Govedov žurnal

Govedo - Newspaper from Serbia -

Published in Serbia - Social interactions and entertainment - 24 Sep 2019 03:33 - 26

Poštovani čitaoci a i oni koji se ne osećaju tako,

Vašem čekanju je došao kraj. Izašla je novi i dopunjeni broj Crne liste. Pratimo trendove i dešavanja i u ovom broju, tako da se lista polako puni. Takođe nastavljamos a praksom Kuće slavnih naše drage crne liste, a to su igrači koji su iznad Crne liste. Da to ne postoji niko ne bi prišao na vodeće pozicije, a to ume da ubije malo takmičarski duh. Da ne dužim puno, vežite se polećemo!

A da vežeš mene Govedo?
https://i.pinimg.com/originals/d0/44/e5/d044e5160a06518e6877e1bc86fbf060.jpg

KUĆA SLAVNIH CRNE LISTE:

1. Šprcl - mnogi su ga zaboravili, međutim mi smo tu da održavamo sećanje na njegov rad. Oni koji su tu od početka igre sa osmehom na licu se mogu setiti njegovog kukanja i bacakanja. Beskonačna poveravanja kako on troši svoje pare i vreme po kanalima, te tajni kanali. Zbog nejga je i napravljena kuća slavnih da bi ostali imali priliku da se dokažu.

2. Vokraši - dragulj crne liste, može se reći nacionalno blago na svim erev serverima. Sveprisutan, gospodar tromeđaškog teranja šege i ali najgore od svega je to što je ljubitelj exYU rok hitova. Sasvim zaslužen ulazak u kuću slavnih, nekis u se bunili međutim neosnovano. Čestitamo Vokrašiju i želimo mu puno uspeha u daljim aktivnostima.

Nego da mi pređemo na pravu crnu listu!

Govedo, pripremila sam ti sveže seno!
https://i.pinimg.com/750x/ea/5b/9e/ea5b9ee4e39498278274ff3668ec1b62.jpg

1. Otis - kad sam reko da se navadio na državne dojke, nisam stvarno misliod a će biti toliko sveprisutan.  Pikovo i Nislonovo dete koje je bilo Sprclov pomoćnih ne sme biti plasiran na lošijim mestima. Za finansijski izveštaj o trošenju državnih novaca je čuo da postoji ali se zaustavio na tome. Sad mu više niko to ne traži, osim mene koji dovodim u pitanje netransparentno trošenje budžetskih sredstava.

2. Ćemi - najveći skok na listi. Veoma zasluženo. Čovek najavi udar pa posle isti taj udar ni ne održi. I tako tera u krug. Takođe veliki protivnih transparentnoh trošenja novca. Moramo istaći da je ostvario mali napredak u iskazivanju humora, doduše neznatan ali svaki napredak je dobar....da ne ispadne da samo kudim, nego i da malo pohvalim, jelte. 

Ne budi nežan Govedo!

https://i.imgur.com/qQsp9rz.jpg

3. Piko - direktan krivac za sve! Ko zna koliko su se puta državne firme gradile na njegovom profilu. Uvek spreman za raspravu, i zaštitnički nastrojen prema svojoj deci. Retko kad ćete ga videti da učestvuje u diskusijama, a uvek ćete ga videti kad se dele subvencije ili neka gotovina. 

4. Icobra - minuli rad ga drži i dalje na visokoj poziciji. Kad ga pitaš za Izveštaj o trošenju državnih para, zakuka kamen da rasplače. Trenutno se povukao, nema ga nigde, ali to ne znači da ponovo neće nastupiti.

Kada ja nastupam kod tebe Govedance maweno?
https://www.vegasnews.com/wp-content/uploads/sara2-588.jpg

5. Coa - novitet broj 1 na listi. Apsolutno sveprisutan, neki kažu (on sam priča o sebi) da je on ko 20 protivničkih naloga. Da sam dobija bite, on i niko više. Naravno osetila su pikova deca da kod njega ima love i odma su mu se približila, ko moljci na jumkov kaput.

6. D28 -Birčević erevolušna, tu po neki put nešto uradi, malo se buni, u suštini ko da ga ni nema, al je opet tu.

7. Brankica - lažni profil koji pokušava da protme Opoziciju. Vrv je u pitanju neki fazon Bagerista Džo koji se dopisuje kao žensko. Tako da svi koji su hotovali sa gospođom Brankicom su u stvari vežbali za GEI evropsko privenstvo 2022 koje će se održati u BG-u.

Imam ja nešto spremno za tebe Govedance!
https://i.pinimg.com/originals/99/f2/14/99f214003e4d6d4b3810f32855c5172e.jpg

8. Prazno mesto

9. Prazno mesto

10. Nilson -i ovog puta titula Dno dna je u vlasništvu gospodina. Ne treba trošiti puno reči. Zasluženo mesto. Nadamo se da ćemo ga videti uskoro, počinjemo da brinemo! 

Znam da viliš belo!
http://picture-cdn.wheretoget.it/6zqpsd-l-610x610-underwear-garter-garter+belt-bridal+lingerie-lingerie-bridal-white-white+garter-sexy+lingerie.jpg


To bi bilo to za ovo izdanje.

Budite mi dobro i uživajte.

Vaš Nezavisni revizor
Govedo

Support

Tony SopranoNilsonBOSMANZICERZICERZICERZICERartistRagnaroknobodyKosingasSaSoldierHitsugaCross3yedcoassssFennecuseVokasieVokasiPedro ParamoDream428GravediggerfallcofallcogiantsikKhanMovesBradonjaPakistaniMoonshadowTheHarvesterfucmutBadGirlJezuzdavid89RPTerra94CoolerssMikeVanDikeDewyyDewyyDewyyYomiabeNiceTMehelMeteturan61BANGORRUAnt3DalululnJacQ stankOzikaartiljeraczikaartiljeraczikaartiljeraczikaartiljeraczikaartiljeraczikaartiljeraczikaartiljeraczikaartiljeraczikaartiljeraczikaartiljeraczikaartiljeraczikaartiljeraczikaartiljeraczikaartiljeraczikaartiljeraczikaartiljeraczikaartiljeraczikaartiljeraczikaartiljeraczikaartiljeraczikaartiljeraczikaartiljeraczikaartiljeraczikaartiljeraczikaartiljeracKosingasKosingasKosingasKosingasKosingasKosingasKosingasKosingasKosingasKosingasKosingasKosingasKosingasKosingasKosingasKosingasKosingasKosingasKosingasKosingasB A T A S H AB A T A S H AB A T A S H AB A T A S H AB A T A S H A

Comments (26)

Cica mace te izvukle inace ni feniga nebi dobio..ponavljaš ko papagaj a tebe ni na mapi..lophov lophova naphada Laugh
Ovo se cekalo o7
oho
Covek iz senke... Smile
Pa da
o7
Molim da se moj nick napiše pravilno, bar sam toliko zaslužio. Laugh Trenutno nemam vremena da se bavim vođenjem države. Ali se na zimu možda vratim, sve zavisi od slobodnog vremena. Budi mi pozdravljen. o7
Kad već oćeš po pravilima, daj ti izveštaj o trošenju državnih novaca!
Odličan kao i uvek. Očekujemo te u Japanu 🗻🍥🍤🍣🍢
Ko li se ovde najvise spominje? 😁
Zlatna sredina
Хвала ти имењаче што си ме ставио у кућу славних. Овој дами на трећој слици бих подарио безброј вишеструких оргазама бај д веј јер сам слаба на овако лепо оцртане пичиће у гаћама, а горепоменута дама има пичић и по и волео бих да га дотакнем мојим нежним пределима.
Кога интересује на трећој слици је Нина Џејмс. Ја као познати дркаџија то знам.
Onan Varvarin?
A cetvrta i peta?
Za mog dragog prijatelja iz opozicije koji je verovatno malo senilan ja sam izveštaj o trošenjudržavnog novca već objavio. Ali evo ponovo: https://www.erev2.com/en/article/4569 Tako da molim da mi se ispravi nick! Pozdrav za brata Vokasija, i čestitam na ulasku u kuću slavnih. o7
da vidimo mi kome su išli troškovi proizvodnje državnog wepa? Zašto tu nema javne nabavke? Osveta loših đaka!
Troškovi proizvodnje državnog wep-a su išli Moonshadow-u, jer su kod njega bile državne firme za vreme mog mandata. Sve oko proizvodnje državnog wep-a je radio isključivo on, samo je wep slao meni nakon proizvodnje. A mislim da su i sad državne firme kod njega, ali nisam toliko upućen.
Eto Moona na sledećoj crnoj listi!
Ko je spomenuo državni wep i državnu lovu. Daj vamo nešto... prihodi na sve strane a love nema ccc!!!
Predlažem da se svim građanima eSrbije podeli po 1000 akcija iz državnih firmi. Da mi upravljamo tim firmama a ne ti neki dr mr
Coas za predsednika!
Govedo jedini pravi borac za pravdu postenih gradjana Srbije! Ps. sta je ovo brt sve mlade nema ni jedne milfare slabe picke ovaj put :-)
ah cool
Jbte Djurdjo, to što ti voliš to je GILF
Ako sa poslednjim mestom, osvajam i ovu sa poslednje slike, to je to. Ostajem na tom mestu Smile