Published in Republic of Macedonia (FYROM) - Social interactions and entertainment - 3 years ago - 0

Во словенските земји жените се способни за секоја ситница – од туркање автомобил, до носење тешки кеси и товар, градинарство и поправање во домаќинството.https://www.crnobelo.com/images/stories/2019/09/foto-dokazi-deka-na-zhenie-od-slovenskite-zemji-ne-im-se-potrebni-mazhi-01.jpgВо некоја од следниве фотки веројатно ќе се препознаете себеси, вашата мајка, тетка, баба, сопруга или сосетка.Овие ситуации се секојдневие во земјите во околината, па никому не му е чудно да види како жените прават машки работи, додека се жалат дека ништо не им помагаат.Ситуации во кои жените може да се најдат само на просторите на словенските земји:
    https://www.crnobelo.com/plugins/content/jw_sigpro/jw_sigpro/includes/images/transparent.gifhttps://www.crnobelo.com/plugins/content/jw_sigpro/jw_sigpro/includes/images/transparent.gifhttps://www.crnobelo.com/plugins/content/jw_sigpro/jw_sigpro/includes/images/transparent.gifhttps://www.crnobelo.com/plugins/content/jw_sigpro/jw_sigpro/includes/images/transparent.gifhttps://www.crnobelo.com/plugins/content/jw_sigpro/jw_sigpro/includes/images/transparent.gifhttps://www.crnobelo.com/plugins/content/jw_sigpro/jw_sigpro/includes/images/transparent.gifhttps://www.crnobelo.com/plugins/content/jw_sigpro/jw_sigpro/includes/images/transparent.gifhttps://www.crnobelo.com/plugins/content/jw_sigpro/jw_sigpro/includes/images/transparent.gifhttps://www.crnobelo.com/plugins/content/jw_sigpro/jw_sigpro/includes/images/transparent.gifhttps://www.crnobelo.com/plugins/content/jw_sigpro/jw_sigpro/includes/images/transparent.gifhttps://www.crnobelo.com/plugins/content/jw_sigpro/jw_sigpro/includes/images/transparent.gifhttps://www.crnobelo.com/plugins/content/jw_sigpro/jw_sigpro/includes/images/transparent.gifhttps://www.crnobelo.com/plugins/content/jw_sigpro/jw_sigpro/includes/images/transparent.gifhttps://www.crnobelo.com/plugins/content/jw_sigpro/jw_sigpro/includes/images/transparent.gif

Support

DerassiSOADsirma vojvodaGehennaGehennatversirma vojvodasirma vojvodasirma vojvodasirma vojvodasirma vojvoda

Comments (0)