Govedov žurnal

Govedo - Newspaper from Serbia -

Published in Serbia - Social interactions and entertainment - 02 Oct 2019 00:40 - 8


Poštovani čitaoci,

Pošto nema nikog u državi da objavi članak,Opozicija je tu da obaveštava. Admini su najavili reset i smanjenje resursa,. Tako da će se sve promeniti. To će uticati na strategiju Srbije kao i na buduća Savezništva. Sve što držimo sada, pitanje je koliko će vredeti sve te regije. Međutim bitno je da ih zadržimo zbod daljeg napredovanja ka drugim regijama. 

Zašto kažeš štekanje, kad misliš na sek...
https://cavidaran.files.wordpress.com/2018/12/IMG_20181221_204440.png

Šta to znači za običnog igrača. To znači da MORATE DA ŠTEKATE ČOKSE I JAK WEP. Ako rešavate misiju, rešavajte sa oružijem slabijeg kvaliteta. Nemojte da udarate jako bez potrebe. Štekajte maksimalno. Evo imate ove misije koje daju dosta čoksi. Pamet uglavu.

Volim momke koji štekaju!

https://i.pinimg.com/originals/24/f9/35/24f935ffa0ee7d9797eda05bde0ff73b.jpg

Narednih 15-20 dana je jako bitno za Srbiju jer ide reset svega.  Čelnici Srbije sigurno imaju neki plan i ideju kako da dođu do što bolje situacije. Naš posao je da ih podržimo u tome, a tek nakon svih akcija da damo naš sud!

Nakon štekanja uvek ide veliki prasak!
https://ilarge.lisimg.com/image/15910139/740full-lina-posada.jpg

Štekaj i budi u pripravnosti!

Vaše milo,
Govedo

Support

BOSMANcoassssSaSoldierMoonshadowPolyarnyy MedvedClark KentClark Kentroat 1TrumpTrumpTrumpTerminatorTerminatorTerminatorB A T A S H AB A T A S H AB A T A S H AB A T A S H AB A T A S H ANapoleonNapoleonNapoleonNapoleonNapoleonNapoleonNapoleonNapoleonNapoleonNapoleonNapoleonNapoleonNapoleonBromazepam

Comments (8)

Mozda još nisu procitali novine?
o7
o7
Top
Ko još čita novine, ako nema vakih slika Laugh
Volim kada Govedo objašnjava kako stavri stoje Laugh
Nice Smile