските европейци “жабари”, германските европейци “шваби”, а румънските европейци “мамалигари”.

Българският европеец мечтае да превърне всички европейци в европейски българи. Той е убеден, че това рано или късно ще стане.

Support

Edge

Comments (1)

напускайта тая шитня и идвайте в -е-д-о-м вече, хората се изнесоха масово