The Target

Published in Greece - Warfare analysis - 02 Oct 2019 00:16 - 0

Όπως είμαι σίγουρος πως όλοι καταλαβαίνετε ήδη, ο αέρας γύρω μας βαραίνει. Αρχίζει να μυρίζει ατσάλι και καπνό, κυλισμένο αίμα, μπαρούτι. Ο εχθρός πλησιάζει αποφασιστικά, σαν γάγγραινα που εξαπλώνεται και μαυρίζει αργά το δέρμα και τις φλέβες, μέχρι το μέλος να παραδοθεί εξ ολοκλήρου στα λαίμαργά της νύχια που το σαπίζουν και το ξεσκίζουν. Οι αξιότιμοί μας σύμμαχοι στη Βουλγαρία είδαν ήδη θέσεις-κλειδιά τους να χάνονται στα χέρια ενός εχθρού συνασπισμένου κάτω από τον κοινό σκοπό του αφανισμού της δικής μας συμμαχίας. Ενός εχθρού πιο ισχυρού, πιο υπερμεγέθη, του οποίου η σκιά αυτή τη στιγμή πέφτει επάνω μας, κρύβοντας τον ήλιο της ελπίδας μας και φέρνοντας ζοφερές μέρες.

Αξιότιμοι φίλοι και πατριώτες, η Ελλάδα βρίσκεται ξανά, όπως πολλές φορές πριν στην αιματοβαμμένη και πολυτάραχή της ιστορία, στη θέση του Δαβίδ απέναντι στον Γολιάθ. Διαφαίνονται καθαρά στον ουρανό του μέλλοντός μας κατάμαυρα σύννεφα, που απειλούν με τη βροχή τους να ρημάξουν ό,τι έχουμε και εμείς ο ελληνικός λαός αλλά και η ένδοξη κυβέρνησή μας καταφέρει να χτίσουμε. Αλλά η μέρα που η πατρίδα μας θα γίνει βορά για τα αρπακτικά αυτού του κόσμου ΔΕΝ έχει φτάσει ακόμα. 

Ό,τι και αν συμβεί τελικά, ένα είναι σίγουρο: Το ελληνικό πνεύμα δεν πρέπει ΠΟΤΕ να λυγίσει μπροστά στην απειλή αυτή, όπως δεν λύγισε ποτέ απέναντι σε αντίστοιχους εχθρούς στο παρελθόν. Τιμώντας τα κόκαλα των ηρώων που τα έδωσαν όλα, μέχρι την τελευταία ρανίδα αίματος για να ελευθερώσουν αυτή τη χώρα, έτσι κι εμείς θα πολεμήσουμε με αυταπάρνηση για να υπερασπιστούμε αυτή τη γη, μέχρι ο τελευταίος από μας να δει τον ήλιο να σβήνει από τα μάτια του. 

Ο Στόχος του ελληνικού λαού, πιστός στο καθήκον του να ενημερώσει τους Έλληνες, θα προσπαθήσει να εξασφαλίσει άμεσα δηλώσεις από τους κυβερνώντες, με σκοπό την έγκαιρη προετοιμασία των πολιτών μπροστά στους δύσκολους καιρούς που κοντοζυγώνουν.

Μέχρι τότε, Πελασγός. Αντίο

Support

Black Kaiserbalthazar

Comments (0)